• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Soothing Antioxidant

236ml Renser | Inflammatorisk ansiktsrensing

PyratineXR

249.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud hjelper deg å friske opp, rense og gi fukt til hud som lett blir irritert. Hvis du lider av rosacea eller akne, så er Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud er en god løsning for deg. Hvis du trenger rengjøring for følsom hud som pleier og beroliger huden uten å føre til mer irritasjon, da er Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud perfekt.

 • Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud er perfekt for følsom hud og betent hud
 • Spesielt utviklet for de som lider av rosacea og akne
 • Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud er dermatologisk testet*
 • Frisker opp, renser og gir fuktighet til irritert hud
 • Flott etter peeling, microdermabrasion og laser behandling
 • Gjenoppbygger hudens beskyttelses barriere
 • Inneholder naturlige pleiende og beroligende ingredienser
 • Enkel å bruke og har antibakterielle egenskaper

Pyratine XR er spesielt utviklet for følsom hud. Kan brukes for rengjøring av følsom hud og inneholder PyratineXR, Aloe Vera, vitamin E, og grønn te. Ingredienser som er kjent for å pleie, reparere og berolige sensitiv og irritert hud.

Les Mer
Type: Cleanser
Størrelse: 236 ml

Hva er Pyratine XR rengjøring for følsom hud?

Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud er en mild ansikts såpe som er *dermatologisk testet. Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud renser, frisker opp og gi fuktighet til følsom og irritert hud. Produktet skiller seg ut fra andre ansiktssåper i markedet som er rettet mot rengjøring for følsom hud, akne hud, betent hud eller hud med rosacea. Ettersom Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud er laget av naturlige pleiende ingredienser så er den spesielt egnet for hud som har innflamatoriske problmer som ofte forekommer av akne, rosacea og andre hudbetennelser. Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud er en gel basert såpe som kan brukes på alle hudtyper, men er spesielt utviklet for tørr og følsom hud. Den kan også brukes på hud som har gjennomgått peeling, laser behandling og microdermabrasion, siden den roer ned huden og reduserer rødhet og forebygger betennelse.

Hvordan virker Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud?

Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud inneholder en kombinasjon av pleiende og beroligende antioksidanter. Innholdet hjelper deg å rense huden uten å føre til mer irritasjon.

PyratineXR kan hjelpe til å gjenoppbygge hudens barriere for å beskytte huden mot andre bakterier, samt forbedre hudens struktur og fuktighetsbalanse.
Grønn te er et kraftig antioksidant med antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper som beskytter huden mot nye betennelser.
Vitamin E kan hjelpe med å redusere skader fra frie radikaler og fremme en myk og smidig hud. Slik at hudens struktur forbedres og opprettholdes.
Aloe Vera har en helbredende og anti-inflammatorisk effekt som kan hjelpe med å gi fukt og friske opp huden, det gir huden ny glød og får slutt på tørrhet.
Vindruekjerneekstrakt fungerer som en virkningsfull antioksidant kan bidra sår helbredelse som ofte kommer med akne og rosacea og forskjellige medisiner som brukes til å behandle sånne hudproblemer.

*Resultatene kan variere fra person til person

Med de effektive og beroligende ingrediensene i Pyratine XR ansiktsrens, så roer huden seg ned. Rødhet som kommer med rosacea og akne eller andre hud betennelser blir borte og huden får fuktigheten tilbake. For en optimal effekt så burde Pyratine XR ansiktsrens brukes sammen med andre produkter i samme serie, som er blant annet PyratineXR Krem og Pyratine XR Lotion.

Hvordan bruker jeg Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud?

Fukt ansiktet og påfør såpen ved å masserer Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud i sirkler. Skyll med lunkent vann og frottér huden forsiktig med et rent håndkle til den er tørr. Hvis huden er veldig følsom så bør du bruke en bomullsdott eller en myk serviett til å fjerne såpen, istedenfor å vaske den av med vann.

Det er viktig å lese gjennom ingrediensene i produktet slik at man unngår eventuelle allergiske reaksjoner. Dersom du er usikker på om du kan bruke produktet så burde du konsultere deg med din nærmeste hudlege.

Hvordan bestiller jeg Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud?

Det er enkelt og raskt å bestille Pyratine XR ansiktsrens for sensitiv hud fra ShytoBuy, bare trykk på “Legg i handlekurven”. Hvis du bestiller innen kl.16:00 Man-Tors, så blir pakken sendt samme dag slik at du kan få den raskest mulig. Hvis du har spørsmål angående produktet eller andre ting du lurer på, så ta gjerne kontakt på telefon, e-post eller live chat.