FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Retenix Advanced

60 Kapsler | Et Naturlig Vanndrivende Tilskudd
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Retenix Advanced™ er en ny og revolusjonerende vanndrivende tablett som kurerer ødem og væskeretensjon. Retenix Advanced™ er 100% naturlig og kommer fra den anerkjente produsenten, Newton-Everett. Denne vanndrivende urtemedisinen bidrar til å rense kroppen for overflødig væske for å sikre en riktig balanse mellom kroppens naturlige elektrolytter og mineraler. Prøv Retenix Advanced™ i dag og bli kvitt overflødig væske!

 • Spar 15% og få GRATIS frakt ved kjøp av 2 pakker!
 • Effektiv reduksjon av naturlig vann-oppbevaring i kroppen
 • Gir mer definerte muskler
 • Lindrer og behandler hevelse og ødem
 • 100% naturlige ingredienser - ingen bivirkninger
 • Støtter nyrefunksjon og diuretika

Retenix Advanced™ er vanndrivende, som fjerner overflødig vann og giftstoffer fra kroppen. Dette oppnås gjennom en unik kombinasjon av naturlige vitaminer og næringsstoffer kroppen absorberer gjennom denne vanndrivende urten. Med disse pillene kan du ikke bare redusere ødem og hevelse, men også gå ned i vekt og oppnå økt muskeldefinisjon. Prøv Retenix Advanced™ i dag!

HVA ER RETENIX ADVANCED™?

Retenix Advanced™ er en vanndrivende urtetablett som effektivt reduserer væskeretensjon og ødem. Dette kan skje i ansikt, hender, ben og føtter. Du kan samle ca 4,5 liter overflødig vann i kroppen, noe som betyr at du kan føle deg oppblåst, noen ganger også sår og hoven. Retenix Advanced™ inneholder 11 effektive og vanndrivende vitaminer og mineraler, som alle jobber sammen for å skille overflødig væske fra kroppen. Diuretika styrker også nyrefunksjonen din på en skånsom måte, så du vil ikke oppleve dehydrering eller andre bivirkninger som ofte er preget av reseptbelagte diuretika. Føler du deg hoven og sår, lider du av ødem eller har du bare ønsker om å miste litt væskevekt i kroppen, så Retenix Advanced™ noe for deg!

ødemer behandling

* Kroppen kan reagere forskjellig på de naturlige ingrediensene. Resultatene kan derfor variere

HVILKE INGREDIENSER INNEHOLDER RETENIX ADVANCED™?

Retenix Advanced™ inneholder en rekke effektive og naturlige ingredienser. Den mest fremtredende av disse er alle beskrevet i detalj nedenfor:

Einebær
Oljen fra Juniper bær brukes primært som en kur for urinveisinfeksjoner som blærekatarr, men forebygger også ødem.
Buchu løv
Dette er ideelt en vanndrivende urte som stammer fra Afrika. Dette løvet har lenge blitt brukt av Afrikanere effektivt for behandling av kroniske sykdommer. Bladet renser kroppen for giftstoffer og overflødig vann
Løvetann
Løvetann er ofte forbundet med å ha en forebyggende effekter mot nyresykdom, dette fordi dens vitaminer og mineraler øker utskillingen av giftstoffer og avfallsstoffer. Samtidig vil løvetann gi deg en frisk mengde av kalium. Løvetann hjelper dermed av hevelse i hender, ben og føtter.
Vitamin B6
Støtter og hjelper kroppen til å avlede overflødig vann, og er den mest ideelle vitamin- og urtemedisinen for vannoppbevaring
Grønn te
Grønn te kommer fra Asia; hvor det er referert til som en mirakelkur for å detox og rensing. Grønn te øker stoffskiftet og også setter fart på stoffskiftet, noe som fører til en rask og effektiv behandling av ødem.
Vannmelon
Vannmelon inneholder citrullin-substans, noe som øker vannlating og således har en rensende virkning på kroppen. Mellonens stoffer bidrar også til å opprettholde riktig syrebalanse i kroppen, som hindrer problemer med urinblæren.
Apple Cider Eddik
Eddik stabiliserer nivåer av kalium og effektivt renser legeme av overskytende væske. Cider eddik er dermed en av de mest effektive vanndrivende, naturlige medisinene mot nettopp vann i kroppen, - og åpenbart er en ingrediens i Retenix Advanced™.

HVORDAN BRUKER JEG RETENIX ADVANCED™?

Retenix Advanced™ kan enkelt integreres i din daglige rutine. Bare ta 1-2 kapsler om dagen med et glass vann. De aktive ingrediensene fra denne vanndrivende urten vil ta effekt etter noen ukers bruk. Din oppblåsthet vil forsvinne og hevelser vil være mindre sårt. Vi anbefaler å ta kapslene i minst 2 måneder hvis du lider av ødem eller alvorlig hevelse. Skulle du ønske å kun miste vannvekt, så vil èn måneds bruk være nok om du varierer dette med et sunt kosthold og mye vann.

Det sier kundene

Hei ShytoBuy
Jeg skriver bare takke deg for dette flotte produktet. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen når jeg hørte at naturlige produkter ikke har en spesielt god effekt. Men siden jeg har begynt å ta Retenix er hevelsen i beina mine nesten helt forsvunnet. Virkelig et godt produkt jeg kan tydelig anbefale til alle som lider av væskeretensjon. - Anne Olsen
Hei der,
Må si at jeg er god nok er imponert over hvor godt denne naturmedisinen fungerer. Jeg er vanligvis ikke en fan av produkter kjøpt på nettet, men kjøpt på grunn av anbefaling av Radio Doctor. Det har hjulpet mye i min ødem og jeg har tatt Retenix i litt over 2 måneder nå. Jeg anbefaler dette produktet til andre som har problemer med væskeretensjon. - Anne Eliassen


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

96% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Kapsler jeg tar av og til, men virker bra og gjør meg ikke oppblåst

  K Karianne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Sliter mye med vannvekt fra tid til annen, og har prøvd ut flere ulike produkter på Shytobuy. De har ofte fungert da de fokuserer på naturlige produkter. Retenix er helt super for meg

  LA Lise Andersen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Retenix har jeg brukt i noen mnd, veldig flott produkt

  RS Rigmor Sether small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Drevet med kroppsbygning en stund og blitt anbefalt dette av kamerater. Kan stille lettere med slike produkter tilgjengelig

  R Roar small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Rått!

  K Kristen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person