• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Rettsmidler som kan lindre Psoriasis

Det finnes flere effektive behandlinger for psoriasis. Under har vi summert opp noe veldig effektive naturlige urter som kan brukes som rettsmidler for å lindre symptomer og kløe forårsaket av psoriasis.

Før du tar noen urte rettsmidler for psoriasis eller psoriasisartritt, anbefales det å snakke med legen din. Noen urtemedisiner kan føre til farlige interaksjoner dersom du tar visse med medisiner. I tillegg bør du ikke ta noen urtemedisiner hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du har pre-eksisterende medisinske tilstander som diabetes eller høyt blodtrykk, eller humør lidelser. Her er noen urter / naturpreparater som kan hjelpe med psoriasis eller psoriasisartritt.

Aloe Vera
Gel fra Aloe planten kan påføres på huden opp til tre ganger om dagen. Noen undersøkelser viser at det kan bidra til å redusere rødhet og skalering forbundet med psoriasis. Se etter kremer som inneholder 0,5% aloe. Anasor.E Psoriasis krem består av Aloe Vera som et av de aktive krem som er ganske effektiv behandling av psoriasis.
Apple Cider Eddik
Brukes av gamle kulturer som et desinfeksjonsmiddel, eple cider eddik kan lindre hodebunnen kløe fra psoriasis. Du kan kjøpe en flaske økologisk eple cider eddik på matbutikk og bruke den på hodebunnen flere ganger i uken. Noen rapporterer at du kan hindre brennende følelse ved å fortynne eddik med vann på en en-til-en-forhold. Andre mener at det bør skylles ut når oppløsningen har tørket for å forebygge irritasjon. Dersom du har sprukket eller blødninger i hodebunnen, anbefaler vi at du ikke prøver dette rettsmidlet. Hvis du har åpne sår, vil eddiken bare irritere huden og forårsake en brennende følelse. Hvis det fungerer for deg, bør du se resultater i løpet av noen uker.
Capsaicin
Capsaicin er den ingrediensen i chili peppers som gjør dem varme. Denne ingrediensen er ofte lagt til i kremer og salver, siden capsaicin blokker nerveender som overfører smerte. Forskere fra University Medical Center Freiburg, i Freiburg, Tyskland, fant OTC kremer som inneholder capsaicin kan bidra til å redusere smerte, betennelse, rødhet og skalering forbundet med psoriasis. Imidlertid trengs det mer forskning for å vurdere de langsiktige fordeler og sikkerhet. Noen kan føle en brennende følelse hvor capsaicin salve påføres.
Dead Sea Salts
Noen ganger kan varm bad i vann med salt som er høstet fra Dødehavet eller med Epsom salt bidra til å fjerne skjell og lette kløe. Bland Epsom salt i badekar vannet og legg deg inn der for ca 15 minutter. Husk å bruke fuktighetskrem på huden din så snart du kommer ut av karet. Du kan se noen forbedring.
Havre
Havre er regnet som en av naturens beste hud helbreder. Det finnes ingen vitenskapelige bevis for å støtte bruk av havre for å lindre psoriasis symptomer. Men mange med psoriasis rapporter at bruk av havre krem eller å ta et bad i havre kan lindre kløende og reduserer rødhet.
Tea tree olje
Tea tree olje er fra bladene av en plante som er innfødt i Australia. Tea tree olje antas å ha antiseptiske egenskaper, og kan brukes på huden. Noen synes å bruke sjampo med tea tree olje bidrar til å lindre hodebunnen psoriasis. Men det finnes ingen vitenskapelige studier for å bevise effekten av tea tree olje på psoriasis. Bruk tea tree olje med forsiktighet siden noen kan være allergisk mot det.
Gurkemeie
Denne urten blir ofte studert for sin kraftige anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper. Curcumin, den aktive ingrediensen i gurkemeie har også evnen til å endre genekspresjon. En 2012 gjennomgang av International Union of Biochemistry og molekylær biologi understreker gurkemeie sin evne til å endre TNF cytokin uttrykk. Dette er trolig grunnen til at noen pasienter synes gurkemeie er nyttig i å minimere psoriasis og psoriasisartritt fakler. Du kan ta gurkemeie konsentrert i pille eller supplement form eller hvis du liker karriretter, kan du legg det rikelig til maten. FDA anser 1,5 til 3,0 gram gurkemeie per dag for å være sikker. Men, foreslår vi at du rådfører deg med en naturopathic lege for å få hjelp med å bestemme riktig dosering for deg.
Mahonia aquifolium (Oregon drue)
Mahonie er et kraftig antimikrobiell urt som spiller en viktig rolle i immun respons. Studier viser at en krem med 10% mahonie er effektive i behandling av mild til moderat psoriasis. Fordi det er i det alkaloid-familien, bør mahonie bare brukes ved behov.

Andre naturlige behandlinger

Det kan noen ganger være veldig frustrerende å finne den rette behandling for deg til å lindre kløe og irritasjon forårsaket av psoriasis. Men det finnes manage effektive psoriasis behandling, noen kan ta flere uker før du ser forskjellen, mens andre kan rask lindre symptomer som kløe og rødhet. Over oppsumerte vi noe av de kjente rettsmidler som kan brukes for å lindre psoriasis, prøv dem ut og finn ut hva som fungerer best for deg.