• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Prostaze

Kosttilskudd for sunn prostata
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Prostaze™ mot forstørret prostata og prostata problemer er et naturlig botemiddel mot prostataplager. Kapslene mot prostataproblemer forsyner kroppen med viktige antioksidanter, vitaminer og mineraler slik at du ikke skal få prostata problemer. Protaze™ mot prostata problemer styrker urinrøret og blærefunksjonen.

 • Prostaze kan forbedre din prostatafunksjon
 • PROSTAZE prostata tabletter er effektiv mot prostata problemer
 • Forstørret prostata behandling som styrker urinrøret
 • Behandler prostata problemer slik at du får nattesøvnen tilbake
 • Prostaze mot prostata problemer er 100% naturlig

Prostata problemer som forstørret prostata kan presse urinrøret. Dette gjør at urinen stanses og ikke går videre når du later vannet. Resultatet er et trykk på blæren som gjør at mange med prostata problemer ikke klarer å sove om natten. Med Prostaze™ som gir en effektiv forstørret prostata behandling kan du lindre de første symptomene til prostata problemer.

Hva er PROSTAZE prostata tabletter?

Er du blant dem som hele tiden må late vannet og til tross for at du har nettopp vært på toalettet så har du fremdeles et trykk på blæren? Dette kan tyde på at du har prostata problemer. Hvis du må på toalett om natten, og det bare kommer et par dråper, da bør du kontakte en lege for å sjekke om du har prostata problemer. Prostaze gir en effektiv forstørret prostata behandling og kan lindre symptomer på prostata problemer. Prostaze forstørret prostata behandling er 100% plantebasert, og hjelper kroppen din å bli frisk og motvirker prostataproblemer.

Hva er prostata?

Prostata er et organ som er like stor som en kastanjenøtt og sitter under urinblæren hos menn. Når menn blir eldre kan prostatafunksjonen bli redusert og prostata kan bli forstørret, dvs. en såkalt forstørret prostata behandling for tilstanden bør starte så raskt som mulig, ettersom prostataproblemer kan være svært plagende.

Urinrøret hos menn begynner ved blæren og strekker seg via prostata til toppen av penisen. Hos menn som er 50 år og eldre øker sannsynlighet for prostata problemer. Prostaze er en effektiv prostata behandling som er helt naturlig, og bidrar til bedre helse, samt forebygging av prostata problemer.

Hvordan virker Prostaze forstørret prostata behandling?

Prostaze forstørret prostata behandling forsyner kroppen med blant annet beta-sitosterol, sink, kobber, manga, krom, selen og vitamin D. Hver kapsel av Prostaze for effektiv forstørret prostata behandling inneholder 250 mg Prostaze beta-sitosterol som har en forbebyggende effekt mot prostata problemer. Ved regelmessig bruk av Prostaze forstørret prostata behandling slipper du å oppleve prostata problemer.

Hvor tar jeg PROSTAZE prostata tabletter?

For få en effektiv forstørret prostata behandling bør du ta to kapsler om dagen, en om morgen og en om kvelden. Prostaze forstørret prostata behandling inneholder 120 kapsler og bør være tilstrekket for tå måneders bruk. Kapslene for forstørret prostata behandling har blitt grundig testet, og det har blitt påvist ingen kjemiske tilsetningsstoffer i Prostaze. Dermed har heller ikke Prostaze sin forstørret prostata behandling bivirkninger. Imidlertid bør du alltid lese igjennom innholdslisten for å unngå allergiske reaksjoner.

Rask og diskret bestilling hos ShyToBuy

Når du bestiller Prostaze sin forstørret prostata behandling fra ShyToBuy så blir pakken raskt og diskret sendt. Bare klikk på «Legg i handlevognen» for å komme deg til betalingssiden. Hvis du vil få pakken tilsendt veldig raskt, så bør du legge inn bestilling på man-tors før kl.16.30, da sender vi pakken på samme dag.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

FANTASTISK 4.5

90% basert på 2 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Føles godt og trygt å ta dem .

  P

 • Det beste med disse pillene er at de har hjulpet og at de er naturlig så du trenger ikke bekymre deg for hva du putter inn i kroppen.

  L

* Resultatene vil variere fra person til person