Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Glide 150,000 Permanent hårfjerningslaser

Silkn

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Silk’n Glide 150.000 er det fortrukne valget når det kommer til silkeglatt hud og langvarig hårfjerning. Denne lett anvendelige og effektive HPL hårfjerner er ikke bare smertefri, men den er også kjent for å sikre vellykkede resultater for hårfjerning med laser hjemme. Nyt en flott, jevn og hårfri hud på både kropp og i ansiktet.

 • Kommer med 2års produkt garanti
 • Opplev opptil 50% reduksjon av hårvekst etter bare 3-5 behandlinger
 • Ikke mindre enn imponerende 150.000 lysimpulser – ingen behov for oppfylling
 • HPL ™ -teknologi for langvarig hårfjerning
 • Enhetens brukervennlige funksjon kan gi en kroppsbehandling på mindre enn 30 minutter
 • Bruker en hurtig glidende bevegelse samt stedspesifikke individualiserte impulser
 • Perfekt for kropps- og ansiktsbehandlinger, inkludert også mer sensitive områder
 • Også egnet for mørkere hudfarge
 • Også egnet for menn
 • Tilbyr 5 energinivåer, så du kan designe den nøyaktig for din kropp og hud
 • Inkluderer oppbevaringsveske og myk klut for å rengjøre enheten etter bruk

Denne stilfulle Silk’n Glide 150.000 HPL hårfjerner, kommer i en stilfull og praktisk oppbevaringsveske, så du kan ta den med deg hvor som helst. Det har aldri vært enklere å fjerne uønsket hår! Legg inn din bestilling på Silk’n Glide 150.000 laser hårfjerning i dag og fjern uønsket hårvekst.

Les Mer

Hva er Silk’n Glide 150.000?

Denne effektive laser hårfjerneren bruker en innovativ HPL (Hjemme Pulserende Lys) teknologi, som er særlig egnet for hjemmebruk. Lyset fra denne HPL hårfjerneren sender ut intense lysimpulser som danner varme som går inn i hårsekkene og deaktiverer hårets vekstsyklus. Silk’n Glide 150.000 laser hårfjerning kan levere samme effektive resultater som hos profesjonelle salonger, men til en brøkdel av prisen! Det aller beste er at du ikke trenger å kjøpe nye lysimpulser til din hårfjerner, ettersom de medfølgende 150.000 er mer enn nok.

I motsetning til mange andre HPL hårfjernere, kan Silk’n Glide 150.000 laser hårfjerning brukes på mørkere hudtyper enn normalt. Dette skyldes at den nye enheten er utviklet med et lav-energi nivå som kan justeres til 5 forskjellige intensiteter. På denne måten kan du stille inn enheten nøyaktig til det nivået som er best for deg og din hudtype.

Slik virker Silk'n Glide 150.000

Silk’n Glide 150.000 HPL Hårfjerning fungerer på to hovedmåter: Glidende og pulserende. Den glidende metoden er helt unik og derfor fungerer som ekstra rask behandling. Hver enkelt lysimpuls blir sendt ut automatisk med intervaller på bare 1,5 sekunder. Dette betyr at du bare skal la Silk’n Glide 150.000 ’gli’ over det området som du ønsker å fjerne håret fra. Du får en perfekt løsning som gir deg raske resultater, men med en skånsom og sikker fremgangsmåte. Den pulserende funksjonen på denne HPL hårfjerneren er mer velegnet for mer sensitive områder på huden, ettersom funksjonen har flere innstillingsmuligheter.

Hva er HPL-teknologi?

Silk’n Glide 150.000 bruker HPL (Hjemme Pulserende Lys) teknologi for å skape en sikker og skånsom måte å fjerne uønsket hår på. Metoden stimulerer frem prosessen som sikrer en langsiktig og langvarig reduksjon av hårvekst. HPL sender energipulser som omdannes til varme som rammer hårsekkene. Den omliggende huden rundt håret forblir urørt. Den høye kontaktoverflaten fra denne laseren gir den beste kvaliteten og de mest profesjonelle resultatene, og etterlater huden helt glatt og silkeglatt – smertefritt!

