Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Proto-col Slim Fizz

Av proto-col

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Proto - Col Slim Fizz er en ganske populær vekttap tabletter som inneholder glucomannan. Glucomannan er en naturlig løselig fiber som reduserer appetit følelsen rask og effektiv, samtidig øker metthetsfølelse, noe som bidrar til effektiv vekttap.

 • Kontrollere appetitten
 • Glutenfri og laktosefri
 • Effektivt kan reduserer sult
 • Hjelper deg å miste vekt effektivt
 • Kan redusere kolesterolnivået
 • Effektive brusetabletter med appelsinsmak
 • 100% naturlig vekttap piller med glucomanna

Proto - Col Slim Fizz er en brusende vekttap tabletter med glucomannan bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivåer og undertrykke sult. Proto-Col Slim Fizz kombinert med et sunt kosthold og regelmessig trening kan effektivt bidra til større vekttap. Proto - Col Slim Fizz brusetabletter sørger for at du føler deg mettende og gjør det lettere reduserer porsjoner. Hvorfor ikke prøve denne populære og velkjente vekttap tabletten du også?

Les Mer
Type: Tabletter
Antall: 30 (2 tuber av 15)
Anbefalt Dosering: 3 tabletter per dag
Varighet: 10 days

Hva er Proto - col Slim Fizz ?

Proto - col Slim Fizz er en unik appetit undertrykkende tabletter som inneholder den fundamentale fiber Glucomannan som er en naturlig oppløselig fiber som er hentet fra en høy kvalitet av ren Konjac.

Med bare 6 kalorier per drink, Slim - Fizz er spesielt utviklet for å bidra til å kontrollere unødvendig sult for å bidra til å redusere kolesterol og hjelpe til med vekttap når det tas som en del av et kalorikontrollert kosthold. Den har blitt den mest populære slankemiddel tilgjengelig for dem som virkelig ønsker å gå ned i vekt . Proto-col er en av de sterkeste formuleringen i markedet, som med sine unike ingredienser er med på å redusere sult og øke vekttap.

Hva er Glucomannan?

Glucomannan er en naturlig løselig fiber som kommer fra den eksklusive Konjac anlegget. En tablett fra Proto-Col Slim Fizz vekttap med glucomannan har blitt spesielt utviklet for å øke metthetsfølelse, redusere kolesterolnivået og bidra til å øke fettforbrenningen. Den hjelper å holde en kalori kontrollert diett ved å redusere sult og søt-tann.

Glucomannan er brukt i over 2000 år av kineserne til å behandle ulike medisinske forhold. Glucomannan er laget av roten av Konjac anlegget funnet i Sør-Asia, også kjent som Amorphophallus Konjac.

Glucomannan er mest brukt som fortykningsmiddel. Glucomannan er en naturlig løselig fiber som er kjent for å forbedre fordøyelsen og redusere oppbygging av fett. Vekttap Tabletter glucomanna er 100% naturlig og fri for tilsetningsstoffer.

Hvordan tar jeg Slim - Fizz ?

Den deilige appelsinsmak tabletten oppløses i vann og bør drikkes umiddelbart . Løs opp en tablett i et stort glass vann (minst 200 ml ) og drikke væske direkte før måltidet for å oppnå beste effekten.

Tabletten danner en gele konsistent i vann, som utvider seg svakt i magen for å fremme en følelse av metthet . Dette skjer ved å danne det som kan beskrives som en midlertidig magebåndet i magen og tarmkanalen.

Drikk et glass vann med Slim - Fizz 3 ganger om dagen i minst 30 minutter før måltidet for best effekt . Drikke mye vann samtidig for å sikre at du er riktig hydrert og fordøyelsessystemet er ren , noe som ytterligere hjelper deg med vekttap.

Hvem kan bruke Slim - Frizz ?

Den viktigste aktive ingrediensen i Slim - Fizz er Konjac / Glucomannan . Fordi Glucomannan er 100 % naturlig er det ingen kjente bivirkninger. Proto - col Slim Fizz er egnet for vegetarianere og diabetikere. Les ingrediensen for å sjekke om du er allergi mot noen av innholdet. Den er også Glutenfri , laktosefri , Egnet for vegetarianere

Hvor lenge bør jeg ta til Proto - Col Slim bruse?

Hvor lenge må du ta Proto - Col Slim Fizz vekttap tabletter kommer helt an på dine individuelle behov og vekttap mål.

Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (92% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Så denne på magazine så tenkte eg skulle prøve den. Ganske enkel å bruke, definitivt hjalp meg å snacke mindre mellom måltidene
 • * Enkelt og greit å bruke. Virket bra for meg!
 • * Så vanskelig å få tak i , men kundeservice person jeg snakket med forklarte situasjonen , har nå klart å skaffe meg par
 • * du virkelig trenger å drikke den umiddelbart ellers danner det inn i en gel , men jeg har tatt det for et par dager , og det har stoppet meg fra snacking .
 • * Jeg elsker dette! Den er enkel å ta og smaker godt
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev