Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Manuka Naturals Ringworm Combo Antibakteriell såpe, krem og olje

499.00Kr

Manuka Natural™ kombinasjonspakke mot ringorm er utviklet for å raskt kunne virke mot hevelser og smerter, lindre utslett, fremme en raskere tilheling, redusere sopp-populasjonen og forebygge spredning til andre steder på kroppen. Alle disse effektene får du helt uten bivirkningene som du opplever ved kjemiske behandlinger.

Vår Manuka Natural™ kombinasjonspakke mot ringorm inneholder:

  • 1 x Manuka Soap (75g/2.65oz)
  • 1 x Manuka Cream (50g/1.76oz)
  • 1 x Manuka Oil 25 % (10ml/0.34oz)
Les Mer

Hva er ringorm?

Ringorm er en vanlig hudinfeksjon som ofte rammer barn gjennom kontakten med husdyr, slik som hunder og katter. Ringorm sprer seg lett til andre familiemedlemmer dersom den ikke behandles effektivt.

Om produktene fra Manuka Natural™

Manuka Natural™ anvender en konsentrasjon av Manukaolje på 25 % for en direkte effekt på ringormen. Oljen produseres kun på New Zealand, i East Cape-regionen, og her finner vi de høyeste nivåene av naturlige forekomster av triketon. Dette betyr at du får en mer effektiv antimikrobiell aktivitet.

East Cape Manukakremen er utviklet med tanke på å brukes sammen med Manukaoljen. Manukakremen har en lavere konsentrasjon av Manukaolje, for å sikre deg en enklere påføring på områdene rundt ringormsangrepet. Det vil også berolige huden og stanse spredningen. Manukakremen hjelper også til med tilhellingen ved at den fukter tørr og revnet hud.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev