• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Sexlysten alle kvinner ønsker å vinne tilbake

Sexlyst hos kvinner

Har du opplevd nedsatt sexlyst på et tidspunkt? Visste du at faktisk så mange som 30% av alle kvinner sliter med nedsatt sexlyst, ifølge Elsa Almås, professor i sexologi ved Universitetet i Agder. Spørsmålet mange stiller seg selv er; hvorfor har jeg ikke sexlyst og hvordan får jeg tilbake sexlysten? Hos kvinner, i motsetning til menn, så bruker kvinner lengre tid på å bli opphisset. Forskning har fastslått at omgivelser og forspill, slik som følelser og kroppslig stimula, er to viktige faktorer som kan føre til en økt sexlyst hos kvinner. Menn kan derimot kan bli opphisset ved å tenke på sex. Føles dette veldig gjenkjennelig ut, så er det fortsatt mange muligheter til å forbedre lysten på sex.

Hvordan forekommer nedsatt sexlyst hos kvinner?

Nedsatt sexlyst hos kvinner kan skje gjennom livets faser og ofte er det ulike faktorer som spiller en rolle på lysten vår. Noen av de vanligste grunnene for en nedsatt sex apetite kan være:

 • Hormonelle forhold - slik som stoffskiftesykdom, angst og depresjon
 • Overgangsalder og stress - slik som nedsatt funksjon i skjeden og vaginal tørrhet
 • Graviditet - dette kan ofte minske sexlyst hos kvinner
 • Forholdets betydning - følelsesinvolverte aspekter som å føle seg trygg på sin partner og ha et stabilt, sunt forhold
 • Andre faktorer - slik som medisinbruk eller for eksempel dårlig økonomi

Hvordan øke sexlysten hos kvinner?

Du tenker kanskje at løpet er kjørt og de dagene hvor dere en gang ikke kunne holde hendene deres fra hverandre er forbi. Sannheten er at libido er et høyst vanlig problem gjennom livet og det er mange rettsmidler til hjelp. Ønsker du ikke å gå igjennom en prosess hvor du må anvende reseptbelagte medisiner for å øke sexlysten, så er det mange alternative naturlige metoder:

 • Kosttilskudd i en travel hverdag: Mange kvinner opplever en travel hverdag fylt med hverdagsstress som oppfølging barn, husarbeid og lange dager på jobb. Ofte kan dette føre til nedsatt sexlyst og ved hjelp av enkle, naturlige rettsmidler er det mulig for å få opp sexlysten. En studie offentliggjort av Panminerva Medica, Journal for den italienske Medical Association, har slått fast at så mange som 87% av kvinnene som benyttet seg av Lady Prelox tabletter har fått økt sexlyst.
 • Kegel- og vaginal oppstramming: Visste du at vaginaen er en muskel og slik som alle andre muskler i kroppen bør den også trenes? Ofte etter graviditet og alderdom så blir denne muskelen, kalt kegel, svekket. Ikke bare kan en trent kegel-muskel føre til en strammere skjede, men kan også forhindre problemer slik som ufrivillig vannlating ved for eksempel ved trening, når du nyser eller hopper. Ved hjelp av enkle øvelser med produkter slik som det vaginale treningsapparatet KegelMaster, så kan man se frem til en strammere vagina-muskel og en mulig økt sexlyst. Sliter du med en travel hverdag kan en enkel vaginal oppstrammingsgelé være noe for deg - dette produktet er enkelt og greit å bruke!
 • Sexleketøy i hjemmet: Er du kanskje lei av det ‘samme gamle’ og føler at sexen ikke er like spennende lengre? Ofte kan det være til fordel å ta et skritt utenfor komfortsonen og prøve noe nytt slik som nye sexleketøy. Sexleketøy er derimot viktig å benytte seg av på en trygg måte - slik som å bruke glidemiddel med leketøyene for å optimalisere nytelsen.
 • Klitorisstimulerende produkter: Har du selv opplevd at du trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme og uten stimuli er det nesten litt meningsløst å ha samleie? Dette gjelder også for 75% av alle kvinner; og dermed utgjør stimulering av klitoris en viktig faktor for sexlysten. Hos ShytoBuy tilbyr vi ulike produkter, som for eksempel 2Seduce krem; denne kremen er laget for å øke følsomheten av klitoris under sex. Ikke lenger la en orgasmefri sex stoppe deg!

La ikke en travel hverdag eller andre faktorer forhindre deg på veien til et seksuelt samliv - ta grep og la det gi deg overskudd, - og ikke underskudd!