• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

PyratineXR

59ml Lotion | Inflammatorisk krem, fet hud

PyratineXR

599.00Kr
:


Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Har du sensitiv og rød hud, som ofte er tørr og irritert? Grunnes dette akne, rosacea, eczema eller andre hud betennelser? Pyratine XR® Lotion for alle hudtyper er effektiv og ikke-fetende. Det har blitt dermatologisk testet* og reduserer og bekjemper rosacea symptomer, akne, eczema og hudbetennelser, sammen med andre symptomer som rødhet, små spindelvevsårer, irritasjon og hyperpigmentering. Dette er også en krem som inneholder anti-aldrings egenskaper, slik at hudens struktur fornyes. Pyratine XR Lotion mot rosacea gir deg alt i en formel, slik at huden får den fuktigheten den trenger. I tillegg opprettholder den hudens naturlige struktur og trenger lett og raskt inn i huden for å bekjempe betennelse.

 • Pyratine XR Lotion effektiv mot rosacea, eczema, akne og hud betennelser
 • Reduserer rødhet, irritasjon og betennelse i ansiktet og kroppen
 • Pyratine krem mot rosacea er perfekt for de med sterkt irritert hud
 • 3 fordeler i et fantastisk produkt
 • Egnet for alle hudtyper
 • Naturlig formel – ingen bivirkninger
 • Kan brukes som base under sminke for å unngå irritasjoner
 • Egnet for menn som ønsker lindring av hudirritasjon fra barbering

Pyratine XR® Lotion er perfekt for betent hud, og er spesielt utviklet for rosacea, inflammatorisk akne, solbrenthet, eczema og rød hud i ansiktet og på kroppen. Dette er en mild krem som trenger raskt inn i huden. Dersom du har rød hud i ansiktet så er Pyratine XR Lotion perfekt for deg. Både de med fet og normal hud kan bruke Pyratine XR Lotion mot rosacea, eczema og akne. Få tilbake hudens glød med Pyratine XR Lotion i dag.

Les Mer
Type: Lotion
Størrelse: 30/60 ml

Hvordan virker Pyratine XR Lotion?

Pyratine XR Lotion har blitt dermatologisk testet* og er en spesielt utviklet alt-i-en lotion som er effektiv mot hud som er irritert, tørr, sensitiv eller har masse rødhet. Pyratine XR Lotion roer ned betent hud og fjerner rødhet, fine linjer, rynker og små synlige spindelvevsårer som ofte oppstår rundt munnvikene. Dette er en perfekt lotion for dem som har hud som er rammet av rosacea, akne, kviser, eczema, solbrenthet eller andre type hudbetennelser som en har i ansiktet eller kroppen.

Pyratine XR Lotion bruker en avansert teknologi med cytokinen. Produktet inneholder 0,125% furfuryl tetrahydropyranyladenine (cytokinin), som fungerer som en beskyttende barriere for huden og reduserer symptomer som forekommer av rosacea, eczema og akne. Denne innovative teknologien bidrar til å opprettholde denne beskyttelsesbarriere og bygger den opp, samt hjelper huden å holde på fuktighetene og gir huden dens naturlige struktur tilbake. På denne måten fjernes tørrhet, rødhet og irritasjon.

*Resultatene kan variere fra person til person

Lotion fra Pyratine XR kan brukes på hele kroppen og har anti-inflammatorisk egenskaper som beskytter mot nye betennelser i huden som ofte forekommer hos akne, rosacea og eczema. I tillegg har Pyratine XR lotion en anti-aldrende effekt på grunn av dens planteekstrakt som har vist at den bremser ned aldringsprosessen i planter, noe som også skjer i huden. Denne ingrediensen sammen med andre ingredienser sånn som cytokinin blir effektivt absorbert av huden. Spesielt på de stedene der huden har størst behov for det. Kunder som sliter med rosacea, eczema og akne og har brukt Pyratine XR lotion har informert om en betydelig forbedring av rødhet i ansiktet, karsprengninger rundt munnvikene og lesjoner. Derfor har kremen en 3 i 1 fordel, med dens unike formel så forebygger, fukter og forynger Pyratine XR Lotion huden.

Hvordan bruker jeg kremen?

På samme måte som du bruker andre hudkremer, så burde du rense og vaske ansiktet eller kroppen først, før du setter på Pyratine XR Lotion. Dersom du ønsker å bruke produktet til ansiktet, så kan du bruke Pyratine XR Soothing Antioxidant Cleanser som ansiktsrens.

Bruk Pyratine XR Lotion 2 ganger daglig. Produktet har blitt utviklet til å absorberes hurtig, slik at du ikke må vente lenge med å få på klær eller sminke. Det er viktig å lese gjennom ingrediensene for å unngå eventuelle allergiske reaksjoner. Dersom du er usikker på om du kan bruke produktet så anbefaler vi at du konsulterer deg med din nærmeste hudlege.

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt og lett å bestille Pyratine XR Lotion. For å kjøpe fra ShyToBuy så trenger du bare å trykke på «Legg i handlekurven», og klikke deg til kassen når du er klar. Hvis du har noen spørsmål, så kontakt oss gjerne på enten telefon, e-post eller live chat.

Hva sier medisinske fagfolk om Pyratine XR Lotion?

"Dette er den første studien med cytokiner som viser forbedring i nesten alle kategorier av både forskere og studieobjektet. […] Det finnes ingen sikkerhetsbrudd – ingen økning av akne – men faktisk en generell reduksjon av akne og inflammatoriske lesjoner. De anti-inflammatoriske effektene er merkbare." – Dr. Jerry McCullough, Sjefsforsker ved Universitetet i California, Irvine.

"Jeg har brukt Pyratine i over nesten en måned, og er fornøyd med resultatene. Min hud føles mykere og mer smidigere. Flere pasienter har kommentert hvor bra huden min ser ut, og jeg har ikke opplevd noe hudirritasjon" - Dr Hema Sundaram