Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Proto-col ™ Trichologen

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Proto-col Trichologen er et svært effektivt tilskudd for naturlig sunt hår. Disse kapslene laget for å stimulere vekst av naturlig, solid hår.

  • Et naturlig tilskudd mot håravfall
  • Stimulerer veksten av sunt hår hos menn og kvinner
  • Hindrer håravfall
  • Opprettholder hårets optimale tilstand
  • Gjør håret tykkere, sterkere og sunnere

Hårtap er en vanlig tilstand som rammer et stort antall av menn og kvinner. Proto-col Trichologen stimulerer veksten naturlig, forhindrer hårreduksjon og opprettholder hårets optimale tilstand. 

Les Mer

Hvordan bruker jeg Proto-col Trichologen?

Proto-col Trichologen kommer i kapsler som kan tas oralt. Det er anbefalt å ta to kapsler daglig for å oppnå maksimale resultater. Ettersom produktet kommer i kapsler, vil det ikke påvirke hverdagen din stort, noe som gjør dette til en sentral behandlingsmetode. Ta kapslene sammen med måltider, én om morgenen og én om kvelden.

Når vil jeg kan jeg forvente å se resultater?

Ettersom alle har ulikt hår, vil resultatene variere fra person til person. Noen vil merke en forskjell allerede første uken, mens andre må vente flere uker. Det er viktig å fortsette med å ta proto-col Trichologen kapslene i minst tre måneder, ettersom det tar tid for produktet å bygge seg opp i systemet ditt. Unngå å stoppe og starte behandlingen på nytt flere ganger, og heller fokuser på å ta én pille konstant hver 12. time sammen med et måltid. Da vil du kunne se merkbare resultater etter kort tid. 

Er proto-col Trichologen Kapslene egnet for vegetarianere?

Trichologen kapslene kan tas av vegetarianere.

Hva er ingrediensene?

Saw Palmetto - Anti-androgene (androgenehormonet - fremmer og vedlikeholder utviklingen av mannlige egenskaper), regulerer nivået av DHT (dihydrotestosteron) i kroppen ved å blokkere enzymet 5-alfa-reduktase som omdanner hormoner til DHT og dermed forhindre skade til hårsekkene og hårtap. 

Nettles - Stimulere sirkulasjonen i hodebunnen og er rike på vitamin A og C, mineraler og aminosyrer. Nettles kan også hemme 5-alfa-reduktase, enzymet som omdanner hormoner til DHT. 

Rosmarin – Rosmarinekstrakt - øker sirkulasjonen, renser hodebunnen og stimulerer hårroten, og samtidig bidrar til å fjerne eventuelle urenheter og takle flass og fete røtter. 

Fenugreek - en urt som har blitt brukt i medisiner i århundrer - fremmer naturlig hår produksjon. 

Zinc - Tap av hår er et tegn på sinkmangel - tillegg av sink i Trichologen fremmer naturlig vekst. 

Andre ingredienser inkluderer - kollagen, Vitamin B3, B5, B6, B2, folsyre og vegetabilsk cellulose.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Kjøpte dette til mannen min som begynte å bli litt "tynn i toppen", og vikene er ikke så synlige lengre. Kan absolutt anbefales. Sunt og godt er det også.
  • * Liker spesielt at dette er et helt naturlig produkt!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev