• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Revita sjampo

205ml sjampo | Mot hårtap

DS Laboratories

269.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Revita™ Hårvekst Sjampo er en høy ytelse hår stimulerende sjampo som er spesielt formulert for å opprettholde håret, unngå hårtap og opprettholde skallets vitalitet hos menn og kvinner. Dette produktet bekjemper hormoner som forårsaker hårtap, mens samtidig gir hodebunnen kraftige fuktighetsgivende, anti- inflammatoriske og anti -fungal effekt. Revita™ vil bidra til å stimulere din hårvekst, øke hårdiameteren, samt forbedre den generelle tilstanden til din hodebunn.

 • 100% Naturlig
 • Hindrer hårtap og stimulerer gjenvekst
 • Har allerede hjulpet tusenvis av menn og kvinner opprettholde hårvekst
 • Ingen bivirkninger
 • Bedre hårkvalitet

Revita hårtveskt shampo takler hårtap på cellenivå og bekjemper og forhindrer hormonene som forårsaker håret til å bli tynnere . Revita shampo har også fuktighetsgivende og kraftige anti - inflammatoriske egenskaper for hodebunnen. Kombinasjonen av sin unike innhold gir den effektiv stimulans til hårvekst og hindrer hårtap.

Les Mer
Type: sjampo
Størrelse: 205 ml
Revita Shampo som gir en sunn hodebunn

Hva er Revita?

Revita er en effektiv shampo som gir en sunn hodebunn, forebygger hårtap og stimulerer veksten av nye hår. Revita kan brukes når du først begynner å merke hårtap, eller i senere stadier. Selv om du ikke har et hårtap problem, vil regelmessig bruk av Revita hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på håret og forsterke hodebunnens vitalitet. Dette hindrer risikoen for fremtidige skader eller hårtap.

Hvordan virker Revita?

Revita er en potent blanding av aktive ingredienser som arbeider for å opprettholde hodebunnens vitalitet og behandler hårsekkenes dysfunksjon. Produktet fungerer effektivt på grunn av den effektive kombinasjonen av anti-oksidanter, anti-DHT hemmere, fuktighetsgivende molekyler og sentral stimulerende og strukturelle aminosyrer for hårvekst.

Revita er den eneste sjampoen som kombinerer en spesifikk anti-DHT behandling med antioksidanter og anti-inflammatorisk effekter, slik at du kan oppleve en ny hårvekst uten bivirkninger. Revita stimulerer vekst, samtidig som den tilføyer fuktighet og gir essensielle aminosyrer for å forbedre kvaliteten på håret, samt øke diameteren på hvert hårstrå.

Hvordan bruker jeg produktet?

Masser sjampoen inn i hodebunnen i 1-2 minutter og skyll deretter som normalt. Påfør igjen og la virke i 3-5 minutter før skylling. For optimal resultat, Revita brukes minst 5 ganger i uken.

Når vil jeg kunne se resultater?

Resultatene varierer fra person til person avhengig av årsakene til hårtapet. Vanligvis vil resultatene kunne ses etter 20 dager fra behandlingen startet, mens sjampoens fulle effekt vil være synlig etter 4 måneder.

*Resultat vil variere fra person til person

Er shampoen trygg å bruke daglig?

Det er ingen kjente bivirkninger ved bruk av produktet. Dersom du opplever irritasjon, vil dette mest sannsynlig skyldes en allergisk reaksjon. Kontakt din lege dersom du har bekymringer. Sjampoen kan brukes sammen med andre hårtapsbehandlinger, men konsulter deg med din lege først for å sikre at ingen av produktene reagerer dårlig med hverandre.