Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

RosaRex™ - tabletter for rosacea

Av Native Remedies

278.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

RosaRex er spesielt utviklet for å behandle rosacea symptomer. Dette er et kosttilskudd for rosacea som reduserer rødme og rødhet i ansiktet. RosaRex sine tabletter for rosacea hjelper deg å redusere rødme, og forbedrer ansiktets blodkar.

  • Tabletter for rosacea som kan hjelpe mot rosacea symptomer
  • Kosttilskudd for Rosacea kan redusere rødhet og stopper huden å blusse opp
  • RosaRex bidrar til sunn og myk hud
  • Kan forbedre huden innenfra og ut
  • Tabletter for rosacea bidrar til sunne blodkar i ansiktet
  • Laget av naturlige homøopatiske ingredienser
  • Tabletter for rosacea er enkle å ta

Å leve med rosacea kan være plagsomt, spesielt når huden rødmer på upassende tider. RosaTex tabletter for rosacea kan hjelpe deg å få sunnere blodkar og redusere rødmen.

Les Mer

Hva er rosacea?

Rosacea er en kronisk hudsykdom som påvirker ansiktet, spesielt kinnene, og fører til at kinnene blir røde. Når huden blusser opp så kan du også få en prikkende fornemmelse, og tilstanden gjør også at blodkar i ansiktet blir mer fremtredende.

Hvordan kan kosttilskudd for rosacea hjelpe?

Tabletter for rosacea kan hjelpe med sine homøopatiske ingredienser, ettersom de redusere rødmen og kan forhindre at huden blusser opp, i tillegg til røde knopper som kan oppstå.

Hvordan virker tabletter rosacea?

Kosttilskudd for rosacea skal tas straks du ser de første symptomene, slik at du kan redusere rødmen og små knopper. Tablettene for rosacea skal tas oralt og forbedrer hudens mykhet ved å fremme sunne hudceller, samt vev og blodkar. Dette inkluderer blodkar på kinn, hake, nese og panne.

Hvordan tar jeg tabletter for rosacea?

RosaRex kosttilskudd for rosacea er enkelt å ta. Ved første tegn på rosacea så skal du ta 2 tabletter 3 ganger om dagen til symptomene blir redusert.

Du skal tygge eller svelge tabletter for rosacea direkte i munnen. Tablettene kan gjerne knuses og drysses på tungen for små barn og babyer.

Hvilke bivirkninger får jeg?

RosaRex sine tabletter for rosacea er fremstilt av naturlig homøopatiske ingredienser uten kjente bivirkninger. Huden din blir derfor ikke skadet, men bare mykere og sunnere. Vi anbefaler at alle leser igjennon innholdet før bruk, for å unngå allergiske reaksjoner.

Hvilke ingredienser har RosaRex kosttilskudd for Rosacea?

Kosttilskuddet for rosacea består av en homøopatisk formel som lindrer rosacea symptomer: carbo veg, kalsium fosfat, kalilum bromatum, calcarea silikater, violae tricoloris (stemorsblomst), laktose.

Hvordan bestiller jeg tabletter for rosacea?

Det går raskt og enkelt å bestille kosttilskudd for rosacea fra ShyToBuy. Pakken din blir sent samme dagen for bestillinger lagt inn før kl.16.30 på en hverdag (man-tors). Bare trykk på «Legg i handlekurven» og forsett til kassen, og få hjelp med å lindre rosacea symptomer.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Pillene er lett å ta. Effekten er bedre enn jeg våget å håpe på .
  • * Jeg kan sterkt anbefale denne tabletten. Jeg ser forskjellen på ansiktet mitt. Jeg har nå kjøpt 2 falsker til
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev