• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Remescar Eye Bags & Dark Circles

8ml Krem | Periorbital hudkrem
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Øynene sies ofte å være vinduer til sjelen - så når fokuset på deres glitrende utseende ledes bort av skyggefull og puffete omkringliggende hud, kan vi godt føle at noe av vår naturlige attraktivitet har blitt stjålet fra oss. For å hjelpe deg med å få tilbake tilliten til denne siden ved ditt utseende, har Remescar på bakgrunn av sin ekspertise utviklet Eye Bags & Dark Circles krem, som benytter deres egne innovative EYESYL-teknologi.

 • Går målrettet på poser og ringer rundt øynene
 • For å stramme, lysne og styrke
 • Med revolusjonerende EYESYL-teknologi
 • Leiremineraler og bi-peptid kompleks
 • Påføres en gang daglig
 • Kan brukes med eller uten sminke

Det finnes noen løsninger der ute for dine plager med huden rundt øynene, men mange aktuelle produkter har en tendens til å bare være overpriset fuktighetskrem. Og la oss være ærlige, når det gjelder kirurgi kan mange av oss finne både prislappen og prosedyrene avskrekkende! For å gi deg en ny vei fremover som arbeider målrettet mot dine bekymringer på bare tre minutter, har Remescar Eye Bags & Dark Circles krem som mål å gi huden din et forfrisket, lyst og glatt utseende.

Den puffete og den mørke huden

Disse kan virke som fenomener som hører sammen, men poser under øynene og mørke ringer rundt øynene forekommer egentlig av helt ulike grunner. Førstnevnte skyldes væskeoppsamling under huden, hovedsakelig under, men noen ganger rundt øyet. Mørke skygger forstås imidlertid å skyldes at huden blir tynnere, noe som gjør at blodårene under vises. Men siden begge er ofte forekommer på grunn av aldersrelaterte faktorer, kan de oppstå samtidig, og begge fenomenene kan forsterke hverandre. Kirurgi og tykk sminke blir ofte løsningen, men førstnevnte kan være kostbar og smertefull, mens sitnevnte kan vel se unaturlig ut. Ville ikke en umiddelbart effektiv, og ny hjemmetilnærming som kunne brukes sammen med sminke være en fantastisk vei fremover?

Remescar Eye Bags & Dark Circles

Med en visshet om hvor mange som lengtet etter en rask og enkel måte å håndtere problemer med hudområdet under øynene, bestemte Remescar seg for å utvikle en ny tilnærming. Eye Bags & Dark Circles krem bruker den innovative EYESYL-teknologien, som benytter en briljant sammensetning av mineraler fra leire og et bi-peptid kompleks. Den har som mål å adressere væskeansamlinger og tynn hud som viser årene under, og kremen vil sikkert bli et raskt, kraftfullt og helt nødvendig tilskudd til din daglige rutine.

Stramme

Stramme
For å gjenopprette et jevnt og glatt utseende, er det viktig å stramme huden samtidig som man fasiliterer avgivelse av oppsamlet væske. EYESYL-blandingen har som mål å gi fast og jevn hud, samtidig som den bidrar til den generelle helsen til huden under øynene.

Lysne

Lysne
Når det gjelder mørke skygger, er det viktig å lysne den mørke huden. Mineraler brukes også mye for å gi huden lysere farger. De anses for å være viktige for å få tilbake en pigmentbalansert hudfarge.

Styrke

Styrke
For å hindre ytterligere utvikling av poser og mørke skygger, må huden kunne opprettholde en optimal helse. Bi-peptider er et populært valg for dette aspektet ved hudpleie, og brukes for å styrke, huden og øke dens forsvarsevne.

Komplett ingrediensliste

Vann, magnesiumaluminiumsilikat, natriumsilikat, butylenglykol, fenoksyetanol, PEG-75 bassiasmør-glycerider, xantangummi, etylheksylglyserin, kaprylylglykol, acetyltetrapeptid-5, acetyloktapeptid-3, CI 16035, CI 19140.

Instruksjoner

Vask ansiktet forsiktig og klapp tørt. Påfør en fuktighetskrem eller øyekrem (ikke-oljebasert) og vent et minutt eller to slik at den kan absorberes helt i huden. Klem deretter ut en liten mengde med produktet på fingertuppen, omtrent på størrelse med et riskorn. Gni kremen mellom de to pekefingrene i ca. 5-10 sekunder til den blir fargeløs, men fremdeles føles våt. Påfør kremen forsiktig på hele hudområdet under øynene, og spre den utover fra innsiden til utsiden. Bland kremen med en lett, forsiktig trykkende bevegelse. Hold et uttrykksløst ansikt i 2-3 minutter mens produktet tørker. Tørk bort eventuelle rester (som betyr at du har hatt for mye på). Du kan deretter bruke sminke hvis du vil.

Tips

Hvert Remescar produkt er laget med behovene til sensitiv hud i tankene. Imidlertid er området under øynene spesielt følsomt, så du bør vurdere noen ting. Pass svært godt på å unngå å få produktet i øynene når du bruker det. Vennligst les gjennom hele ingredienslisten før du bruker, i tilfelle produktet inneholder noe du er personlig allergisk mot. Hvis du har spesifikke hudproblemer bør du kontakte lege før du bruker produktet.