Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Rettsmidler for åreknuter

Åreknuter er et vanlig problem som unormalt forstørret årer vises nær hudens overflate . De forekommer vanligvis i legger og lår når venene utvikler svekket vegger eller dårlig fungerende ventiler som regulerer blodstrømmen .

Vanlige faktorer som bidrar til åreknuter er arvelighet , yrker som krever mye av stående, fedme , bruk av p-piller, forstoppelse og hormonelle endringer i kroppen under graviditet , pubertet og overgangsalder.

Medisinsk og kirurgisk behandling for åreknuter kan være svært dyrt . Du kan prøve noen hjemme rettsmidler for å redusere alvorlighetsgraden av åreknuter samt redusere noen av ubehag de kan forårsake.

1. Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er en fantastisk behandling for åreknuter. Det er en naturlig kropp rensing produkt og det forbedrer også blodstrøm og sirkulasjon. Når blodet begynner å strømme naturlig, vil den tyngde og hevelse i åreknuter reduseres i en stor grad.

Påfør ufortynnet eple cider eddik på huden over åreknuter og forsiktig massasje området. Gjør det hver dag før du går til sengs og igjen om morgen. Følg dette midlet for et par måneder for å redusere størrelsen på åreknuter.

Legg til to teskjeer av eple cider eddik i et glass med vann og rør godt. Drikk blandingen to ganger om dagen i minst en måned for å se positive resultater.

2. Cayenne Pepper

Cayenne pepper er ansett som et mirakel behandling for åreknuter. Den er svært rik kilde til vitamin C og bioflavonoider, det øker blodsirkulasjonen og letter smerten av overbelastet og hovnet årer.

Legg en teskje av Cayenne pepper pulver til en kopp varmt vann og rør det godt.

Drikk denne blandingen tre ganger om dagen for en eller to måneder.

3. Oliven Olje

Å øke blodsirkulasjon er viktig for behandling av åreknuter. Massere med olivenolje kan bidra til å øke blodsirkulasjonen, for derved å redusere smerte og betennelse.

Bland like mengder olivenolje og vitamin E olje og varme den litt. Masser det inn på vener med den varme olje i flere minutter. Gjør dette to ganger daglig i én til to måneder. Du kan også blande fire dråper sypress eterisk olje i to ts av varm olivenolje og massere den blandingen inn på bena.

4. Hvitløk

Hvitløk er en utmerket urte for å redusere betennelse og symptomer på åreknuter. Det hjelper også bryte opp giftstoffer i blodårene og forbedre blodsirkulasjonen.

Skjær opp seks fedd hvitløk og legg dem i en ren krukke. Samle opp saften fra tre appelsiner inn i et glasset. Også legge til to spiseskjeer olivenolje. La blandingen stå i ca. 12 timer.

Rist glasset og deretter tilfør noen dråper av løsningen på fingrene. Massere det over på betente årer med løsningen i en sirkulær bevegelse i 15 minutter.

Pakk området med en bomullsklut og la den være på over natten.

Gjenta daglig i flere måneder. Dessuten inkluderer fersk hvitløk i kostholdet ditt.

Naturlig behandling

Det finne også mange naturlige behandlinger av åreknuter , finn den mest effektive åreknute behandlingen for deg i dag og bli kvitt åreknuter for alltid.

Registrer
For Nyhetsbrev