Rask behandling med Silk'n Glide 150.000

Behandlingstiden med Silk’n Glide 150.000 laser hårfjerning vil variere avhengig av det området på kroppen du bruker den på. Denne HPL hårfjerneren sender ut en impuls for hvert 1,5-3,5 sekunder. Men intervallet kan tilpasses dine ønsker ved å trykke på energi-modus-knappen. Det betyr at enheten kan tilpasses til en rekke forskjellige krav, inkludert hudfarge, hudtype eller sensitivitet.

Det anbefales at du utfører 6-8 behandlinger fordelt på 2-4 ukers mellomrom på det område som du ønsker å fjerne hår fra. Grunnen til at du skal ha en pause mellom behandlingene, er at håret skal være i dvale for at du kan få de beste resultatene. Men du benytte Silk’n Glide 150.000 på et annet området mens du venter. Når du begynner å se resultater skal du bare bruke Silk'n enheten etter behov.

Husk at huden du velger å behandle bør være barbert, tørr og fri for pudder, deodoranter, kremer og salver. Avstå fra å vokse eller plukke ut håret. Bruk heller ikke pinsett. Barbering i forkant er viktig for å oppnå ønskede resultater! Best resultat oppnås når du barberer tre dager før behandlingen eller når håret er 1-2 mm - 3/32 tommer

Raske resultater med Silk’n Glide 150.000

Mange brukere opplever en hårreduksjon på 50% i løpet av bare 3-4 behandlinger. Dette forteller litt om hvor praktisk og raskt det er å få en silkeglatt og hårfri hud. Det er viktig å merke seg at behandlingstiden vil variere, avhengig av hår- og hudtyper.

Hva får jeg i min boks?

 • Silk’n Glide 150.000 enhet
 • AC-adapter
 • Bruksanvisning og manual (engelsk)
 • Stilfull oppbevaringsveske og en myk klut for å effektivt rengjøre enheten

Lett å bruke

Silk'n Glide 150.000 laser hårfjerning enhet er utrolig enkel å bruke. Du trenger bare bruke en glidende eller pulserende bevegelse for å takle dine uønskede hår. Det er helt smertefritt! Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan variere fra person til person, alt avhengig av hud- og hårtype. Men du kan være sikker på at denne HPL hårfjerningslaseren tilbyr deg en av de hurtigste og mest komfortable løsningene for å fjerne uønsket hår på.

Trygt å bruke med sikkerhet i taken

Silk'n Glide 150.000 laser hårfjerning er veldig trygt å bruke. Denne teknologien gir deg de samme sikre og silkebløte resultatene som hos profesjonelle salonger, men for hårfjerning med laser hjemme, så du kan fjerne uønsket hår når du selv har tid og lyst.

Silk'n Glide 150.000 er designet med brukerkomfort og sikkerhet i tankene, og derfor har den også en innebygget hudsensor. Denne hudsensor sørger for at du ikke behøver å være bekymret for om din hudtype er for mørk for å bli behandlet. Enheten blinker og sier i fra hvis din hud ikke er egnet for behandling. Et annet sikkerhetstiltak er at Silk'n Glide 150.000 utelukkende sender ut lysimpulser når den er i direkte kontakt med din hud. Dette eliminerer risikoen for å få skarpe lysglimt eller lys i øynene når du gjør hårfjerning med laser hjemme.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Endelig!! Har prøvd nesten alt jeg har kommet over av hårfjerning og vurderte å dra til salong å ta laserfjerning. Men det er så dyrt. Jeg har brukt denne nå og merker STOR forskjell. Huden min er mellombrun/lys og hårene mørkebrune. Har nesten ikke hår igjen nå!
 • * Trenger ikke bytte lamper. Sparer masse penger på denne.!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev