• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Profade 123

Krem | Krem for fjerning av tatovering

500 Cosmetics

799.00Kr
899.00Kr
Du sparer:  100.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Fjerne tatovering har blitt mye enklere og lett nå med Profade 123. Profade 123 er en effektiv krem som kan brukes til å fjerne tatovering som er gamle og nye. Fjerning av tatovering med Profade 123 krem fungerer på en 3 - trinns system som fjerner uønskede tatoveringer permanent. Det er smertefri og gir ingen arrdannelse, i motsetning til andre alternativer for fjerning av tatovering som laserbehandling.

 • Sikkert , smertefri og permanent fjerning av uønsket tatoveringer
 • Resultater innen ca. 3 måneder
 • Komplett fjerning etter 9 måneder
 • Etterlater ingen merker eller arr
 • Passer for alle hudtyper
 • Anbefalt av leger

Profade 123 fjerner uønskede tatoveringer permanent og etterlater huden din fin og sunn, fjerning av tatovering har ikke vært så enkelt, lett og smertefritt som nå. Profade 123 er milde formel som også er ganske mild mot huden siden den ikke inneholder noe syre.

Les Mer

Hva er Profade 123?

Profade 123 er et system som består av 3 forskjellige typer kremer som er effektiv for å fjerne tatovering sammen effektivt fjerner tatoveringen fra huden din. Profade 123 er en effektiv metode for å fjerne uønskede tatovering permanent. Fjerne tatovering er ganske enkelt med Profade 123. Bruk daglig og kremen vil trenge dypt inn i epidermis av huden ( overhud ) og oppløse blekk i tatoveringen. Dette produktet bør brukes daglig for å oppnå de beste resultatene. Med daglig bruk, kan du forvente fullstendig fjerning av tatovering etter 3-9 måneder.

Hvordan fjerne tatovering med Profade 123?

Profade 123 fungerer ikke ved å bleke huden din, dermed vil det ikke føre til merker eller flekker på klærne. I stedet vil Profade 123 system absorbere blekket i tatoveringer ved hjelp av sine kraftige og effektive ingredienser. Profade 123 forenkler og bryter blekket i tatovering til det ikke lenger er synlig.

Hvordan bruker jeg Profade 123?

For å oppnå de beste resultatene av å fjerne tatovering, bør du bruke alle tre kremer to ganger om dagen. Før du påfører den første kremen, kan du bruke varmt vann for å fukte området rundt huden du ønsker å fjerne tatovering fra. Deretter masser inn kremen som er merket "Trinn 1", inn i huden din. Dette forbereder huden til de resterende kremer som er merket «trinn 2» og «trinn 3». Når trinn 1 kremen har blitt absorbert av huden, vask huden med vann og tørk nøye. Deretter påfør kremen som er merket med "trinn 2". La det tørke i 10 minutter. Når dette er helt tørt, bruker du den siste kremen merket som "trinn 3".

Du kan trygt bruke Profade 123 før eller etter laser fjerning også, så lenge huden er helt helbredet før du gjør det. Det anbefales at du venter 10 dager mellom å bruke Profade 123 krem og laser behandlinger for å unngå eventuelle bivirkninger.

Det er også trygt å bruke Profade 123 for å fjerne tatoveringen i solen. Men hvis du har sensitiv hud, kan dette føre til irritasjon, men kan løses ved å bruke av solkrem på det berørte området.

Hvor lang tid tar det for å se resultater?


*Resultatene vil variere fra person til person.

Resultatenen av å fjerne tatovering med Profade 123 er avhengig av kvaliteten på blekket som har blitt brukt , hvor lenge du har hatt din tatovering , hvor dypt blekket er trengt inn i huden og fargene som er brukt. Du vil vanligvis se resultater raskere hvis din tatovering består av lettere blekk, sammenlignet med blekk som har sunket dypere og mørkere. Ifølge produsenten, vil du se en forskjell i løpet av 3-9 måneders bruk. Dette er en stor spredning, men det er fordi man ikke kan si nøyaktig hvor lang tid det tar for den enkelte, siden resultatene vil variere.

Er det noen bivirkninger fra Profade 123?

For å unngå irritasjon, ikke bruk Profade 123 tatovering krem på lepper, øyne eller på skadet eller skadet hud. Profade 123 for å fjerne tatoveringen skal ikke benyttes i sammenheng med andre bestemte aktuelle hud produkter.