Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Revita Balsam 205ml Balsam

DS Laboratories

285.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Ønsker du å reversere hårtap?

Revita.COR hair grow balsam er det beste innen bioteknologien. Dette er den ultimate balsam mot håravfall og følger suksessen til Revita Sjampo. Hårvekst balsamen fra Revita benytter det siste innen hårstimulerende teknologi. Balsamens innhold av høykvalitets ingredienser er innkapslet med hydrofobiske sfærer som gir håret den beste pleien, slik at du får et mer fyldig hår.

 • Suksess formel som er perfekt for menn og kvinner som lider av hårtap
 • Svært gode resultater selv under svømming og svetting
 • Ingrediensene virker opptil 12 timer etter påføring
 • Inneholder kraftige aktive ingredienser som fremmer hårvekst
 • Inneholder botaniske stamceller som skaper en robust formel som varer
 • Inkluderer ginseng som forlenger hårfolliklenes livssyklus og bidrar til hårtykkelsen
 • Brukes som en vanlig balsam
 • RASK LEVERING

Det finnes mange produkter mot håravfall, men Revita hårvekst balsam er unik. Revita balsam mot håravfall er resultatet av den nyeste bioteknologien, og er designet av de beste forskerne i DS Laboratories. Balsamen er utrolig effektiv mot hår som blir tynt.

Les Mer
Type: Balsam
Størrelse: 190 ml.

Hva er Revita balsam mot håravfall?

Dette er en hårvekst balsam med toppmoderne teknologi for gjenvekst av hår. Revita balsam mot håravfall inneholder høykvalitets ingredienser som er svært effektive og som kan gå dypere og holder seg lengre inne i hårfolliklene.

Dette er svært gunstig for håret ettersom hårtap behandles mest effektivt med ingredienser som både varer lenge, og som er av høy kvalitet. Revita hårvekst balsam har slike ingredienser, i tillegg er ingrediensene også testet og bevist for å være effektivt mot hårtap. Endelig kan du starte å behandle hårtap med gode resultater.

Revita.COR mot håravfall har blitt designet spesifikt for skalpen. Dette er en hårvekst balsam som gir god behandling mot hårtap gjennom en serie innovative mekanismer. Hårfolliklene blir styrket, skalpen blir sunnere, og hårstråene blir generelt mer sterke og sunnere. Revita.COR balsam mot håravfall er også et sterkt middel mo 5-dihydrotestosteron (DHT) som er en av hovedårsakene til hårtap. Balsamens unike egenskaper sørger for at håret blir stimulert til å gro igjen. Revita.COR balsam mot håravfall kan brukes alene eller sammen med andre metoder for gjenvekst av hår.

Hvordan virker Revita.COR balsam?

Dette er et unikt produkt som fungerer ved å bruke utvalgte ingredienser for effektiv hårvekst:

 • 1. Styrker stamceller og stimulerer ny follikler aktivitet
 • 2. Beskyttende sammensetninger forhindre ytterligere hårskade
 • 3. Næringsrike sammensetninger som fremmer metabolismen
 • 4. Pleiende sammensetninger som styrker håret

Det som gjør Revita.COR balsam mot håravfall unikt, er ingrediensene som er innkapslet i kationiske ladet solide sfærer som er både biologisk klistrende og hydrofobis. Revita hårvekst balsam har en unik teknologi med bittesmå 0.1-1.0 μm sfærepartikler som fester seg til skalpen. Dette gjør at ingrediensene holder seg lengre slik at du bedre hårvekst, selv når du svetter eller svømmer.

Fordeler med å bruke Revita.COR balsam mot håravfall

Hvis du er bekymret for hårtap og skallethet eller ønsker å forbedre skalpen og hårhelsen uten å endre din livsstil da er Revita. COR hårvekst balsam den perfekte løsningen.

Revita.COR balsam mot håravfall er effektiv og unikt. Suksessen til Revita.COR balsam skyldes de unike mikrosfærene som en del av ingrediensene i hårvekst balsamen. Disse mikrosfærene avstøter vann og øker produktets levetid. Til forskjell fra andre produkter, så frigjør denne balsamen ingrediensene over en lang periode for maks effektivitet, slik at håret blir behandlet best mulig.

Når ser jeg resultatene av Revita.COR balsam?

Resultatene kan du allerede se i løpet noen dager. Avhengig av din situasjon og hvor tynt hår du har så vil det ta flere uker før du kan merke tydelig tegn på gjenvekst av hår. Det er nødvendig å vente fordi hårfollikler pleier å vokse 0.3-0.4 mm per dag.

Hvordan bruker jeg balsamen?

For best resultat bør du bruke Revita.COR high performance hårvekst balsam etter at du har brukt Revita sjampo . Massér formelen grundig inn i skalpen og la det ligge i 2 minutter, og deretter skyll. For optimalt resultat bør du bruker Revita.COR balsam daglig. Komplimenterende produkter slik som Spectral.RS®, Spectral.DNC-N®, og Spectral.DNC-S anbefales også for å oppnå de beste resultatene.

Trygt å bruke

Til tross for at Revita.COR balsam er svært effektiv mot hårtap, så er den også svært trygg å bruke. DS Laboratories har sikret at de kun bruker naturlige ingredienser med hypoallergiske egenskaper, så vel som hårstimulerende egenskaper. Produktet er trygt for topisk bruk og bidrar til en sunnere hodebunn. Les alltid gjennom innholdet til Revita.COR balsam mot håravfall før bruk, for å unngå allergiske reaksjoner.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Hyggelig at balsamen kom , god kombinasjon med sjampo!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev