FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hudproblemet Psoriasis og behandlingen du trenger

Psoriasis er en livslang hud tilstand som påvirker huden din. Det er antatt å være en autoimmun sykdom. Psoriasis behandling er tilgjengelig for å kontrollere symptomene. Hos ShytoBuy har vi funnet noe av de mest effektive produkter for psoriasis for å hjelpe deg reduserer symptomer for psoriasis. Disser produkter er naturlig og effektiv.

Hva er psoriasis?

Psoriasis er en immun tilstand som fører til symptomer på huden og i noen tilfeller påvirker den også leddene. Når en person har psoriasis, øker hastigheten til hudens erstatningsprosessen, det vil si at det tar bare et par dager for å erstatte hudceller som vanligvis tar 21-28 dager. Denne overproduksjonen av hudceller bygger seg opp til å danne hevet '' plakk '' på huden, som også kan være eksentrisk, skjellete, rødt på hud, mørke flekker på mørkere hudtoner , og kløende. Psoriasis kan forekomme på hvilket som helst område på kroppen, inkludert hodebunnen, hender , føtter og kjønnsorganer , men forskjellige typer psoriasis har en tendens til å oppstå på forskjellige områder av kroppen.

Hvem kan få psoriasis ?

Psoriasis er ikke unormalt tilstand, det er mange nordmenn som er påvirket av denne hudplage. Det påvirker både menn og kvinner likt. Psoriasis kan oppstå i alle aldre , selv om det synes å være to tilstander for høyest sjanse for å få psoriasis, det er fra slutten av tenårene til begynnelsen av trettiårene, og mellom 50 og 60 årene.

Noen med psoriasis kan også få psoriasis arthritis, det er en type leddgikt forbundet med hudens tilstand. Men det å ha psoriasis betyr ikke at du vil få psoriasisartritt, og ikke alle som går på å utvikle psoriasisartritt har nødvendigvis psoriasis på huden heller.

Hvorfor får man psoriasis?

Nyere forskning har funnet ut at psoriasis som forårsaker endringer i huden begynner med immunsystemet, og psoriasis oppstår når visse immunceller (T-celler ) er utløst og bli overaktive. T-cellene oppfører seg som om de kjemper en infeksjon eller helbreder et sår, noe som fører dem til å produsere inflammatoriske kjemikalier , igjen fører til raske veksten av hudceller forårsaker psoriasisplakk til å danne. Du kan derfor høre psoriasis blir beskrevet som en "auto -immun sykdom" eller " immun - mediert tilstand ". Det er ennå ikke klart hva som i utgangspunktet utløser immunsystemet til å reagere på denne måten. Noen kan ha en familiehistorie med denne tilstanden, mens andre ikke har det. En oppblussing av psoriasis kan utløses av en rekke faktorer , som stress eller angst , skader på huden , hormonelle endringer , eller visse infeksjoner eller medisiner.

Kan psoriasis bli behandlet ?

Ja, det er et bredt utvalg av behandlinger for psoriasis, og mange opplever at deres psoriasis kan behandles med litt hell. Men det å finne den rette behandlingen eller kombinasjon av behandlinger kan være en lang prosess med prøving og feiling. Hos ShytoBuy selger vi naturlige, men fortsatt ganske effektiv behandling av psoriasis. Flere psoriasis behandlinger kan inneholde kjemikaler som kan irritere huden enda mer, men produktene vi har er 100% naturlig og effektiv.

Hudpleie

Hold huden fuktig, siden tørr
hud kan gjøre
irritasjon og kløe verre

Bruke en god fuktighets krem
som lindrer irritasjon og kløe

Bading

Ikke tørk deg med håndkle,
i stedet klapp forsiktig huden med
håndkle og påfør en olje-basert fuktighetskrem

Legg til fuktighetsgivende
bath salt eller havre
olje for å unngå tørr hud.

Hårpleie

For psoriasis på hodebunnen,
bruk en sjampo laget av
salicylic acid

Eksfolierende
sjampo er også et
bra alternativ

Kosthold

Oppretthold et sunt diet,
siden fett og psoriasis er
forbundet til hverandre

Reduser inntaket av gluten,
koffein, egg, hvit mel
og sukker.

Trening

30 minutter med trening fem
ganger i uke, vil bidra til
en bedre helse generelt

Trening reduserer også stress,
noe som kan være en viktig
grunn til psoriasis.

Mental Helse

Psoriasis øker sjanger for depresjon

Meditasjon og terapi kan
hjelpe med å overkomme
følelser

Anbefalte produkter