Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

proto-col™ Eye Filler Collagen krem Kollagen øyekrem

proto-col

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Proto-col Eye Filler Collagen krem er en dobbeltpakke som inneholder to separate kremer som sammen jobber for å bekjempe rynker som har startet å forme seg rundt og under øynene. Samtidig kan kremene fornye huden på en slik måte at den etter behandling ser jevnere og yngre ut. Begge tubene inneholder collagen krem som gir fuktighet og glød til huden.

  • Fuktighetsgivende kremer som gir fuktighet og glød
  • Forbedrer hudens elastisitet
  • 100% naturlige ingredienser
  • Hurtigvirkende formular for umiddelbare resultater
  • Bekjemper aldringstegn

Proto-col Eye Filler Collagen krem er designet spesielt for å jevne ut huden, og hjelpe deg på veien mot en sunnere og yngre hud. Den hurtigvirkende formularen gir deg umiddelbare resultater som kan vare hele dagen. Bestill proto-col Eye Filler før kl. 16 på hverdager så blir pakken sendt samme dag!

Les Mer
Type: Filler & Gel
Størrelse: 2 x 20 ml

Hva er proto-col Eye Filler og hvordan fungerer de?

Denne pakken fra proto-col Eye filler inneholder to enheter: en collagen krem spesielt for huden under øynene, og en fuktighetsgivende ansiktskrem. Vår collagen krem inneholder en mikstur av ingredienser som er spesielt valgt for deres naturlige evne til å gi huden tilbake sitt ungdommelige utseende. Den fyller inn, jevner ut og strammer huden slik at du kan få tilbake en rynkefri hud. Kombinasjonen av disse to kremene er klinisk bevist å kunne glatte ut huden og gi den en sunn, ungdommelig glød.

Kremene inneholder fuktighetsbindende ingredienser som naturlig Hyaluronsyre, kjent for sine fuktgivende egenskaper. Den trekker gradvis inn i huden og fyller ut tomrommet mellom collagen, elastinfibre og celler og gir et naturlig volum til eldet og rynkete hud.

Sammen vil proto-col Eye Filler collagen krem og fuktighetskrem stimulerer huden til å sette i gang den naturlige collagen-produksjonen, som vil etterlate deg med en frisk, sunn og yngre hud. I tillegg til dette inneholder de:

  • Aloe vera som umiddelbart roer ned huden og eventuell rødhet.
  • Aminosyrer for å bevare en sunn, proteinrik hud.
  • E-vitamin som beskytter mot frie radikaler, kjent for å skade cellene og dermed framkalle linjer og rynker.

Når kan jeg forvente å se resultater?

En av fordelene med proto-col Eye Filler er at den gi umiddelbare resultater. Kremene virker svært fort slik at du kan nyte et langvarig ”øyeløft” raskt etter påføring. Til fordel for andre kremer og geleer på markedet vil ikke disse flasse av huden etter at de har tørket inn.

Hvordan bruker jeg proto-col Eye Filler?

For best resultat anbefales det å rense eller vaske huden godt før bruk, og deretter påføre kremene på ren og tørr hud. Klem ut en liten mengde av begge kremene, miks dem sammen i hånden og påfør dem med fingertuppene ved å lett klappe kremen inn i huden. La proto-col Eye Filler trekke inn i 5 minutter før eventuell sminke eller andre hudprodukter påføres. Brukes to ganger om dagen, etter hvert stell morgen og kveld. Unngå kontakt med øynene.

Er det noen bivirkninger med proto-col Eye Filler?

Dette er et helt naturlig produkt uten uekte ingredienser, og skal være helt trygt for alle – helt uten bivirkninger. Det vil likevel anbefales, lik all annen hudpleie, å sjekke listen over ingredienser før bruk for å forsikre deg om at du ikke har allergier mot noen av dem.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * I've binned all my old creams and potions and replaced them with these as they actually work. People keep double glancing at me to see the difference.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev