• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan bli kvitt kjønnsvorter: Topp 3 rettsmidler

Du må ha lagt merke til visse utvekster på hud til kjønnsorgan eller rundt anus og etter undersøkelser om disse forhold, fant du sikkert ut at de var kjønnsvorter - hud farget, myke nupper på huden som ser ut som en blomkål overflate?

Du bør vite at disse kjønnsvorter er forårsaket av visse typer humant papilloma virus (HPV). De fleste vokser på flere steder, noen ganger i klynger. Selv om kjønnsvorter er vanligvis smertefri kan de klø. Hvis du har besøkt legen din til behandling av kjønnsvorter i vagina eller vulva, cervix, penis, anus, eller urinrøret, kan de har foreslått visse behandlinger som kryoterapi som fjerner vorter ved frysing, andre metoder hvor de er brenner, kirurgi eller laser. Disse behandlingene vil fjerne kjønnsvorter, men ville ikke sikre at det ikke vil komme tilbake. Her kommer de hjemme-rettsmidlene for kjønnsvorter som kan fjerne dem permanent. Ønsker du å bli kvitt kjønnsvorter, så bør du gi disse hjemme-rettsmidlene en prøve.

Enkle metode for å bli kvitt kjønnsvorter

1. Eple Cider Eddik for fjerning av kjønnsvorter

Mange vitenskapelige studier har godkjent eddik å være en effektiv behandling for vorter. Faktisk er eddik også brukt for å identifisere livmorhalskreft ! Det synes egnet til å informere deg om at livmorhalskreft er også forårsaket av humant papilloma virus (HPV) , det samme viruset som forårsaker kjønnsvorter. De usynlige vorter begynner å vises når du plasserer en bomullsdott dynket i eddik på huden din. Kommer tilbake til helbredende potensialet i eple cider eddik ( ACV ) for kjønnsvorter, kan det konkluderes med at eddiksyre i det gjør arbeidet. Denne syre er etsende i naturen , og dermed når den forblir i kontakt med et hudområde for lengre tid , dreper den vevene der.

Hvordan bruke Eple Cider Eddik til å fjerne kjønnsvorter?

 • Rengjør huden med vorter. Påfør ACV (Apple cider eddik) på vortene med hjelp av en bomull, tannpirker eller en liten børste. La den stå i ca 10 minutter og tørk av med en tørr klut. Gjør dette tre ganger om dagen i minst en uke. Innen 2-3 dager, vil du se en endring i fargen på vorter og innen en uke og faller den av.
 • Noen ganger, vil ikke kjønnsvorter forsvinne med mild behandling. I slike tilfeller, bløtlegg bomullsdott med AV ved å helle noen dråper og holde det mot vorter med eddik berøre vorter. Bruk en tape eller bandasje for å holde bomullsdott på plass. La den stå i hele dag eller minst 2-3 timer. Før du går til sengs, vask området godt vidd vann. Gjenta dette daglig i 1-2 uker.
 • Hvis du er ukomfortabel med ACV på vortene for hele dagen lang, kan du bruke eddik og hold bomull mot den i 10-15 minutter med et intervall på en halv til en time i løpet av dagen.
 • Når du først påfører eple cider eddik på dine vorter, kan det gi deg en stikkende følelse eller en brennende følelse.

2. Witch Hazel rettsmiddel mot kjønnsvorter

Witch Hazel er en fin urte for å kurere kjønnsvorter. Den snerpende natur av Witch Hazel gjør det til et perfekt middel for vorter siden den gjør de uønskede vev krympe og til slutt falle av. Witch Hazel hemmer veksten av kjønnsvorter ved å kutte av blodtilførselen til disse vev.

Hvordan bruke Witch Hazel å fjerne kjønnsvorter ?

 • Få ren destillert Witch Hazel. Selv om du kan bruke Witch Hazel i form av gel eller krem også, vil de ta lengre tid å kurere vorter. Derfor er det bedre å få den flytende løsningen.
 • Bruk Witch Hazel el på vortene.
 • La stå i 10 minutter.
 • Tørk av med en ren tørr klut for å fjerne overdreven løsning etter 10 minutter.
 • Gjør dette to ganger om dagen i 1-2 uker . Hvis dine vorter er sta , kan de ta litt mer tid til å fjerne . Gjenta prosessen til du bli kvitt kjønnsvorter.

3. Castor Olje for fjerning av kjønnsvorter

Castor olje består av flere komplekse forbindelser noen som kan hjelpe deg å bli kvitt kjønnsvorter. Mens du kan ha hatet å svelge teskje med Castor olje når din mor insisterte på ville du nå takke denne oljen for å fjerne kjønnsvorter.

Hvordan bruke Castor Olje for å fjerner kjønnsvorter ?

 • Om natten , før du går til sengs , bruke et tynt lag med Castor olje over dine vorter og huden rundt.
 • Ta et hvitløk og skjær den i tynne skive . Dekk til oljebehandlet vorte med dette stykke av hvitløk . Dette trinnet er valgfritt.
 • Hold hvitløksfedd mot vorten med hjelp av et bånd eller en bandasje.
 • La for hele natten.
 • Fjern bånden om morgen
 • Gjenta dette for 2-3 uker innen hvilke vorter vil bli svart og deretter faller av huden.

Andre interessante artikler