Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Glide 50,000

Permanent hårfjerningslaser

Silkn

1,199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Med Silk'n Glide 50.000 har uønskede hår ingen sjanse! Den eplegrønne hårfjerningslaseren inneholder ikke mindre enn 50.000 HPL impulser, noe som gjør det at man ikke trenger å måtte etterfylle og betale ekstra for nye lyspatroner. Den enkle bare brukerfunksjonen lar deg "fly" over huden, og dermed fjerne uønsket hår på veien. Silk'n Glide 50.000 laserhårfjerning er et perfekt valg hvis du vil ha et hårfritt og silkeaktig resultat raskt og enkelt.

  • Kommer med 2års produkt garanti
  • Gir 50.000 lysimpulser, som vil være nok til flere behandlinger
  • Ingen oppfylling av lyspatroner er nødvendig!
  • 5 energinivå for 5 forskjellige hastigheter

Silk'n Glide 50.000 er utrolig trygg, enkel og effektiv å bruke. Denne innovative teknologien gir deg laserhårfjerning som kan brukes hjemme, når du selv har tid og lyst. Bestill i dag og ta endelig knekken på uønsket hårvekst.

Les Mer

Hva er Silk’n Glide 50.000?

Det er en innovativ metode for å fjerne uønsket hår langvarig. En laserhårfjerning som kombinerer en behagelig og enkel glidende bevegelse, som gjør hårfjerning raskere. Enheten er konstruert for å gi de samme profesjonelle resultater som i salonger, men for hjemmebruk. Bare ved hjelp av en sikker HPL (Home Pulsed Light) teknologi, kan du oppnå de samme langvarige resultatene som i profesjonelle klinikker. Silk'n Glide 50.000 laserhårfjerning virker ved å sende ut intense impulser av lysenergi, som jobber med å hemme fremtidig hårvekst. Etter bare 6-8 korte behandlinger fordelt på et par ukers mellomrom, er du godt på vei til å skape en silkemyk hud som varer.

Denne spesielle enheten fra Silk'n serien tilbyr fem forskjellige innstillinger av lysenergi for å tilpasse seg forskjellig hudtype og hudfarge. I motsetning til tidligere modeller kan Silk'n Glide 50.000 brukes på en mørkere hudfarge enn før.

Virker den?

Silk'n Glide 50.000 kan brukes på hele kroppen og ansiktet og gir varige resultater. På grunn av sitt høye innhold av lysimpulser kan du bruke Silk'n Glide 50.000 til flere behandlinger. Faktisk bør det være tilstrekkelig impulser til å bekjempe hårfjerning i flere år! Denne hårfjerningsmetoden gjør hårfjerningen enkel, praktisk og sikker. Den 3cm store kontaktflaten gjør det egnet for mindre og mer sensitive områder av kroppen slik som armhule og bikinilinjen.

Hva er HPL teknologi?

Silk'n Glide 50.000 bruker HPL teknologi. Denne innovative teknologien er en form for laserhårfjerning som bruker lyspulser som trygt fjerner uønsket hår, hjemme hos deg selv. Den virker ved å forstyrre hårvekstens naturlige syklus, og stopper dermed nytt hår fra å vokse. De svært korte impulsene filtrerer lysenergi og varme til hårsekkene. Varmen fra impulsene fokuserer på pigmenteringen i mørke hår og hindrer håret i å vokse. Metoden er smertefri, men har fantastiske resultater av høy kvalitet.

Raske behandlinger

Ved bruk av Silk'n Glide 50.000 vil behandlingstiden variere avhengig av området som behandles, samt hva slags hår du har. I gjennomsnitt vil laserhårfjerneren avgi en impuls for hvert 1,5 til 3,5 sekunder, noe som vil gi raske resultater. Du kan innstille enheten etter dine spesifikke behov og hårtype. Dette betyr at hvis du bruker den på spesielt sensitive områder, kan du senke støynivået og vice versa.

De fleste resultater vil bli sett etter 6-8 behandlinger med ca. 2-4 ukers mellomrom på det behandlede området. Det vil bety at Silk'n Glide 50.000 kan takle dine problemer med uønsket hår på en langvarig og effektiv måte. Når du begynner å se resultater, kan du forebygge med behandlinger etter behov.

Raske resultater

Mange brukere opplever reduksjon av hår etter kun 3-4 behandlinger med Silk’n Glide laserhårfjerning.

Silkemyk og glatt hud er enkelt! Resultatene vil variere avhengig av hårtype og farge på det behandlede området, samt lysindstillingsnivå. Etter riktig bruk av Silk'n Glide 50.000, blir aktive hår tynnere og blekere og deretter fjernet langavarig.

Enkel å bruke

Silk'n Glide 50.000 laserhårfjerner har en glidende teknikk som gjør behandlingene lettanvendelige og effektive. Den kan innstilles fra 1-5 nivåer, avhengig av hår og hudtype. Dette alternativet gjør maskinen enda sikrere. For best resultat anbefales det å barbere det behandlede området før bruk. Dette tillater lyset å nå frem til hår og hårsekker.

Sikker å bruke

Silk'n Glide 50.000 laserhårfjerner er utrolig trygg. Det er FDA-godkjent og HPL-teknologien bruker en brøkdel av energien som salongutstyr bruker, noe som reduserer risikoen for å skade huden din. Silk'n Glide 50.000 laserhårfjerner har også en innebygget sensor som identifiserer hud som er for mørkt til å behandle. Enheten er også sikker for øynene, da ingen lysimpulser vil bli utstedt når enheten ikke er i nærkontakt med huden.

Hva får jeg i pakken?

  • Silk'n Glide 50.000 enhet
  • AC adapter
  • Bruksanvisning og manual (engelsk)


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

  • * Rask levering. Jeg er så fornøyd for produktet. Høy kvalitet, og det fungerer veldig bra.
  • * Veldig rask levering !!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev