• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

SD White & Bright

50ml Krem | Mot pigmenflkekker in ansiktet

Skin Doctors

199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skin Doctors SD White™ er basert på naturlige ingredienser som arbeider aktivt for å gjenskape og vedlikeholde en vakker og lys hudtone. Mild blekningskrem som er effektivt og skånsomt slik at huden blir mer jevn og får en finere hudtone.

 • Inneholder en effektiv kombinasjon av naturlige ekstrakter
 • Skånsom og enkelt
 • Raskt og diskret levering

Skin Doctors SD White inneholder en effektiv blanding av urter som er mildt mot huden, sammenlignet med andre produkter som bleker huden og som kan være skadelige.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 50 ml

Hvordan virker Skin Doctors SD White?

Skin Doctors virker delvis ved at den angriper pigmentering og misfarging slik som arr etter kviser, og dels ved at den angriper eksisterende overpigmentert hudområder. Dette gjøres ved å motvirke dannelsen av melanin i huden som er årsaken til mørke områder i hudfargen. Den viktigste og mest aktive ingrediensen i kremen er phyllantus emblica. Dette er er en pigmentreduserende ekstrakt som også er en kraftig antioksidant. Dette stoffet jobber mot mørk pigmentering, arr etter kviser og misfarginger. Skin Doctors SD White inneholder også melkesyre som bidrar til god fuktbalanse i huden. Dette fyller ut fine linjer og øker hudens elastitet, og etterlater huden mer synlig sunnere og gir den en ungdommelig glød.

Hvordan bruker jeg Skin Doctors SD White?

Det anbefales at du bruker Skin Doctors WD White to ganger om dagen.Vi ønsker å gjøre våre kunder oppmerksomme på at resultatene og forløpet vil variere avhengig av hudtype og hvor ofte produktet blir brukt. Hvis huden din er følsom bør du ta en følsomhetstest før du bruker kremen. Smør litt Skin Doctors SD White på et lite hudområde, og vent 24 timer for å se om det oppstår noen reaksjoner. Hvis du opplever irritasjon, rød hud eller utslett når du bruker Skin Doctors SD White, så skal du stanse all bruk og kontakte en hudlege.

Kan jeg bruke Skin Doctors SD White sammen med andre hudpleieprodukter?

Hvis du bruker flere hudpleieprodukter samtidig så er det viktig at du følger din hudpleiers råd. Skin Doctors SD White kan trygt brukes sammen med andre produkter som alpha hydroxid syrer og fuktighetskremer. Hvis du bruker flere ulike produkter så kan du oppleve noe irritasjon (mild prikking, svie eller rødfarge). Så anbefales det at du venter 20 minutter mellom påføring av de ulike produktene. På denne måten lar du de enkelte produktene trekke seg nok inn i huden og reduserer risiko for irritasjon. I løpet av dagen kan du påføre solkrem 20 minutter før du bruker Skin Doctors SD White, og før du sminker deg.