Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Proto-col™ Kollagenkapsler

Av proto-col

439.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bekjemp tegn på aldring ved hjelp av Proto-col Kollagenkapsler. Disse collagen tabletter kan bekjempe en aldersrelatert nedgang av kollagen i kroppen, som vil føre til en glattere hud, mindre rynker og sterkere bein og sener.
  • Glatter ut huden og reduserer linjer og rynker
  • Reparerer muskler, leddbånd og knokler
  • Bidrar til å stabilisere kroppens immunforsvar
  • Bidrar til å hindre problemer med stivhet
  • Styrker hår og negler

Kollagen er det mest vanlige proteinet i kroppen vår og utgjør 75 % av huden. Ved å ta collagen tabletter vil kroppen begynne å produsere mer kollagen naturlig. Du kan både føle deg og se yngre og sunnere ut uansett hvilken aldersgruppe du er i. Om du bestiller Proto-col Kollagenkapsler før kl. 16 på hverdager vil pakken bli sendt allerede samme dag!

Les Mer

Hva er Proto-col Kollagenkapsler?

Kollagen er det mest rikelige proteinet som finnes i menneskekroppen og utgjør nesten 40% av alt proteinet tilsammen. Det er den viktigste komponenten i bindevevet, og er til stede i huden, musklene, senene og beina. Kollagenfibrene er vevd sammen som tråder for å danne et rammeverk, slik at de nye cellene kan vokse.

Når vi blir eldre produserer kroppen mindre kollagen, noe som gir oss mange av de fysiske tegnene på aldring. Vår hud består av 75% kollagen, og når dette blir redusert, oppstår det rynker, linjer og misfarging, samt sprø negler og hår. Våre bein og muskler kan også bli svakere og det vil ta lenger tid å leges, noe som fører til tilstander som artrose og osteoporose. Med proto-col Kollagenkapsler kan du forebygge og takle disse problemene og holde, se og føle deg sunn og yngre lenger. Ta collagen tabletter hver dag for best resultat.

Hvordan virker proto-col Kollagenkapsler?

Våre collagen tabletter har en rikelig mengde av type 1 og type 2 kollagen. Ved å supplere mengden kollagen inn i systemet ditt, kan du bidra til å bekjempe tegn på aldring. Huden blir synlig fastere og sterkere, og blir bedre rustet til å holde seg sunn. Proto-col Kollagenkapsler gir fyldighet til huden din, noe som presser ut rynker og gjør den mer jevn.

Proto-col Kollagenkapsler vil også hjelpe på reparasjon og regenerering av leddbånd, bein og brusk. Kapslene vil også bidra til å stabilisere immunforsvaret og nøytralisere produksjon av unormale molekylære strukturer, noe som kan føre til store leddproblemer senere i livet.

Hvordan tar jeg Proto-col Kollagenkapsler?

Minste anbefalte dose er tre kapsler per dag. Du er rådet til å ta dem før du går til sengs, siden dette er da kroppen går inn i sin regenereringsfase. Ta tre proto-col Kollagenkapsler en og en halv time etter å ha spist et hovedmåltid. Ta mer til bistand av alvorlige forhold, men du må aldri overstige ni kapsler per dag.

Når vil jeg kunne se resultater?

Det vil ta noen uker før det økte kollagennivået påvirker systemet. Du vil kunne oppleve alle de positive effektene på huden og resten av kroppen din innen 3 til 12 uker. Resultatet vil variere fra person til person ettersom vi har ulike kropper, men fortsett behandlingen i 3 måneder og du vil kunne merke resultater.

Er det noen bivirkninger med Proto-col Kollagenkapsler?

Det er ingen bivirkninger. Dersom du er gravid eller tar andre medisiner samtidig, bør du konsultere deg med en lege før bruk.

Hva er ingrediensene?

Kapslene er laget av 1,200.00 mg ren kollagen som er hentet fra huden til storfe, noe som dessverre betyr at produktet ikke er egnet for vegetarianere.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Jeg har fått super fine negler og hud etter bruk av disse kollagen kapsler.
  • * har spist dem i nesten tre måneder , og vil ikke stoppe. jeg elsker dem. huden min føles sterkere og mykere , og jeg føler meg generelt friskere .
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev