• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

For dem som leter etter en naturlig måte for å få en forbedring, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp.

 • Presis sammensetning av 6 aktive ingredienser
 • Diskre og komfortabel transdermal plaster
 • Hud-sikker hypoallergent feste lim
 • Slitesterk og vanntett
 • Raskt og enkel å ta på
 • Ingen kunstige farger eller konserveringsmiddel

På grunn av dens avanserte lapp leverings system, er PROenhance™ Plaster designet for komfort, lettvinthet og kvalitet. Å huske å ta flere piller hver dag kan være irriterende: med lappene så er alt du trenger en lapp hver 3 dag! I tillegg, med dens spesielle hudsikre feste lim så vil den sitte fast så lenge du behøver, noe som betyr at du kan fortsette med dine hverdagsaktiviteter, inkludert dusjing og trening, uten å måtte være redd for å miste lappen.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal-vennlig
 • Kosher-vennlig
 • Vegetarian

Vitenskapen bak lapp levering

Det ble først laget og godkjent tilbake i 1979 for reisesyke, men dens transdermale lapp leveringssystem har kommet en lang vei siden den gang. Ideen bak den er å være et alternativ til kapsler og tabletter for å kunne levere supplement inn i kroppen. Når du tar en kapsel, må ingrediensene dra gjennom fordøyelsessystemet noe som betyr at det ikke bare tar tid, men noe av potensen kan også gå bort. På den andre siden når du bruker en lapp, så vil ingrediensene sakte og konsistent slippes gjennom huden slik at det enkelt kommer fram dit den skal. Dette gjør det til et leveringssystem som ofte er foretrukket av mange siden det er en mer direkte metode, det er også en konsistent metode som leverer tilskuddet til kroppen med riktig mengde i stedet for et innskudd med en kapsel. En annen fordel er hvor lettvint det er; de fleste plaster trenger man bare en gang i blant sammenlignet med piller som man trenger noen få ganger hver dag for å omtrent samme sammensetning. Dessuten betyr det bare at det er de aktive ingrediensene som blir brukt og ikke kapselskall eller konserveringsmidler.

Veibeskrivelse

PROenhance™ er designet for at det skal være enkelt å bruke og det er en stressfri måte å ta et kosttilskudd. For å bruke, rengjør og tørk hudområdet hvor du ønsker å bruke lappen. Ta en lapp, ta papiret av klebemiddlet og trykk lim siden fast mot huden. Lappen kan være på i opp til 72 timer (3 dager) før du fjerner den og setter på en ny en. Du kan bruke lappene oftere om du ønsker det for å oppnå ønsket resultat, men ikke bruk mer enn den anbefalte mengden på en dag.

Når du tar på lappen, prøv å sett dem på samme plass og gi hvert område av huden noen ukers hvile før du fester på det området igjen. Som med andre kosttilskudd, kan du bare motta fordelene når du bruker lappene så vi anbefaler at du bruker det i minst 3 måneder for å få de fordelene den kan gi deg.

Aktive ingredienser

Asiatisk Ginseng Rot
Asiatisk Ginseng Rot
Som i hovedsak vokser på den Nordlige Halvkule i Øst-Asia, Asiatisk Ginseng (også kjent som Panax, Koreansk eller Ekte Ginseng) det har blitt en populær naturlig ingrediens for mannlig forberedelse. Den har også blitt forsket på for dens funksjon på økt lyst og for å opprettholde ytelse i tillegg for dens link med det mannlige sex-hormon nivået. Klikk her for mer.
Damiana Blad
Damiana Blad
Den finnes til vanlig i land som Mexico, Sentral Amerika og Vest India, Damiana Blad har blitt brukt av folk helt tilbake til Maya folket hvor det ble brygget som te for å hjelpe til med å øke lysten. På grunn av dens historiske bruk, er det også kjent etter navnet Turnera Aphrodisiaca og nylig har det blitt forsket på dens kobling til mannlig lyst. Finn ut mer her.
Gotu Kola
Gotu Kola
Også kjent som Centella Asiatica, Gotu Kola er oftest funnet i Aryurveda og tradisjonelt bruker Kineserne det som en energigivende blanding for hjernen og kroppen. Det har også blitt gjennomført forskning hvor dem har sett på sammenhengen mellom Gotu Kola og kroppens mikrosirkulasjon, som også er kjent for dens rolle i mannlig forbedring. For mer info, klikk her eller her.
Mentol
Mentol
En organisk forbindelse laget av maisminte, peppermynte eller andre mynteoljer, Mentol er kjent for sin sterke lukt og kjølende følelse.. Det er trygt å bruke på huden, den har mange bruksområder, blant annet i leppestifter og aftershave. I transdermale plaster brukes det som et astringerende middel for å hjelpe ingrediensene passere gjennom huden for å øke absorpsjonshastigheten.
Dvergpalme
Dvergpalme
Sannsynligvis mer kjent som Serenoa Repens, holder Dvergepalme til Nord-Amerika, og er den eneste arten som finnes i Serenoa-slekten. Som et resultat av sine potensielle fordelaktige egenskaper er det en velkjent ingrediens i naturlige mannlige forbedrings sammensetninger, og det har vært flere studier vedrørende dvergepalme og mannlig helse. Klikk her for mer.
Fo-Ti Rot
Fo-Ti Rot
Også kjent som parkslirekne eller vitenskapelig kjent som Polygonum Multiflorum, Fo-Ti er også en type klatreplante som holder til i Kina og som også vokser i Taiwan og Japan. Historisk, er pulveret også blitt brukt som en revitalisere og styrke blanding og i dag brukes det av urtekjennere som en viktig ingrediens i aktuelle produkter som det sies å være bra for huden.

Full liste av ingredienser

Asiatisk Ginseng (Rot), Damiana (Blad), Fo-Ti (Rot), Gotu Kola (Nøtt), Dvergpalme (Bær), Mentol.

Sikkert lapp system

Siden PROenhance™ Plaster er laget av bare 6 naturlige ingredienser og ingen kjemikalier, det er trygt å bruke. Før du prøver noe nytt, anbefaler vi alltid at du ser på ingrediensene for å sjekke om det er noe du er allergisk mot. Om du er usikker på om disse lappene kan brukes sammen med annen medikasjon anbefaler at rådgiver deg med din doktor. Dette er et naturlig kosttilskudd lapp og er ikke et medisinsk produkt. Ikke til bruk for personer under 18 år.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

96% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Merker alt forskjell, takk

  A Aksel

 • PROenhance er et knall produkt

  l leif

 • Etter å ha brukt Proenhance for to måneder kan jeg si at jeg er veldig fornøyd med et strålende resultat. vil forsette å bruke

  A Ali

 • supert plaster

  t torleif

 • Kjøpte dette til mannen min, kan se forskjell alt etter 2 måneder

  F Fia

* Resultatene vil variere fra person til person