• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Revita tabletter

Kosttilskudd mot tynt hår
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Ønsker du hjelp med ditt tynne og svake hår? Revita tabletter er en naturlig måte å håndtere problemet med tynt og fint hår hos menn og kvinner fra innsiden på. Laget med en egenutviklet formel som er eksklusiv for Revita. Disse tablettene for tynt hår kan bidra til å styrke og revitalisere hårstråene fra tupp til rot, og bringe selvtilliten din tilbake!

 • For fint og tynt hår
 • Støtter og vedlikeholder håret
 • Eksklusiv egenutviklet formel
 • Med melatonin, isoflavoner og biotin
 • Kun 1 tablett per dag
 • Ideell å bruke med andre produkter fra Revita

Hva er Revita tabletter?

Revita tabletter er et naturlig kosttilskudd laget for å hjelpe mot tynt hår hos kvinner og menn. Den er laget med en eksklusiv blanding som inkluderer melatonin, isoflavoner og biotin. Dette praktiske kosttilskuddet streber etter å styrke hårstråene fra innsiden. Ved å gjøre dette kan det gi hjelp til tynt hår forårsaket av faktorer som stress, hormoner og kosthold.

Hva er hovedårsakene til at håret blir tynnere?

Rundt 85 % av alle menn opplever at håret blir tynnere etter at de har fylt 50, og ⅓ av alle kvinner opplever hårtap. Dette er dermed et stort problem for mange. Det er heller ikke kun et problem for de som blir eldre. Du kan oppleve tap av hår eller at håret blir tynnere og svakere uansett hvilken alder du har. Dette er fordi det finnes mange faktorer som kan påvirke hårets vitalitet og styrke, inkludert gener, hormoner, stress, kosthold og usunne vaner som røyking. Resultatet er at produkter for tynt hår og hårtap, og da spesielt naturlige kosttilskudd, har blitt et veldig populært alternativ for de som ønsker hjelp med håret.

Ingredienser

Melatonin

Melatonin
Melatonin er et hormon som finnes naturlig i kroppen, og det å øke nivået av dette hormonet kan være fordelaktig for tynt hår. Det er kjent for å beskytte cellene mot å bli skadet av frie radikaler.

Isoflavones

Isoflavoner
Disse tablettene inneholder også naturlige isoflavoner, inkludert Biochanin A, Daidzein fra tørket soyaekstrakt og kløverekstrakt. Disse sies å kunne forhindre 5a-reduktase, en hovedårsak til tynt hår.

Biotin

Biotin
Biotin er en av de beste vitaminene mot tynt hår. Det er kjent for å bidra til vedlikehold av sunt hår og kan også bidra til å ivareta hodebunnen.

Komplett liste over ingredienser: Daidzein, Beta-Sitosterol, Alfalfa ekstrakt (Medicago Sativa), Ferrous Gluconate, Magnesiumoksid, Sinkglukonat, Epilobium ekstrakt (Epilobium Angustifolium l.), Epleekstrakt (Malus Pumila mill.), Tørket ekstrakt fra soya (Glycine Soja), Biochanin A, Kolikalsiferol (Vitamin D3), Melatonin, Biotin (vitamin H), Acidifier (e341), Fyllmasse (e460), Antiklumpemiddel (e470b, e551, e570), Tykningsmiddel (e464, e466), Laktose, Fargestoff (e171, e110).

Bruksanvisning

Du trenger kun å ta en Revita tablett per dag sammen med et glass vann. For å få de beste resultatene anbefaler vi at du tar dette kosttilskuddet for tynt hår i minst 3-6 måneder. Les listen over ingredienser i tilfelle den inneholder noe du er allergisk mot.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person