• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Symptomer på soppinfeksjonen ringorm og dens behandling

Behandling av ringorm består vanligvis av en soppdrepende behandling som påføres hud i flere uker, for å fullstendig eliminere ringormen. Mens du bruker en ringormbehandling, bør du inngå å dele sko, håndklær og dusj med andre. Hvis du bor i samme husstand som en smitten person, bør du unngå å berøre elementer denne personen har rørt, som for eksemper sengetøy, kammer, luer, børster, leker og telefoner. Disse forholdsreglene vi lhjelpe til å stoppe...

Hva er ringorm?

Ringorm er en soppinfeksjon i huden - og ikke på grunn av en orm som navnet antyder ellers. Det er mange typer soppbakterier, inkludert noen som påvirker hud, andre negler og hår. Dermed kan ringormen faktisk forekomme både i hodebunnen, foten, hånden, lysken og neglene. Den typiske infeksjonen av bakterien finnes i huden (kalt tinea corporis).

Forstyrrelsen kan påvirke alle aldre, barn, unge, gamle, kvinner og menn. Folk kan bli smittet av soppen av ulike grunner:

Fra person til person. Denne infeksjonskilden skyldes å berøre en smittet person eller ved å dele et håndkle, klær og lignende av en person som er smittet.

Ringorm kan også induseres fra dyr. Vanligvis via husdyr, inkludert katter, hunder, hester som er smittet med soppsykdommen. Denne infeksjonskilden er mest vanlig hos barn eller personer som bor på en gård og som har daglig kontakt med dem. Infeksjonen kan i prinsippet forekomme i områder hvor et infisert dyr bare har passert, og i noen tilfeller vil det være nok å overføre bakterien.

Hva er symptomene?

Ringorm har en tendens til å spre seg utover i hudoverflaten. Det utvikler seg vanligvis i et sirkulært, rødt, betent område av huden. Ytre kanten er mer rødlig og betent enn senteret. Derfor ligner det ofte en ring som gradvis øker - hvorav det kjente navnet kommer ringorm. Noen ganger er det bare et infisert område på kroppen, andre ganger er det flere, fordelt over hele kroppen. Vanligvis vil folk som har blitt smittet med dyr oppleve mer utslett.

Utslett kan være kløende og betent. Noen mennesker opplever mer irriterende og smertefulle symptomer enn andre, avhengig av hvilken type sopp som forårsaker infeksjonen. Noen ganger kan ringorm virke som andre sopp og hudinfeksjoner eller hudutslett. Hvis du er i tvil, ta kontakt med din lokale lege og få en riktig diagnose.

Finnes det en behandling?

Du kan kjøpe soppdrepende salve, lotion og kremer for ringorm. Det er mange forskjellige merker og behandlinger. Noen bedre og mer effektive enn andre. Mange av disse behandlingene er forbundet med kraftige ingredienser som noen ganger kan gjøre mer skade enn godt. Derfor er det viktig å være klar over hvilke ingredienser de ulike behandlinger tilby, så du trenger ikke forårsake allergiske reaksjoner.

På ShytoBuy tilbyr vi bare et utvalg som er naturlig, enkel og effektiv. Naturlige midler behandler ringorm effektivt, og i en skånsomt og sikker måte. De eksklusive plante ekstraktene i våre produkter bekjempe og eliminere alle former av ringorm, når de påføres på det infiserte området.

Når du er under behandling, er det viktig at du vasker alt sengetøy, håndklær og klær som kan være infisert av soppen. Hvis du bor sammen med andre mennesker, er det anbefalt at deres sengetøy, håndklær, klær osv gjennomgår samme behandling da du og din familie kan lett smitte hverandre med ringorm igjen.