• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Silk’n Jewel XL

Permanent Hårfjerningsenhet
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Ved å enkelt kombinere avansert HPL™ teknologi med et elegant design og lettvinthet, er Silk’n Jewel XL den ideelle permanente hårfjerningsenhet som er trygg for hjemmebruk. Designet for å være enkel å bruke, gjør dette kjekke produktet all jobben for deg på grunn av dens Touch & Glide Teknologi og Hudfarge Sensor. Den inneholder hele 150,000 pulser, som gjør at den varer lenge og er den eneste du noen sinne vil trenge.

 • Patentert HPL™ for trygg hjemmebruk
 • Inneholder hele 150,000 lyspulser
 • Lettvint Touch & Glide teknologi
 • Med 5 justerbare kraft nivåer & innebygd Hudfarge Sensor
 • For menn og kvinner med enda mørkere hudtoner
 • Ideell for hår på kroppen og i ansiktet
 • 2 års garanti inkludert

Hva gjør Silk’n Jewel XL så spesiell er ikke bare dens revolusjonerende teknologi eller elegante design, men også dens forpliktelse til lettvinthet og verdi. I gjennomsnitt, koster en enkelt IPL økt for en kroppsdel alt fra 500-3000 kroner og mange trenger fort 6 økter, den kan fort bli veldig dyrt. Silk’n Jewel XL dekker ikke bare flere økter på hele kroppen for prisen av bare en IPL, men den er også enkel å bruke i komforten av ditt eget hjem.

Silk’n Jewel XL inneholder

 • Klinisk bevist og patentert HPL™ teknologi
 • Touch & Glide teknologi
 • For kropp og ansikt
 • 150,000 lyspulser
 • Langfarende - Ingen behov for erstatningspatroner
 • 5 kraft nivåer
 • Justerbar hastighet
 • Innebygget hudfarge sensor
 • Kan brukes etter man har solet seg (energi nivå 1)
 • Plugg inn og start, ingen oppladning nødvendig
 • 3 cm² dekningsområde
 • 2 års garanti inkludert

Patentert HPL™ teknologi

HPL™ (Home Pulsed Light™) er et eksklusivt Silk’n produkt og er hjemmeversjonen av IPL (Intense Pulsed Light), en teknologi som brukes for å permanent fjerne uønsket hår fra kroppen ved å bruke lyspulser. Denne teknologien har blitt utviklet fra over 15 års bruk av IPL teknologi og er basert på teorien om selektiv fotothermolyse. Den fungerer ved å levere et bredt spektrum av optisk energi, som så blir absorbert av de mørke melanin pigmentene i håret. Energie blir så transformert til varme som ødelegger hårskaftet og så follikkelen slik at de ikke kan vokse tilbake.

Hva er smart med HPL ™ teknologien i Silk'n Jewel XL, er hvordan enheten bruker lave energinivåer, men med høy effekt for å oppnå den beste effektiviteten og tryggheten hjemme. Da den optiske energien overføres gjennom en veldig rask pulsvarighet, eliminerer den eventuelle negative effekter på det omkringliggende vevet som kan oppstå med laser eller IPL. Det betyr også mindre irritasjon for huden slik at man ikke behøver nedkjølings utstyr som gele eller kjølelys. Dette gjør de til en av de mest lettvinte, avanserte og trygge teknologiene for hårfjerning hjemme.

5 kraft nivåer

Denne innovative enheten inneholder 5 kraft nivåer som kontrollerer frekvensen til HPL™ lyset. Det fungerer ved å bruke forskjellige hastigheter på hvert nivå slik at du enkelt kan kontrollere pulsen for din hudtype og hårfarge. For eksempel, nivå 1 er det raskeste nivået fordi det utstråler 1 puls hvert sekund og er den beste for mørkere hudtyper eller for dem som nettopp har vært i solen. Nivå 5 er den tregeste, men mest effektive fordi den utstråler 1 puls hvert 3.5 sekund, som gjør den best for lysere hudtyper og gir ofte det beste sluttresultatet siden lyset fungerer på hårsekkene lengre.

Innebygget Hudfarge Sensor

En av de vanligste bekymringene og spørsmålene når det gjelder permanent hårfjerning, har å gjøre med om det vil fungere på forskjellige hår og hudfarger. Mange bekymrer seg også for at forskjellige områder på kroppen har forskjellige toner, for eksempel etter soling. Silk’n gjenkjenner dette og har laget deres enhet til å bli så inklusiv og fleksibel som mulig. Silk’n Jewel XL inneholder en innebygget Hudfarge Sensor som automatisk skanner din hud og kan gjenkjenne dens farge og nivået på antall lyspulser som behøves. Hvis huden er for mørk for nåværende innstilling, vil enhet ikke lyse ut lyspulser slik at du kan bytte til en lavere innstilling, slik at man er helt trygg. I tillegg, inneholder den også en sikkerhetsmekanisme for øynene; Silk’n Jewel XL vil bare utstråle lys hvis enheten er i direkte kontakt med huden, slik at om den peker ut i luften (eller mot dine øyne) er du beskyttet.

Touch & Glide teknologi

For enkel bruk, Silk’n Jewel XL bare en knapp. Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er slik at maskinen gjør alt arbeide for deg med å finne hudtoner og bare utstråle lys når den er på huden, og det er alt den trenger! På grunn av dens intelligente design, unngår du alt styret og den bortkastete tiden det tar å trykke på knapper fordi lyset blinker av seg selv; du trenger bare å ha enheten i kontakt med huden din og den vil automatisk utstråle lyspulser. Dette lar deg enkelt trykke knappen for å skru den på og for å nå det riktige nivået og dermed starte, ved å enkelt flytte den fra et område på kroppen til det neste!

150,000 lyspulser

Silk’n Jewel XL har nøyaktig 150,000 lyspulser, som betyr at den varer lenge. Det betyr også at du ikke trenger å bekymre deg om å kjøpe ekstra patroner slik du behøver med mange konkurrerende produkter, og det er ingen andre skjulte kostnader å bekymre seg over - noe som gjør den til en smart langvarig investering (spesielt sammenlignet med en enkelt IPL økt hvor prisene varier fra 500-3000 for en enkelt kroppsdel!). På grunn av dens 150,000 lyspulser, er det nok til å bruke den flere ganger på ditt ansikt og din kropp, selv for dem med tykkere hår!

Gjennomsnittskostnad for vanlig hårfjerningsmetoder

Moisture-Lock

IPL (Salong)
For 6 økter for alle kroppsdeler

Moisture-Lock

Voksing
Over en gjennomsnittlig kvinnes levetid

Matrix Vitality

Barbering
Over en gjennomsnittlig kvinnes levetid

Follicle Strength

Silk’n Jewel XL
Engangs investering for hele kroppen

Hvordan bruke

Før din første økt, bestem hvilket nivå som passer for deg og hvilket området på kroppen du ønsker å bruke enheten på ved å se på diagrammet ovenfor eller på bunnen av boksen.

 1. Plugg ledningen i enheten og så inn i en strømutgang.
 2. Forbered området på huden ved å passe på at det er barbert (ikke vokset eller plukket), rengjør, tørk og ta av eventuelle produkter.
 3. Trykk på kontroll knappen. Enheten vil bli skrudd på (energi nivå 1 er standard) og en vifte lyd vil begynne. Når ‘ready’ lyset skrus på (etter omtrent 1 sekund etter du trykker på knappen) er enheten klar til bruk.
 4. Angi energinivået ved å trykke flere ganger på kontrollknappen til du når ønsket nivå.
 5. Plasser behandlingsområdet på huden. Når det er full kontakt vil startlystet begynne å blinke sakte. Enheten vil så automatisk finne fargen på huden og om den er på rett nivå vil den blinke et pulserende lys og du vil kanskje føle litt varme og prikking.
 6. Fortsett å bruke enheten eller beveg enheten inntil du har dekket området fullt ut. Når du bruker et høyt energinivå, når lyset blinker tregere, foreslår vi at du bruker teknikk hvor du arbeider i rader, fullfører en puls og deretter beveg i seksjoner. For lavere energinivåer, da pulseringen er hyppigere, foreslår vi at du bruker glideteknikken hvor du sakte glir den over huden, altså gjør alt i en bevegelse med enheten hele tiden inntil huden.
 7. Når du er ferdig, slå av enheten ved å holde inne kontroll knappen, og fjern deretter ledningen fra stikkontakten.

Se i den medfølgende brukermanualen for mer informasjon om forventet anbefalte økter nødvending for forskjellige hårtyper og mer detaljert informasjon på hvordan du bruker din enhet.

Hva er inkludert

 • Silk’n Jewel XL Enhet
 • Adapter
 • Rengjøringsklut
 • Brukermanual
 • Garantikort

Hvorfor kjøpe fra oss?

Siden Silk’n sine produkter er så populær og har så høy etterspørsel, kan det være mange selskaper som selger falske versjoner av deres enheter. Vi derimot, er en Autorisert Premium Silk’n Partner, som betyr at du får ekte vare hos oss. Du trenger ikke bekymre deg om det skulle oppstå noen problemer, siden vi arbeider direkte med produsenten.

Tips

Denne enheten burde ikke brukes av barn, gravide eller syke personer med begrenset fysisk sensorisk eller psykologisk kapasitet eller de som mangler erfaring og kunnskap om hvordan man bruker enheten. Ikke bruk enheten på tatoveringer, permanent sminke eller områder med eksem eller andre hudforhold. Ikke bruk energinivå 2-5 på solbrent hud eller hud som nettopp har vært i solen (inkludert solarium). Hold enheten borte fra vann. For mer informasjon om sikker og effektiv bruk av enheten anbefaler vi at du leser brukerhåndboken.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person