Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Prosolution Gele 60ml Gele | Gele for seksuell aktivitet

Leading Edge Health

429.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

ProSolution Gel er en gjennomsiktig gele som du påfører penisen 15 minutter før seksuell aktivitet. Det er en gele for ereksjonssvikt og egnet for alle menn som ønsker litt ekstra hjelp i sengen, uten å måtte besøke lege eller ta piller.

  • Enkel å bruke uten pillebruk
  • Gjennomsiktig gele som ikke klistrer, rask absorberende slik at partner ikke vil vite at du bruker den
  • Kan brukes som del av forspill og den er spiselig (hvis du ikke ønsker å skjule hemmeligheten)
  • Ta moroa med deg, 60ml tuben kan legges i lomma
  • Påføre 15 min før sex
  • Kondomvennlig

Dette er en gele for ereksjonssvikt og kommer i en 60 ml tube. Den inneholder nøye utvalgte naturlige ingredienser, slik at kun et par dråper er nødvendig. Transdermal teknologi sørger for at gelen blir absorbert rett inn i huden. Etterlater ingen rester eller flekker, og ingen kommer til å vite om det!

Les Mer

Hva er ProSolution gele for ereksjonssvikt?

ProSolution gele for ereksjonssvikter gjør at du kan få bedre potens – uten piller. Geleen er hurtig tørkende og sørger for effektive, solide ereksjoner. Du får også tykkere og mer fyldigere ereksjoner enn før med ProSolution Gel for ereksjonssvikt. Du vil få bedre potens – uten piller.

Gelen vil gi deg bedre orgasmer ettersom ProSolution gele for ereksjonssvikt gir deg bedre ereksjonskontroll. I tillegg til at du kan få bedre potens – uten piller, så vil du friskne til mellom sexøktene mye raskere. Dette betyr at du kan ha flere sexomganger dersom du ønsker det.

Hvordan bruker jeg ProSolution gele for ereksjonssvikt?

ProSolution gele for ereksjonssvikt er utviklet for ønsket bruk. Alt du trenger å gjøre er å massasjere flere dråper av gelen på penisskaftet før sex, og sørge for den er absorbert. Dermed unngår du også å få geleen på kondom, din partner eller klær du har på deg.

Gelen gjør du vil få bedre potens – uten piller, men den er ikke et glidemiddel; slik at du ikke bør bruke den som glidemiddel. På en annen siden dersom du bruker ProSolution gele for ereksjonssvikt under forspill så kan din partner smøre den inn for deg. Da øker du den seksuelle spenningen og nytelsen. Gelen som gjør at du kan få bedre potens – uten piller er også spiselig og kommer i myntsmak, derfor er den trygg for oralt moro.

Hvordan fungerer ProSolution Gel?

ProSolution gele for ereksjonssvikt bruker flere naturlige ekstrakter som påvirker den svampaktige ereksjonsvevet til penisen via transdermal teknologi.

Hovedingrediensen som gjør at du kan få bedre potens – uten piller er en aminosyre som kroppen omdanner til nitrogenmonokside. Kjemikalet er viktig for sexhelsen ettersom den utvider blodkar som frakter blod til kjønnsorganene. Kort fortalt, jo mer blod flyt til penisen, jo hardere, fyldigere og mer langvarig blir ereksjonen.

Når kommer resultatene?

Unngå ereksjonssvikt ved å få bedre poten – uten piller. ProSolution gele for ereksjonssvikt benytter transdermal teknologi for effektive resultater. Vi anbefaler å påføre ProSolution Gel 15 min før seksuelle aktiviteter, slik at geleen for god tid til å bli absorbert.

Hva inneholder ProSolution Gel?

Aloe Vera – en plant som har blitt brukt i urtemedisin helt siden først århundre AD. Den ble også begravet sammen med faraoene i oldtiden Egypt ettersom den ble regnet som udødelighetens plante.

Bjørnebær ekstrakt (uva ursi) – Den vokser i kaldere klima slik som Nord-Amerika. Bjørnebær har blitt brukt i folkemedisin sin 12. århundre. Urten ble kartlagt i medisinbøker i London i 1788.

Alge ekstrakt – mer kjent som sjøgress er en undervannsplante som brukes i hele Asia, men også deler av Storbritannia, Amerika og Europa.

Mangosmør – Mango er nasjonalfrukten til India og Filipinene, der har en også en viktig kuturell betydning som symbolet for å «oppnå mål»

Mentol – Denne organiske sammensetningen har blitt brukt i mange produkter av mange ulike årsaker, inkludert evnen til å få huden til å føles sval.

Vitamin C – Vitamin C spiller en viktig rolle i ernæring, men er også en antioksidant som spiller en nøkkelrolle i immunforsvaret.

Hvilke bivirkninger får jeg?

Ingen brukere har rapport uønskede bivirkninger og den vil heller ikke påvirker din partner.

Du kan oppleve en lett prikkende sensasjon når du påfører gelen. Dette er bare mentolen som stimulerer penisen. Dette normalt og vil sørge for at du vil få bedre potens – uten piller. Faktisk så føles dette deilig for mange. Hvis du har skader på penishuden så skal du ikke bruke Prosolution Gel, ettersom dette kan forårsake irritasjon.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Jeg har hørt mye om denne nettsiden fra mine venner og de alle var så rett. dere har fått en god kundeservice team der . Takk for god service og presis levering.
  • * får meg opp i tide . Hva annet kan jeg be om. Jeg og kone er fornøyd med endringen.
  • * jeg liker gel mer enn piller. mitt sexliv er bedre nå . Hva mer kan jeg be om
  • * Jeg har hørt så mye om denne gele. Bestiller det for kjæresten min . Jeg er sikker på at det vil gjøre sex mer fantastisk for oss .
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev