FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Kjønnsvorter - årsaker, effekter og behandling

HPV eller humant papillomavirus er hovedårsaken til kjønnsvorter. De er hyppige for både menn og kvinner, men sistnevnte er mer tilbøyelige til å gjøre denne infeksjonen enn menn. Denne sykdommen kan behandles med antibiotika eller naturlige behandlinger, men det kan alltid komme tilbake når du får viruset i organismen din. De er anerkjent som myke vekstarter som kan ses i kjønnsområdet slik som kjønnsvorter i underlivet eller skjeden. Det er en seksuell overført infeksjon, så du bør være oppmerksom på partneren din før du engasjerer deg i ubeskyttet seksuelt forhold. Heldigvis er det mange måter man kan lett fjerne kjønnsvorter hos menn og kvinner.

Kjønnsvorter forårsaker ubehag, smerte og jevn kløe. For kvinner som har denne infeksjonen, bør de være mer forsiktige fordi det også kan forårsake kreft i livmorhalsområdet eller i vulva. Denne infeksjonen er av høy risiko, og den bør behandles umiddelbart etter oppdagelsen. Det er den vanligste av alle seksuelt overførte sykdommer. Folk kan også ha vorter på hender og fingre. Det finnes noen naturlige botemidler for vorter som du kan prøve hjemme. Hos Shytobuy kan du finne East Cape Manuka Oil som er veldig bra for huden og de problematiske områdene.

Symptomene på kjønnsvorter

Denne infeksjonen vil ikke vises etter øyeblikkelig seksuell kontakt, men etter uker og til og med måneder etter at viruset ble oppnådd. Det er ikke alltid synlig, vorter kan være i fargen på huden eller litt mørkere, og av svært små dimensjoner. Folk som fikk dette viruset kan utvikle en vorte eller en klynge av dem, avhengig av viruset og immunsystemet du har. Menn kan få dette på lår, penis eller skrotum, eller til og med i anusområdet. Kvinner kan få vorter ute eller inne i anus eller skjede, og på livmorhalsen. Etter en oral seksuell kontakt med en person som ble smittet med dette viruset, kan folk få vorter på tungen, halsen eller leppene. Uansett om de er synlige eller ikke, kan du være sikker på deres tilstedeværelse ved å ha følgende symptomer:

 1. Kløende
 2. Brennende følelse
 3. Vaginalt utslipp
 4. Lokal blødning

Hvordan bli kvitt kjønnsvorter

Det er mange antibiotika behandlinger som kan hjelpe deg med å fjerne kjønnsvorter hos menn og kvinner. Behandlingen foreskrevet av legen din kan inkludere trikloreddiksyre, podofyllin, imiquimod eller podofilox. Det er også små operasjoner som kan hjelpe deg med fjerning av kjønnsvorter, som elektrokauter, laserbehandlinger, eksklusjoner, kryokirurgi eller injeksjoner. De er ikke-invasive metoder for å fjerne kjønnsvorter, også kalt kondylomer, og lover de raskeste resultater. Manuka Soap er en annen stor effekt i behandlingen av å fjerne kjønnsvorter fort. Det er fantastisk for huden din og det renser det perfekt.

Kjønnsvorter behandling

Hvis du lurer på hvordan bli kvitt kjønnsvorter selv, bør du vurdere følgende naturlige behandlinger som kan hjelpe deg med å ta ansvar for kroppen din og bli kvitt det ekle viruset. Trinnene er enkle å følge og kan garantere deg umiddelbare resultater for å kvitte seg med kjønnsvorter.

1. Apple Cider eddik

Mange vitenskapelige studier har godkjent eddik for å være en effektiv behandling av kjønnsvorter. Faktisk er eddik også brukt til å identifisere livmorhalskreft! Det synes hensiktsmessig å informere deg om at livmorhalskreft også skyldes humant papillomavirus (HPV), det samme viruset som forårsaker kjønnsvorter. Kommer tilbake til helbredelsespotensialet for eplecidereddik, kan det konkluderes med at eddiksyre i det gjør arbeidet. Denne syren er etsende av naturen, og når den holder kontakten med et hudområde i lang tid, dreper det det infiserte vevet.

Hvordan bruke eplecider eddik?

Først av alt, bør du rengjøre huden din grundig, for å fjerne urenheter og oljebarrieren som genereres av huden. Påfør eddiksyre eddik på en bomullspute og lur litt på den infiserte sonen. La eddiken stå i 10 minutter for å suge i huden, og tørk etter 10 minutter med en tørr klut. For effektive resultater, bør du gjenta denne prosessen tre ganger om dagen, i minst en uke. De første resultatene vil bli sett innen 2 eller 3 dager, og etter en uke vil vorterne kaste naturlig.

Noen ganger vil kjønnsvorter ikke forsvinne med mild behandling. I slike tilfeller, myk bomullspinnen med eplecidereddik ved å hente noen dråper og hold den mot vorter. Bruk et bånd eller bandasje for å holde bomullspinnen på plass. La det være for dagen eller i minst 2-3 timer. Før du går i seng, vask området godt med vann og gjenta denne prosessen daglig, i 1-2 uker.

Hvis du er ubehagelig med eplecidereddik på vorter hele dagen, bruk eddik og hold bomullsstykket mot vorter i 10-15 minutter, og gjenta denne prosedyren 5-6 ganger om dagen. Når du først bruker applecider eddik til vorter, kan det gi deg en svingende følelse eller en brennende følelse.

2. Witch Hazel Middel

Witch Hazel er en fin urt som hjelper deg med å fjerne kondylomer. Witch Hazel's vekkende natur gjør det til et perfekt middel for denne smitte, siden det gjør det uønskede vevet krympet og til slutt faller av. Witch Hazel hemmer veksten av kjønnsvorter ved å kutte blodtilførselen til disse vevene.

Hvordan bruker Witch Hazel?

Den flytende Witch Hazel er bedre å behandle kjønnsvorter fordi den er mer konsentrert enn geléer eller kremer. Du kan også bruke Witch Hazel gel eller krem, men effektene vises ikke så fort du vil. Denne væsken skal brukes direkte på det infiserte området, og du bør legge det der i 10 minutter. Etter denne tiden bør du tørke området med en ren, tørr klut for å fjerne overflødig løsning.

Gjenta denne behandlingen to ganger om dagen, i 1-2 uker. Hvis vorter er for store, eller hvis infeksjonen er sta, vil det ta lengre tid for kjønnsvortene å bli fjernet fra huden din. Gjenta prosessen til du blir kvitt alle kjønnsvorter.

3. Castor Oil

Castor Oil består av flere komplekse forbindelser, noe som kan hjelpe deg med å bli kvitt kjønnsvorter. Mens du kanskje har hatet å svelge en teskje Castor Oil når moren insisterte, bør du nå revurdere å gjøre det og begynne å lese om sine fantastiske fordeler for kroppen din.

Hvordan bruke Castor Oil?

Om natten, før du legger deg til sengs, påfør et tynt lag med ricinusolje over vorter og over de nærliggende flekkene på huden. Hvis du vil akselerere helbredelsesprosessen, kan du prøve å kutte en tynn skive hvitløk, dekke den i olje og bruke den på det problematiske området. Dette trinnet er helt valgfritt, men det kan gjøre underverker på kort tid. Den tynne delen hvitløk kan holdes på plass over natten med et bandasje, som du vil fjerne om morgenen. Gjenta dette i 2-3 uker innenfor hvilke vorter blir svart og så faller av huden av seg selv.

4. Tea Tree Oil

Denne magiske oljen er kjent over hele verden for fordelene for huden; den har mange soppdrepende egenskaper, og det er kjent for å hjelpe deg med å behandle kjønnsvorter også. Du bør fortynne en dråpe kokosnøttolje med en dråpe Tea Tree Oil og bland blandingen direkte på kjønnsvorten enten det er i skjeden eller rundt munnen. Du bør legge det der for noen timer om dagen, og gjenta behandlingene i noen uker. Du kan oppleve en brennende følelse og liten irritasjon, men det vil forsvinne om noen minutter. Denne oljen bør ikke inntas eller brukes internt på noen måte.

5. Kosthold for reduserte opphav av kondylomer

Vi vet alle at med et godt, sunt kosthold kan vi kurere alt. Ved å være klar over maten du spiser hver dag, kan du hjelpe kroppen din ved å øke immunforsvaret og minske risikoen for kjønnsvorter. Kroppen din vil begynne å bekjempe infeksjonen naturlig, og du vil se at vorter forsvinner om noen uker. Folk bør spise mandler, bønner, matvarer som er rike på antioksidanter, hele korn og grønne planter. Ved å spise sunt, vil kroppen din kjempe av seg selv, og du vil føle deg mer energisk og trygg.