Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Silicone Scar Stick 5.4g Stick

Remescar

329.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Remescar Silikone scar stick er et revolusjonerende produkt som kombinere medisin og kosmetikk. Det er lett å bruke denne stiften til å fjerne arr, den gjøre også huden din myk og glatt igjen.

  • Remescar Silikone scar stick redusere arr - både gammelt og nytt
  • Jevner ut hudtonen din
  • Fornyer hud lag og fyller ut om det er forskjeller i farge
  • Reduserer brenning, svie og kløe
  • Fjerner arr fra brann merke
  • Egnet for bruk på arr etter operasjon
  • Passer for både ansikt og kropp
  • Blander inn i huden, og ingen kan se at du har det på deg

Effekten av Remescar Silikone scar stick er klinisk bevist. Den spesielle trikset med dette produktet er at den bruker hjelp av silikon filtre, som legger seg på huden. Stiften inneholder også UV-filter for å gi ekstra beskyttelse av huden. Du kan bruke denne arr i ansiktet og kroppen. Egnet for å gjerne arr etter operasjon.

Les Mer
Type: Stick (Pinne)
Størrelse: 5.4g

Hva er Remescar Silikone scar stick?

Hvis du har dypere arr etter operasjon, kvise arr eller brann merke på huden kan Remescar Silikone scar stick være en god løsning for deg. Disse tilstander som arr etter operasjon, brann merke vil etterlate etterlate merker på huden. Arr kan også være vanskelig å dekke med normal sminke, noe som resulterer i mange mennesker lider av de synlige arr.

Remescar Silikone scar stick har endret tilstanden for de som har lidd av arr. Enten det handler om strekkmerker, kan arr etter operasjon eller brann merke, Remescar Silikone scar stick vil lett helbredelse alle type arr og kompensere for fargeforskjeller på huden. Remescar Silikone scar stick fornyer ikke bare hudens lag, men også beskytter mot sollys skade som kan gjør arr verre.

Med denne Remescar Silikone scar stick i vesken, kan du oppnå en jevn hudtone og føle deg komfortabel med kroppen din igjen!

Hva inneholder Remescar Silikone scar stick?

Remescar Silikone scar stick består av tre hovedingredienser som aktivt kan redusere arr:

Silikon som legger seg på huden og fukter, beskytter og fornyer de øvre lag av huden og stimulerer kollagenproduksjonen.

Beta Glucan lindrer, beskytter og fukter huden. Det kan også fremme den helbredende prosessen, av arr etter operasjon, brenn merke eller arr etter kviser.

Remescar Silikone scar stick inneholder også et UV-filter som beskytter mot sterkt sollys. Dette filteret beskytter mot skadelig UV-A og UV-B-stråling.

Remescar Silikone scar stick dermed behandler arr direkte og smertefritt. Det er ikke behov intensive og dyre kirurgi eller laser behandlinger.

Hvordan bruke jeg Remescar Silikone scar stick?

Remescar Silikone scar stick bør bare brukes på ren og tørr hud. Påfør forsiktig til det berørte området, som f.eks på arr etter operasjon, brenn merke eller arr etter kviser. Denne Remescar Silikone scar stick arr bør påføres to ganger om dagen over en periode på to til tre måneder for best resultat.

Bestill Remescar Silikone scar stick i dag

Når du bestiller Remescar Silikone scar stick fra ShytoBuy kan du være sikker på at det er gjort trygt og diskret. Vi legger særlig vekt på datasikkerhet og utbetalinger, og levering er gjort på en best mulig måte. Start din bestilling nå ved å klikke på "Legg i handlekurven" - knappen på denne siden


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Har hatt mange gamle akne arr en stund , og denne arrstiftet tryllet den bort helt. Bruker hver dag nå!
  • * Så bra å kunne kjøpe denne, det er lett å bruke, og arrene har forsvunnet mer og mer.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev