• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Revita Balsam

205ml Balsam | Mot håravfall

DS Laboratories

289.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Revita.COR hair grow balsam er det beste innen bioteknologien. Dette er den ultimate balsamen mot håravfall og følger suksessen ‘Revita Sjampo’. Hårvekst balsamen fra Revita benytter seg av det siste innen hårstimulerende forskning. Balsamens innhold av høykvalitetsingredienser er pakket med hydrofobiske sfærer som gir håret den beste pleien, slik at du får et mer fyldig hår.

 • Suksessformel som er perfekt for menn og kvinner som lider av hårtap
 • Svært gode resultater selv under svømming og svetting
 • Ingrediensene virker opptil 12 timer etter påføring
 • Inneholder kraftige aktive ingredienser som fremmer hårvekst
 • Inneholder botaniske stamceller som skaper en robust formel som varer
 • Inkluderer ginseng som forlenger hårfolliklenes livssyklus og bidrar til hårtykkelse
 • Brukes som en vanlig balsam
 • RASK LEVERING

Det finnes mange produkter mot håravfall, men Revita hårvekst balsam er unik; dette fordi Revita balsamen mot håravfall er resultatet av den nyeste bioteknologien, og er designet av de beste forskerne i DS Laboratories. Balsamen er utrolig effektiv mot hår som blir tynt.

Les Mer
Type: Balsam
Størrelse: 190 ml.

Hva er Revita balsam mot håravfall?

Dette er en hårvekst balsam med toppmoderne teknologi for gjenvekst av hår. Revita balsam mot håravfall inneholder høykvalitetsingredienser som er svært effektive og som kan gå dypere og holder seg lengre inne i hårfolliklene.

Dette er svært gunstig for håret ettersom hårtap behandles mest effektivt med ingredienser som både varer lenge, og som er av høy kvalitet. Revita hårvekst balsam har slike ingredienser, i tillegg er ingrediensene også testet og bevist for å være effektivt mot hårtap. Endelig kan du starte å behandle hårtap med gode resultater.

Revita.COR mot håravfall har blitt designet spesifikt for hodebunnen. Dette er en hårvekst balsam som gir god behandling mot hårtap gjennom en serie innovative mekanismer. Hårfolliklene blir styrket, hodebunnen blir sunnere, og hårstråene blir generelt mer sterke og sunnere. Revita.COR balsam mot håravfall er også et sterkt middel mo 5-dihydrotesto (DHT) som er en av hovedårsakene til hårtap. Balsamens unike egenskaper sørger for at håret blir stimulert til å gro igjen. Revita.COR balsam mot håravfall kan brukes alene eller sammen med andre produkter for gjenvekst av hår.

Hvordan virker Revita.COR balsam?

Dette er et unikt produkt som fungerer ved å bruke utvalgte ingredienser for effektiv hårvekst:

 1. Styrker stamceller og stimulerer ny follikler aktivitet
 2. Beskyttende sammensetninger for å forhindre ytterligere hårskade
 3. Næringsrike sammensetninger som fremmer metabolismen
 4. Pleiende sammensetninger som styrker håret

Det som gjør Revita.COR balsam mot håravfall unikt, er ingrediensene som er innkapslet i kationiske ladet solide sfærer som er både biologisk klistrende og hydrofobisk. Revita hårvekst balsam har en unik teknologi med bittesmå 0.1-1.0 μm sfærepartikler som fester seg til hodebunnen. Dette gjør at ingrediensene holder seg lengre slik at du bedre hårvekst, selv når du svetter eller svømmer.

Fordeler med å bruke Revita.COR balsam mot håravfall

Hvis du er bekymret for hårtap og skallethet, eller bare ønsker å forbedre hodebunnen og hårhelsen uten å endre din livsstil; da er Revita noe for deg! Revita.COR balsam mot håravfall er effektivt og unikt. Suksessen til Revita.COR balsam skyldes de unike mikrosfærene som en del av ingrediensene i hårvekst balsamen. Disse mikrosfærene avstøter vann og øker produktets levetid. Til forskjell fra andre produkter, så frigjør denne balsamen ingrediensene over en lang periode for maks effektivitet, slik at håret blir behandlet best mulig.

Når ser jeg resultatene med Revita.COR balsam?

Resultatene kan du allerede se i løpet noen dager. Avhengig av din situasjon og hvor tynt hår du har så vil det ta flere uker før du kan merke tydelig tegn på gjenvekst av hår. Det er nødvendig å vente fordi hårfollikler pleier å vokse 0.3-0.4 mm per dag.

Hvordan bruker jeg balsamen?

For best resultat bør du bruke Revita.COR high performance hårvekst balsam etter at du har brukt Revita sjampo. Massér formelen grundig inn i hodebunnen og la det ligge i 2 minutter, og deretter skyll. For optimalt resultat bør du bruker Revita.COR balsam daglig. Komplimenterende produkter slik som Spectral.RS®, Spectral.DNC-N® og Spectral.DNC-S anbefales også for å oppnå de beste resultatene.

Trygt å bruke

Til tross for at Revita.COR balsam er svært effektiv mot hårtap, så er den også svært trygg å bruke. DS Laboratories har sikret at de kun bruker naturlige ingredienser med hypoallergiske egenskaper, så vel som hårstimulerende egenskaper. Produktet er trygt for topisk bruk og bidrar til en sunnere hodebunn. Les alltid gjennom innholdet til Revita.COR balsam mot håravfall før bruk, for å unngå allergiske reaksjoner.