Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

SB Wrinkle and Dark Spot Eraser

Av South Beach

419.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Sliter du med et trett ansikt med fine linjer, rynker eller solskader? Da bør du prøve SB Wrinkle & Dark Spot Eraser. Du får effektiv ansiktsløft og fjerning av pigmentflekker uten å måtte betale for mye. Wrinkle & Dark Spot Eraser hjelper med fjerning av pigmentflekker og har strammer opp huden. Slik at du får et lysere og ungdommelig utseende.

  • Toner effektivt ansiktet
  • Reduserer opptil 74% av volumet i rynker
  • Gir deg et ungdommelig utseende
  • Kan brukes av både menn og kvinne i alle aldre
  • Glatter ut rynkene
  • Hjelper mot fine linjer, mørke pigmentflekker og tørr hud

Få en effektiv ansiktløst uten store kostnader. Med SB Wrinkle & Dark Spot Eraser trenger du ikke kirurgiske inngrep! Få effektiv fjerning av pigmentflekker med Wrinkle & Dark Spot Eraser. SB Wrinkle & Dark Spot Eraser reduserer rynker med opptil 74% og er egnet for både menn og kvinner.

Les Mer

Få et ansiktsløft

Er du lei av fine linjer, rynker og solskadet hudet? Og ønsker effektiv fjerning av pigmentflekker? Da bør du prøve South Beach Wrinkle & Dark Spot Eraser. Den benytter den nyeste anti-age teknologien som effektivt bidrar til fjerning av pigmentflekker. SB Wrinkle and Dark Spot Eraser er også skånsom og trygg å bruke. Den patenterte Insta-Brite teknologien gir en umiddelbar lysere effekt for hver påføring. Du får hjelp med fjerning av pigmentflekker og mer ungdommelig glød fra første dag. Regelmessig bruk gjør at de aktive ingrediensene får større effekt, og dermed får du også mer langvarige resultater.

South Beach Wrinkle & Dark Spot Eraser er skån og består av naturlige ingredienser. Fjerning av pigmentflekker skjer effektivt, men skånsomt. Til forskjell fra billige ansiktskremer som lover gull og grønne skoger, så inneholder ikke SB Spot Wrinkle & Dark Spot Eraser for fjerning av pigmentflekker potensielt skadelige eller irriterende kjemikaler. De avanserte og naturlige ingrediensene er designet for effektiv fjerning av pigmentflekker. Dette gjøres ved å blande dem med din naturlige hudfarge. Slik at du får et friskere og mer ungdommelig utseende. Og ikke minst mer selvtillitt i hverdagen.

Ingrediensene som gir deg et nytt utseende

Aloe Vera – hjelper mot tørr og skadet hud, samt beskytter mot UV-skader.
Grønnte ekstrakt- reduserer forekomsten av rynker og slapp hud.
Røde Alger – hjelper å holde huden i balanse og fukter huden.
Vitamin C – gir energi til huden
Lakris ekstrakt – bremser melaninproduksjon (enzym som gjør huden mørk) og bekjemper frie radikaler
Adenosin – hjelper mot rynker og solskadet hud.
Allantoin – lindrer irritert hud.
Vitamin E – beskytter mot frie radikaler.

Slik bruker du SB Wrinkle & Dark Spot Eraser

SB Wrinkle & Dark Spot Eraser gir effektiv fjerning av pigmentflekker. I tillegg får du en god ansiktsløft. Rynkekremen fungerer umiddelbart og skjuler mørke flekker, slik at du får et yngre utseende. SB rynkekrem for fjerning av pigmentflekker kommer i en praktisk airless pumpe som er enkel å bruke. Bare påføre et enkelt pump hver morgen og kveld samtidig med hudpleierutinen din. Vask ansiktet før du bruker South Beach sin innovative rynkekrem. Smør South Beach rynkekrem for fjerning av pigmentflekker i sirkulære bevegelser, slik at du samtidig stimulerer blodsirkulasjonen i huden.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev