• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Remescar Scar Stick

5.4g Stick | For målrettet behandling av gamle og nye arr
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Det er nesten uunngåelig at vi får arr gjennom livet - og mens det er helt normalt å få disse merkene, er de ikke nødvendigvis mindre plagsomme av den grunn. Samtidig er kostbar og ubehagelig laserterapi utilgjengelig for de fleste av oss. For å tilby en ny, praktisk målrettet tilnærming kombinerte Remescar silikon med β-glukan og viktige plantenæringsstoffer i Scar Stick.

 • For plagsomme gamle og nye arr
 • Innovativ silikonmetode
 • Forbedret med β-glukan
 • Berikende jojoba, solsikke og acacia
 • Med solbeskyttelsesfaktor 15
 • Påføres to ganger daglig

Hvordan arr ser ut kan variere vesentlig, fra flate hvite linjer til utbulende lillafargede hevelser. Men selv de minste arrene kan være en vanlig kilde til irritasjon. For å få en virkelig helhetlig tilnærming, legges ekstrakter fra jojoba, solsikke og acacia til i Silicone Scar Stick, slik at huden blir dypt og intensivt næret. Dette Remescar-produktet vil sikkert bli en favoritt for deg og din hud.

Å finne en løsning for arr

Disse merkene på huden vår kan oppstå av ulike årsaker, fra brannskader og kirurgi til enkle kutt og sår. Uansett hvordan de oppstår kan de ofte bli en kilde til plagsom usikkerhet. Av denne grunn har et bredt spekter av tilnærminger kommet inn i markedet, hvorav mange kan love helt ekstraordinære resultater. Men mens laserterapi kan være en god vei fremover, kan dette være både smertefullt og kostbart. De utallige kremer som finnes på markedet viser seg ofte å ikke være stort mer enn en kostbar fuktighetskrem, uten noe nytt å tilby. Det må være så mange mennesker som søker etter en nyskapende løsning.

Silikonets hemmeligheter

Dette utrolig innovative stoffet kan forsåvidt kalles kunstig - men det får stadig et rykte for sine utrolige hud-kjærlige egenskaper. Silikon sies å være bra for huden vår på grunn av dets mykende og pleiende egenskaper og evne til å øke hudens hydrering ved opprettelsen av en pustbar barriere. Dette kan fremme hudens glatthet og stråleglans, samt å tilsynelatende "fylle" porer og linjer.

Remescar Silicone Scar Stick

Med sikte på å gi en ny vei fremover for de som plages med arr, prøvde Remescar å skape et virkningsfullt og potent produkt. Scar Stick er utrolig kompakt og ideelt for å ta med seg, men ikke la deg lure av den småe størrelsen. Produktet er basert på en silikonformel og berikes med naturlig forekommende β-glukan for å lindre og beskytte. I tillegg inneholder den ekstrakter fra jojoba, solsikke og acacia for å gi dyp næring og å hydrere. Som prikken over 'i'en har stiften SPF 15, slik at den forsvarer mot skadelige UV-stråler. Alt i alt dekker Remescar Scar Stick ulike behov slik at du kan være trygg på at din arrpregede hud får best mulig pleie.

Fullstendig ingrediensliste

Cyklopentasiloksan, glyserin, ppg-3 myristyleter, betaglukan, alkylmetylsiloksan copolyol/isosteraryl alkohol/1-dodecen, natriumstearat, titandioxid (nano)/alumina/simetikon, jojoba ester/helianthus annuus (solsikkefrø)/voks fra akacieblomst/polyglycerin-3, aqua, butylmetoksydibenzoylmetan, denaturert alkohol, PVP, natriumbenzoat, PVA.

Hvordan den brukes

Remescar Scar Stick er perfekt designet for å være en praktisk og enkel tilnærming til dine plagsomme arr. Når du har fjernet lokket og beskyttelseshetten for første gang, påfører du Remescar Silicone Scar Stick forsiktig på det berørte området og på kant-området rundt. Du må kanskje klappe det inn med en fingertupp for raskere absorpsjon. Produktet er ideelt ment for omtrent tre måneders bruk.

Tips

Selv om hvert produkt fra Remescar-laboratoriet er laget med den ytterste kvalitet i tankene, er det verdt å vurdere noen ting. Før bruk skal det påvirkede området være rent og tørt og uten sår-åpninger. Se alltid gjennom hele ingredienslisten for nye hudprodukter bare i tilfelle de skulle inneholde personlige allergener. Skulle du ha en spesifikk, diagnostisert hudlidelse, vennligst kontakt lege før bruk.