Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Proferia Krem

59ml Krem | Progesteronkrem

Arthur Andrew Medical

395.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Få større rabatter på Proferia ved å kjøpe flere pakker. Nå blir produktet sendt med UPS for raskere og tryggere ankomst.

Opplever du ubehagelige symptomer i forbindelse med overgangsalderen? Proferia er en krem som effektivt kan øke progesteron nivået i kroppen hos kvinner som lider av hormonell ubalanse ved at progesteron blir tatt opp av kroppen via huden, imotsetning til oralt. Proferia progesteronkrem kan redusere symptomer på overgangsalderen, inkludert hetetokter, nattesvette, søvnforstyrrelser, vaginal tørrhet samt humørsvingninger. Få slutt på overgansproblemer nå med Proferia

 • Avbalanserer hormonelle ubalanser
 • Denne progesteronkrem behandler symptomer på overgangsalderen
 • Proferia progesteronkrem bekjemper hetetokter, søvnvansker, lav libido og nattesvette
 • Naturlige ingredienser uten kunstige ekstrakter
 • Naturlig formular og ingen bivirkninger
 • Inneholder et høyt innehold av progesteron (500 mg)

Proferia progesteronkrem er en alternativ behandling og inneholder ikke syntetiske hormoner, men naturlig progesteron. Kremen kan dessuten brukes på hele kroppen. Den inneholder ikke olje, lanolin eller andre animalske avledningsingredienser.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 59 ml.

Hva er Proferia progesteronkrem ?

Når vi blir eldre blir produksjonen av progestoeron lavere hos kvinner. Kvinner produserer også østrogen, men denne produksjonen svekkes i mindre grad enn progesteronproduksjonen. Ubalanse i progestero eller østrogen kan føre til en rekke alvorlige konsekvenser, slik som lavt energiforbruk og libido. Eller forverret symptomer under overgangsalderen som hetetokter, nattesvette, søvnforstyrrelse. Arthus Andrew Medical laboratorium har utviklet en progesteron krem som avbalanserer hormonnivået hos kvinner. Absorberingen av naturlig progesteron gjennom huden er mer effektiv enn oralt inntak. Dessuten er hormonene i kremen naturlige som gjør at kremen er trygg å bruke, fordi den har nemlig naturlig progesteron. Proferia kan forhindre fremkomsten av osteoporose (benskjørhet), som er en sykdom som svekker knoklene og som ofte forekommer i overgangsalderen.

Hva inneholder Proferia progesteronkrem ?

Proferia progesteronkrem inneholder naturlig progesteron, som er mer effektiv og tryggere enn syntetisk progesteron. Ved å bruke kremen på huden så vil naturlig progesteron trenge dypt inn i huden og skape hormonell balanse i kroppen din.

HVORDAN BRUKER JEG PROFERIA PROGESTERONKREM ?

Vi anbefaler at du bruker kremen daglig på steder hvor du har tynn hud. Slik som hals, bryst og under armene.

For kvinner som ikke er i overgangsalderen så anbefaler vi at du bruker kremen to uker etter hver menstruasjonssyklus og deretter tar en pause på to uker, da vil du få det beste resultatet.

For kvinner i overgangsalderen anbefaler vi at du bruker kremen i 21 dager og deretter tar en pause på en uke. Resultatene og effekten vil naturligvis variere fra person til person.

Naturlig sammensetning

Ifølge produsenten Arthur Andrew Medical har Proferia progesteronkrem ingen bivirkninger. Dette skyldes at kremen har en naturlig sammensetning og naturlig progesteron. Men vi anbefaler at gravide og ammende kvinner samt personer under 18 år ikke bruker denne kremen. For mer informasjon så bør du kontakte din gynekolog.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 10 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Litt skeptisk først ettersom jeg har vært borti flere kremer for å hjelpe meg. Men denne fungerer helt fin. Bruker den cirka 4 ganger i uken.,
 • * Veldig bra! Anbefales.
 • * Perfekt for en på min alder. Takk Shy to buy
 • * Søkte etter Progesteron og det kom opp . Har fungert bra med både bestillingen og effekten. Veldig fornøyd.
 • * Hørt fra en kvinnelig venn hvor populær denne kremen er i Norge, så nå har jeg selv kjøpte for å prøve! Jeg håper jeg føler det samme!
 • * En god krem som fungerer og en rask og jevn levering
 • * Har du , som meg , problemer med overgangsalder , er denne kremen bra å prøve . Anbefaler!
 • * Jeg følte meg ikke noen forskjell de første dagene , men etter en uke begynte det å arbeide i kroppen min. Veldig effektivt !
 • * Jeg ble positivt overrasket over å finne ut at jeg faktisk kunne finne et produkt som fungerer
 • * Jeg bestiller igjen og igjen. Pin så effektiv denne krem er.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev