Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Semenax ™ Øke sædproduksjon

Av Leading Edge Health

499.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Det kan være flere grunner til at du ønsker et tilskudd som øker sperm volum. Verdensledende Semenax består av unik utvalgte ingredienser som stimulerer sperm kvaliteten, bl.a. pollenekstrakt fra svenske blomster. Du trenger bare å ta fire kapsler av Semenax per dag, to Semenax om morgen og to Semenax om kvelden for å øke sædproduksjon. Hos ShytoBuy er vi stolte over at vi kan tilby svært populære og omtalte Semenax produktet i Norge.

 • Semenax kan effektivt øke sædproduksjon og volum
 • Kan gi deg bedre nytelse med orgasmer ved å øke sædproduksjon
 • 100 % naturlige ingredienser for øke sædproduksjon
 • Ta 4 Semenax tabletter om dagen for å øke sædproduksjon
 • Spesielt designet for menn som ønsker å øke sædproduksjon
 • Diskret og rask levering

Semenax kan øke sædproduksjon og motvirke dårlig sæd uten negative bivirkninger. Uansett om du ønsker bedre sperm volum og øke sædproduksjon for å bli mer fruktbar eller yte mer i sengen så kan Semenax hjelpe deg. Mange kunder som har kjøpt produktet kjøper gjerne mer og har rapportert kun positive resultater.

Les Mer

Hva er Semenax?

Semenax er et tilskudd som kan øke sædproduksjon og gi intense orgasmer. Ved ejakulasjon så vil du dermed oppleve bedre sperm volum. Dette kan også føre til mer langvarig og intensiv orgasm. En del menn kjøper produktet for få bedre sexytelse, og en del menn ønsker å bli mer fruktbar ved øke sædproduksjon. Du trenger kun 4 kapsler om dagen, og kan oppleve resultater innen et par uker uten noen negative bivirkninger. En boks inneholder 120 kapsler og holder 1 måned.

Hvordan fungerer Semenax tilskuddet?

Tilskuddet kan øke sædproduksjonen og motvirke dårlig sædkvalitet øyeblikkelig. Unngå dårlig sædkvalitet med Semenax som består av unike naturlige ingredienser, inkludert essensielle aminosyrer som aktivt hjelper kroppen å øke sædproduksjon. Når du ejakulerer så drar penisens vev og muskler seg sammen for skyte spermen avgårde, og jo mer sperm du har jo hardere må musklene og vevet arbeide. Dette gjør at orgasmen kan bli mer intensiv, mer kraftig og mer langvarig.

Hvor lang tid tar det før jeg kan øke sædproduksjonen?

Semenax mot dårlig sædkvalitet og lav sædproduksjon virker umiddelbart. Mange kunder opplever god effekt i løpet av noen uker. For noen går det veldig raskt og for andre går det litt tregere. Gode resultater skjer gradvis etterhvert som kroppen tar opp ingrediensene og etterhvert kan du øke sædproduksjon. Du kan merke bedre sperm volum når du ejakulerer og får lengre og mer intense orgasmer nettopp fordi kapslene kan øke sædproduksjon. Du bør ta 4 kapsler om dagen for å oppnå optimal effekt og øke sædproduksjon, ta 2 kapsler om morgen og 2 kapsler om kvelden med et glass vann. Det anbefales at du tar kapslene minst 1 måned for å oppnå best resultat og få kunne øke sædproduksjon. Når du stanser å ta kapslene så vil effekten gradvis avta. Resultat og effekt vil være avhengig av personen som tar dem, og vil derfor variere.

Hva inneholder produktet?

 • Catuaba bark: er en barktype som har blitt brukt i Brasil i flere århundrer for å stimulere mannlig libido. Barken bidrar til å øke blodtilførsel i penisen slik at menn kan oppleve mer intense ereksjoner.
 • Maca: Er en urt som er veldig kjent Sør-Amerika for sin gode effekt på potensen og sexlysten.
 • L – Arginine HCL: Er den viktigste ingrediensen i Semenax og kan bidra til fordoble spermkonstrasjonen og motvirke dårlig sædkvalitet. Dette gjør at spermen er frisk og mer fruktbar.
 • Epimedium sagittatum: Kalles også for Horny Goat Weed og har en gunstig effekt på hormon nivåene i kroppen, i tillegg stimulerer den også mannlig libido.
 • L –Lysin: En aminosyre som kombineres med sink for å forbedre mannlig hormon produksjonen og for å øke spermkvalitet og dessuten øke sædproduksjon.
 • Gresskarfrø: Inneholder gunstige umettede fetter som er bra for helsen og prostata.
 • Zinkoxid: En ingrediens som fungerer som en katalysator for den mannlige hormoner, og som muliggjør spermens mobilitet med nesten 80 -200 %. Dette er en vanlig ingrediens i mange reseptbelagte produkter for menn.
 • Pollenekstrakt fra svenskblomst: Disse pollenkornene fra planteriket bidrar mer virilitet og kraft. Ingrediensen har alle egenskapene som mikronæringsstoffer og kjønnshormoner trenger for å få et friskt reproduksjonssystem.
 • Vitamin E: Kan hjelpe til å stimulere ereksjonen og bidrar bedre fruktbarhet og sexhelse.

Kan jeg kjøpe Semenax i en butikk?

Hvis du vil øke sædproduksjon med Semenax så kan du bare kjøpe den hos ShytoBuy. Vi er nemlig en ekslusiv forhandler av Semenax for som vil øke sædproduksjon. Vi leverer til hele Norge og har ulike betalingsalternativer og leveringsmåter slik at du lett finner det som passer deg.

Hvordan bestiller jeg Semenax for å øke sædproduksjon?

Det er lett å bestille fra ShytoBuy. Klikk bare på ”Legg i handlevognen” på produktsiden og gå deretter til kassen.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (92% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Legger merke til mye mer sperm !! Så glad !
 • * Jenta fornøyd . Jeg er fornøyd. Stor forskjell !
 • * Semenax er best .
 • * Definitivt det beste produktet for mer sæd som jeg har prøvd. Enkel å ta tabletter.
 • * Wow ! Vil kjøpe mer !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev