• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

PyratineXR

57g Krem | Inflammatorisk krem

PyratineXR

549.00Kr
:


Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

PyratineXR Krem har bevist at den er effektiv mot sensitiv, betent, irritert og inflammert hud. Denne kremen er en bestselger og er perfekt for deg som lider av rødflammet hud som oppstår av akne, rosacea, eksem og andre hud-inflammasjoner sånn som atopisk dermatit. Den redusere rødflammet hud, reduserer fine linjer, hyperpigmentering, små spindelvevsårer og gir huden fuktighet slik at hudens struktur forbedres på relativt kort tid og bidra til å gjenopprette hudens barrierefunksjon.

 • Skånsom og effektiv krem til rosacea, eksem, betent hud, rødflammet hud, akne etc.
 • Passer for dem som sliter med eksem i ansiktet
 • Spesielt bra for dem som lider av rødflammet hud, irritert hud, sensitiv hud etc.
 • Reduserer rødhet, synlige spindelvevsårer, fine linjer, rynker og hyperpigmentering
 • Gjenoppbygger hudens barrierefunksjon
 • Parfymefri og ikke allergifremkallende krem
 • Egnet for alle hudtyper
 • Perfekt til bruk etter skjønnhetsbehandlinger som laser eller kjemisk peeling

PyratineXR Krem har flere postive effekter. Blant annet bruker den avansert teknologi med cytokinen som reduserer fine linjer, spindelvevsårer og rødflammet hud. PyratineXR kremen er ikke allergifremkallende og er skånsom mot huden til forskjell fra andre markedsprodukter. Er egnet for hud med rosacea, eksem, acne, atopisk dermatisi og melism.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 30/60 ml

Hva er PyratineXR Krem?

PyratineXR krem mot rødflammet hud inneholder et molekyl som har vist seg effektivt på sensitiv hud. Produktet er spesielt bra for de med rødflammet hud, sensitiv hud, irritert hud eller dem som har rosacea, akne, atopisk dermatisi og eksem. PyratineXR Krem er unikt ettersom den bruker en avansert cytokinen teknologi som består av et naturlig vekst ekstrakt. Dette ekstraktet bremser opp aldringsprosessen til huden. Dette gjør at du kan lindre symptomer på rosacea, akne, atopisk dermatisi og eksem på en naturlig måte.

PyratineXR er en lett og hurtig sorberende krem som er egnet for alle hudtyper. Den kan brukes under sminke og utgjør en perfekt base. Dersom man skal på ferie hvor luftfuktigheten er høy og temperaturen er varm så er kremen perfekt, siden den hjelper huden med å holde på fuktigheten og gjør at huden holder på vann og ikke skiller det ut som svette. Fuktighet er viktig for hud som sliter med rosacea, akne, eksem og andre betennelser.

Pyratine XR er effektiv mot hud som er rammet av kviser og akne utbrudd som ofte skaper rødflammet hud. Kremen behandler indre inflammasjoner og behandler betente områder, slik at huden normaliserer seg å får tilbake sin normale struktur og sunnhet.

Eksem skaper ofte tørr og rødflammet hud, sammen med kløe og ubehag. Pyratine XR krem behandler irritasjon og kløe og gjenoppbygger hudens naturlig struktur samtidig som den gir fuktighet og beskyttelse. Kremen hjelper hud med å holde på fuktigheten

Rødflammet hud er en av mange rosacea symptomer, og rødflammethet forekommer også på hud som har indre betennelser som ofte kommer av dårlig kosthold, livsstil og mye stress. Mange som kommer i overgangsalderen opplever rødflammet hud sammen med hetetokter.

Hvordan fungerer PyratineXR Krem?

PyratineXR Krem mot rødflammet hud kan redusere fine linjer, rynker hyperpigmentering, små spindelvevsårer som ofte forekommer rundt munnvikene. Den er med på å fukte huden og hjelper med å holde på fuktigheten slik at huden kan beholde sin naturlige struktur. Cytokin molekylet i kremen beskytter hudens naturlige forsvars-barriere sammen med naturlig planteekstrakt som bremser ned aldringsprosessen.

Det naturlige plante ekstraktet har vist at det kan bremse opp aldrigs prosessen i plantene og den har samme effekt på hudens hudceller, dermed kan PyratineXR Krem redusere fine linjer, rynker, rødflammet hud, spindelvevsårer og andre symptomer som ofte kommer med rosacea, eksem og andre hud inflammasjoner som oppstår i ansiktet.

Hva skiller PyratineXR Krem fra andre kremer?

PyratineXR Krem finnes ikke i butikkhyller, ettersom den er spesialutviklet for sensitiv hud, rød hud og irritert hud som forekommer av årsaker som rosacea, eksem, akne og andre hudbetennelser. Kremen er spesielt effektiv mot inflammatorisk hud, siden den reduserer rødflammet hud, renser ansiktet og gjenoppretter hudens naturlige struktur. Dens naturlige formel gjør også at hudens aldringsprosess bremses ned slik at huden din forblir ung lengre.

Hvordan bruker jeg PyratineXR Krem?

I likhet med andre kremer, så skal PyratineXR Krem brukes to ganger daglig på renset hud som er fri for sminke og andre hudprodukter før kremen settes på. Siden PyratineXR Krem har blitt utviklet for hurtig absorbering så må du ikke vente lenge til kremen har trukket seg inn i huden og begynt å virke.

PyratineXR Krem kan brukes som base under sminke og er også flott til varmere klima områder fordi den er en fantastisk fuktighetskrem som holder på fuktigheten ut dagen, slik at du slipper tørr hud og andre akne utbrudd. Hud som sliter med rosacea, eksem eller andre betennelser trenger fuktighet og derfor er det viktig å drikke vann om dagen for å opprettholde denne fuktigheten ytterligere.

*Resultatene kan variere fra person til person

Hvordan bestiller jeg PyratineXR Krem?

PyratineXR Krem har en naturlig formel og har ingen kjente bivirkninger. Vi anbefaler at du leser gjennom ingrediensene for å unngå allergiske reaksjoner. Husk at hvis du bestiller før Kl. 16:00 Man-Tors, så sender vi pakken samme dag slik at du kan få den raskest mulig. Bare trykk på «Legg i handlekurven» og gå direkte til betalingssiden.