• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Remescar Spider Veins

50ml Krem | Krem for spindelvevårer
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Spindelvevsårer kan være en uskjønn utvikling ved huden vår, som får mange mennesker til å føle seg oppgitt over disse synlige uregelmessighetene. Men Remescar var fast bestemt på at ingen skulle oppleve at det ikke finnes en løsning! For adressere dette problemet, og på bakgrunn av sin ekspertkompetanse, skapte de Spider Veins krem. Med bare to daglige lindrende påføringer kan du gå målrettet på disse spesielle hudplagene.

 • For å gå målrettet på synlige spindelvevsårer
 • Sikter mot å både lindre og beskytte
 • Utjevning med mikrolinsebelagte krystaller
 • Har som mål å gi et langvarig skjold
 • Lindrende, kremaktig følelse
 • Enkel og behagelig for bruk to ganger daglig

Glatt og feilfri hud er noe som verdsettes høyt - men mange av oss er ikke forberedt på å gjennomføre invasive prosedyrer for å oppnå det! For å gi deg en diskré og praktisk hjemme-tilnærming, har Remescar Spider Veins-krem til hensikt å arbeide skånsomt gjennom huden din for å løse denne synlige plagen.

Edderkoppårer

Fenomenet kalles også telangiectasier, og er en tilstand hvor grupper av små blodkar oppstår nært hudens overflate og får et spindelvevslignende utseende. De er mest vanlige på ansikt og ben, og kvinner har større sannsynlighet for å få dem. Selv om de normalt ikke er noe mer enn et ufarlig overfladisk tegn på dårlig mikrosirkulasjon, kan disse uregelmessighetene være lite pene å se på, noe som fører generell misnøye angående vårt utseende. Ekspertintervensjon er nødvendigvis kostbar, og er absolutt ikke det riktige valget for alle. Mange mennesker bruker timesvis på å lete i hyllene etter et hjemmeprodukt som de kan bruke til å løse dette kosmetiske problemet.

Remescar sin tilnærming

Spider Veins krem er en nyskapende tilnærming til denne spesielle plagen, og sikter på å hjelpe mot de overfladiske uregelmessighetene ved å danne et langvarig, pustende og tilsluttende belegg over det aktuelle området. Den tynne barrieren er ment å beskytte huden mot ytre og indre skader og gi strukturell støtte for å hindre ytterligere blodkarutvikling. Dette er i sin tur ment å redusere et rødt utseende som kan forstås å være forårsaket av begrenset mikrosirkulasjon. Remescar Spider Veins-krem er en lindrende, kremaktig og uparfymert formulering som benytter en omfattende metodikk for å hjelpe deg med håndtere det som plager deg mest.

Komplett ingrediensliste

Vann, karbamid/kaprintriglyserid (og) titandioksyd (og) polyhydroksystearinsyre (og) aluminiumstearat (og) aluminiumoksyd, kapryl/kaprintriglyserid, sinkoksid (og) glycerin/aqua/palmaria palmata-ekstrakt, glycerylstearat/behenylalkohol/palmitinsyre/stearinsyre/lecitin/laurylalkohol/myristylalkohol/cetylalkohol, glyserin, metylpropandiol (og) kaprylylglykol (og) fenylpropanol, squanan, silika/polyuretan -40/CI 61570, tokoferylacetat, vann/klorella vulgaris ekstrakt/fenoksyetanol, natrium ascorbylfosfat, PVP, pantenol, dimetikon, aminometylpropanol, karbomer, xantangummi, hydroksyetylcellulose, natriumhyaluronat, hydrogenert fosfatidylkolin, sitronsyre.

Hvordan den brukes

Remescar Spider Veins krem vil sikkert bli et svært tilfredsstillende og hyggelig tillegg til ditt daglige hudpleieregime. Sørg for at huden på begge hender og på applikasjonsområdet er ren og tørr. Påfør en liberal mengde krem til huden din på en forsiktig måte og massere den inn til den er fullstendig absorbert. Bruk to ganger hver dag i tre måneder, eller til du er fornøyd med resultatet.

Veiledning

Selv om hvert Remescar-produkt er laget for å være et førsteklassesprodukt som tilfredsstiller alle hudtyper, er det viktig å vurdere dine spesielle og unike behov. Sjekk alltid alle ingrediensene i ethvert nytt produkt i tilfelle det kan inneholde noen individuelle allergener. Hvis du har noen spesifikke, diagnostiserte hudlidelser, vennligst kontakt legen din før du bruker produktet.