Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Intense Brightening For Faces Krem 30ml Krem | Intens blekning for ansiktet

South Beach

249.00Kr

Se mer

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

South Beach Intensive Brightening for Faces inneholder mange ingredienser som er anerkjente for sine evner til å bleke og lysne. Insta-Brite™ teknologien og de fuktighetsgivende ingrediensene gjør også denne kremen ideell for deg som har tørr og grå hud. Den inneholder blant annet ingredienser som er kjente for sine antioksidanter, inkludert ekstrakt av lakris og melbær. Gi huden din den omsorgen den trenger med denne nye og spennende kremen fra South Beach!

 • Dermatologisk testet
 • Inneholder ekstrakt av lakris og melbær
 • Insta-Brite™ avansert teknologi som lysner og bleker
 • Hygienisk, luftløs pumpe
 • Inneholder ikke hydroquinone, Kojic-syre, alkohol eller parabener

De naturlige ingrediensene gjør denne kremen ideell å bruke på delikate områder. Det er heller ingen overraskelse at et økende antall kunder forteller at den fungerer fantastisk som en dekkende krem. Dersom du ser etter et trygt og naturlig alternative til alle de kjemiske produktene som finnes på dagens marked, har du kommet til rett sted!

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 30 ml

Hva er Intense Brightening for Face?

Dette er en tredelt formel som brukes av de som ønsker å lysne huden sin. Dette produktet øker hele tiden i popularitet, og de aktive ingrediensene er velkjente for deres evner til å bleke og lysne. Dersom du ser etter milde ingredienser som er anerkjente for å bekjempe tegn til forurensning, rynker og mørke flekker? Trenger du en krem som ikke bare jobber for å opprettholde gløden, men som faktisk ønsker å hjelpe huden med å få en jevnere og lysere glød? Dersom det er tilfellet, er dette produktet ditt første valg!

Hvordan fungerer det?

Den jobber på tre intelligente måter. Hovedfokuset er å bidra til å bleke og lysne huden. Til dette bruker den ekstrakt fra lakris og melbær sammen med den innovative teknologien Insta-Brite™. Så bruker den Shea smør, en ingrediens som gir mye fukt, til å lukke fuktigheten inne og oppmuntre til hydrering. Dette gir deg myk og fin hud. Rosmarinekstrakt brukes for sine revitaliserende egenskaper, som kan bidra til å gi deg ungdommelig hud. Ikke nøl lenger, ta aktive steg mot en mer glødende hud med denne intelligente ansiktskremen!

Bruksanvisning

Dersom du ønsker at Intensive Brightening for Faces skal gi deg optimale resultater, kan du følge disse enkle instruksjonene.

 • Påfør kremen i ansiktet og så masserer du den inn med sirkulære bevegelser.
 • Brukes morgen og kveld.
 • Begrens overdreven soleksponering.

Nøkkelingredienser

Det er den virkningsfulle kombinasjonen av essensielle ingredienser som skiller denne ansiktskremen fra andre produkter på dagens marked. Noen av hovedingrediensene er som følger.

Melbærekstrakt
Melbærekstrakt Denne ingrediensen brukes for sin evne til å bleke, men den er også rik på vitaminer som kan bidra til å bekjempe tegn til aldring og mørke flekker.
Lakrisekstrakt
Lakrisekstrakt Denne essensielle ingrediensen er kjent for sine evner til å bleke og lysne. Målet dens er å gi huden en jevn glød. /div>
Rosmarinekstrakt
Rosmarinekstrakt Hovedsakelig kjent for sine anti-ageing egenskaper, men den kan også bidra til å bedre sirkulasjonen.
Shea smør
Shea smør Denne ingrediensen bidrar til å fukte huden samt gi den næring.

Nedenfor er den komplette listen over ingrediensene i Intensive Brightening for Face.

Vann, glysering, sinkoksid, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetylalkohol, Helianthus Annuus Seed olje, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Tapioca stivelse, sitronsyre, Hibiscus Sabdariffa blomsterekstrakt, kaliumsorbat, Rosmarinus Officinalis bladekstrakt, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra rotekstakt, ekstrakt fra sitronskall, Arctostaphylos Uva Ursi bladekstrakt.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 8 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Lukter sykt godt!
 • * fikk den anbefalt, og kan fint anbefale den videre! den reduserete flekkene
 • * bestilte to :DD elsker pakken, brukte denne før i tiden, skal begynne den igjen.
 • * Mild og effektiv krem
 • * Det er vansklig å finne produkter som fjerner arr uten å irritere huden, spesielt for meg som har ganske sensitivt hud. Ganske glad eg fant noe som fjerner arr og er 100% naturlig. Gleder meg til å prøve
 • * Brukte denne før sommern kom. lønner seg hvis du vil gå uten sminke for å bli ordentlig brun.
 • * ser veldig girly ut, men det som er inni funker. Har veldig sensitiv hud, men denne likte jeg.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev