Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Silk’n Blue™ | Lysbehandling mot kviser

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Silk’n Blue™ er en revolusjonerende lysbehandling mot kviser. Silk’n Blue™ bruker lysbehandling mot kviser for å ikke kun helbrede, men også forhindre og forebygge nye kviseutbrudd på behandlede områder. Prøv Silk’n Blue™ i dag og få din vakre, rene og glatte hud tilbake!

 • Kommer med 2års produkt garanti
 • Bevist at metoden kan redusere kviser i 9 av 10 tilfeller!
 • Lysbehandling mot kviser forbedrer hudkvaliteten på lang sikt
 • Enkel og effektiv behandling i hjemmet
 • Forebygger fremtidig akne
 • Lysbehandling mot kviser er klinisk testet og FDA-godkjent

Bruk lysbehandling mot kviser og bli kvitt urenheter, akne og nyte en ren, glatt hud igjen! Lysbehandling mot kviser har blitt vitenskapelig bevist at den er effektiv, trygg for bruk i ditt eget hjem!

Les Mer

Hva er Silk’n Blue™ lysbehandling mot kviser?

Silk’n Blue™ lysbehandling mot kviser er et produkt som reduserer forekomsten av acne vulgaris, den mest vanligste formen for kviser. Med Silk’n lysbehandling mot kviser trenger du ikke å betale masser penger hos dyre laserklinikker. Du få trygg og effektiv Silk’n Blue lysbehandling mot kviser i ditt eget hjem. Opplev Silk’n sin revolusjonerende lysbehandling mot kviser og fjerne urenheter og få tilbake din flott huden igjen. Både menn og kvinner kan bruke Silk’n lysbehandling mot kviser. Du sparer masse penger på skjønnhetssalonger eller langvarig behandling med medisin og kremer.

Hvordan kan produktet fjerne kviser?

Silk’n Blue lysbehandling mot kviser baseres på de positive virkningene til lysterapi. Produktet er vitenskapelig bevist at dens lysbehandling mot kviser bekjemper hudens aknebakterier. Teknologien ble først utviklet av britiske professor Dr. Chu i begynnelsen av 2000-årene. Pulserende lys eller IPL-fargelasere kan behandle akne og urenheter, men den grunnleggende teknologien som skjer via dioder – er den minst smertefulle, trygge og effektive. Det er denne teknologien som Silk’n sin lysbehandling mot kviser benytter.

Silk’n Blue™ lysbehandling mot kviser bruker blått og rødt lys med spesifikke bølgelengder på huden. Dette fjerner kviser ettersom lysene befrir bakterier som forårsaker acne vulgaris. Blått lys på 416nm blir absorbert av porphyrin molekylære aknebakterier og oppløser dem for å fjerne kviser. Mens rødt lys på 645nm har en anti-inflammatorisk egenskap som bidrar til å fremme kollagenproduksjon, som er et endogent protein, og gjør dermed huden elastisk og sunn. I tillegg til å fjerne kviser, produserer enheten en behagelig varme som gjør at de oljeproduserende i kjertelene ikke tørker ut. Se video under for en mer detaljert gjennomgang av produktet og virkningen.

Hvordan brukes Silk’n Blue?

Enheten er veldig enkel å bruke. Slå på Silk’n Blue ved å trykke på «Power» knappen. Vent til det grønne lyset stanser å blinke. Dette betyr at enheten er oppvarmet og er klar for lysbehandling mot kviser. Hold hodet på enheten i 3-4 minutter på det akneutsatte området. Du vil føle en behagelig varme, noe som er helt naturlig. Merk at produktet har en sikkerhetsfunksjon som gjør at Silk’n Blue ikke kan bli varmere enn 41°C, dette gjør produktet svært trygt å bruke og beskytter deg mot overdreven varme.

Når kommer resultatene?

Du kan forvente synlige resultater etter allerede 3-7 ukers bruk av Silk’n lysbehandling mot kviser. Imidlertid bør en mer langvarig behandling vurderes for å kunne oppnå en virkelig tilfredstillende og permanent resultat.

Du bør bruke enheten hver dag kontinuerlig for å få de beste resultatene. Bildene under viser resultater etter henholdigvis 2, 3 og 6 måneders bruk.

Hvorfor bør du kjøpe Silk’n Blue™?

I tillegg til å være lett å bruke, er produktet også trygt å bruke. Integrert temperaturføler sørger for at enheten automatisk ikke overstiger en temperatur på 41°C.

Pris vs kvalitet

Lysbehandling hos en klinikk kan lett koste 800-1200 kr per avtale. På kun 2 behandlinger har du betalt prisen en Silk’n Blue™. I tillegg får du tilgang til ubegrenset bruk og kan endelig avslutte kampen mot kviser.

Fordelene med dobbel LED-lysbehandling

 • 100% smertefritt og risikofritt
 • Skader ikke huden
 • Raske og kliniske dokumenterte resultater
 • Engangsavgift

Merket Silk’n

Merket Silk’n er verdens kjent for sin ekspertise i flere hudpleienisjer, og har viet all sin kunnskap og ekspertise i designen av Silk’n Blue™, slik at du som kunde kan utnytte teknologien i ditt eget hjem.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Silk´n er en ganske bra merke. Når de kom ut med behandling for kviser, var det en must for meg å kjøpe siden eg sliter mye med kviser og arr. Må si jeg er meget fornøy ser allrede forskjell
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev