Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Retenix Advanced Kapsler

60 Kapsler | Vanndrivende naturmedisin
399.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Retenix Advanced ™ er en ny og revolusjonerende vanndrivende pille som kurerer ødem og væskeretensjon. Retenix Advanced ™ er 100% naturlig og kommer fra anerkjente produsenter, Newton-Everett. Denne vanndrivende urte medisiner hjelper rense kroppen for overflødig vann for å sikre en riktig balanse mellom kroppens naturlige elektrolytter og mineraler. Prøv Retenix Advanced ™ i dag og bli kvitt overflødig væske og blås!

  • Spar 15% og få GRATIS frakt på kjøp av 2 pakker!
  • Reduserer effektivt og naturlig vann oppbevaring
  • Effektivt fjerner vann i bena og resten av kroppen
  • Gir mer definerte muskler
  • Hindrer og behandling hevelse og ødem
  • 100% naturlige ingredienser - ingen bivirkninger
  • Støtter nyrefunksjon og diuretika

Retenix Advanced ™ er vanndrivende, som fjerner overflødig vann og giftstoffer fra kroppen. Dette oppnås gjennom en unik kombinasjon av naturlige vitaminer og næringsstoffer kroppen absorberer gjennom denne vanndrivende urte. Med disse pillene, kan du ikke bare redusere ødem og hevelse, men også gå ned i vekt og oppnå økt muskeldefinisjon. Prøv Retenix Advanced ™ i dag!

Les Mer
Type: Kapsler
Antall: 60 kapsler
Varighet: 30 dager days
retenix mod ødemer

HVA ER RETENIX ADVANCED ™?

Retenix Advanced ™ er et vanndrivende urte medisiner som effektivt reduserer væskeretensjon og ødem. Dette kan skje på ansikt, hender, ben og føtter. Du kan samle ca 4,5 liter overflødig vann i kroppen, noe som betyr at du vil føle deg oppblåst, noen ganger såre og hovne. Retenix Advanced ™ inneholder elleve effektive og vanndrivende vitaminer og mineraler, som alle jobber sammen for å skille overflødig væske fra kroppen. Disse diuretika styrker også nyrefunksjonen din på en skånsom måte, så du vil ikke oppleve dehydrering, eller andre bivirkninger, som ofte er preget av reseptbelagte diuretika. Føler du deg hoven og sår, gjør du lider av ødem, eller har du bare ønsker å miste litt vann vekt, så Retenix Advanced ™ vanndrivende urte er for deg!

ødemer behandling

* Kroppen kan reagere forskjellig på de naturlige ingrediensene. Resultatene kan derfor variere


HVILKE INGREDIENSER ER DET I RETENIX ADVANCED ™?

Retenix Advanced ™ inneholder en rekke effektive og naturlige ingredienser. Den mest fremtredende av disse er alle beskrevet i detalj nedenfor:

Einebær

Oljen fra Juniper bær brukes primært som en kur for urinveisinfeksjoner som blærekatarr, men ødem kan også bær godbit.

Buchu løv

Ideelt vanndrivende urte produkter med opprinnelse fra Afrika hvor afrikanere har lenge brukt bladet effektivitet for kroniske sykdommer. Bladet renser kroppen for giftstoffer og overflødig vann.

Løvetann

Løvetann er ofte forbundet med nyresykdom fordi dens vitaminer og mineraler i flukt vann og salt fra ut av nyren, og på samme tid gi en frisk mengde av kalium. Løvetann hjelper dermed av hevelse i hender, ben og føtter.

Vitamin B6

Støtter og hjelper kroppen til å avlede overflødig vann, og er den mest ideelle vitamin og urtemedisiner for vann oppbevaring

Grønn te

Grønn te kommer fra Asia, hvor det er referert til som en mirakelkur for å detox og rensing. Grønn te øker stoffskiftet og setter fart på stoffskiftet, noe som fører til en rask og effektiv behandling av ødem.

Vannmelon

Vannmelon inneholder citrullin substans, noe som øker vannlating, og således har en rensende virkning på kroppen. Også bidrar melonens stoffer for å opprettholde riktig syre-base-balansen i kroppen, som hindrer problemer med urinblæren

Apple Cider Eddik

Eddik stabiliserer nivåer av kalium og effektivt renser legeme av overskytende væske. Cider eddik er dermed en av de mest effektive vanndrivende naturlige medisiner, slik at det åpenbart er en stor del av vanndrivende fra Retenix Advanced ™

HVORDAN BRUKER JEG RETENIX ADVANCED ™?

Retenix Advanced ™ kan enkelt integreres i din daglige rutine. Bare ta 1-2 kapsler om dagen med et glass vann. De aktive ingrediensene fra denne vanndrivende urte vil rettsmidler etter noen ukers bruk du miste vann vekt. Din oppblåsthet vil forsvinne og hevelse vil være mindre sår og begynner å blekne. Vi anbefaler å ta supplement minst 2 måneder hvis du lider av ødem eller alvorlig hevelse. Skulle du ønske å bare miste vann vekt bør være en måned av bruk være nok hvis du variere med et sunt kosthold og mye vann.

Det siger kunderne:

Hei ShytoBuy

Jeg skriver bare takke deg for dette flotte produktet. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen når jeg hørte at naturlige produkter ikke har en spesielt god effekt. Men siden jeg har begynt å ta Retenix er hevelse i bena mine nesten helt forsvunnet. Virkelig et godt produkt jeg kan tydelig anbefale til alle som lider av væskeretensjon. - Anne Olsen

Hei der,

Må si at jeg er god nok er imponert over hvor godt dette naturmedisin fungerer. Jeg er vanligvis ikke en fan av produkter kjøpt på nettet, men kjøpt på grunn av anbefaling av Radio Doctor. Det har hjulpet mye i mitt ødem og har tatt Retenix i litt over 2 måneder nå. Jeg anbefaler dette produktet til andre som har problemer med væskeretensjon. - Anne EliassenKundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev