Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Sonic Clean Plus Elektronisk ansiktsbørste

Silkn

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Silk'n Sonic Clean Plus er apparat som gir dyp ansiktsrens. Du kan bruke Silk'n Sonic Clean Plus sitt apparat for dyp ansiktsren hjemme for å fjerne urenheter, sminke og miljøpåvirkninger fra ansiktet. Takket være Silk'n Sonic Clean Plus sine pulserende vibrasjoner kan du få en dyp ansiktsrens, og få frem en sunnere, lysere og mer glødende hud.

 • Silk'n Sonic Clean Plus er enkel å bruke og dessuten vanntett for bruk i badet
 • Du får en dyp ansiktsrens og kan fjerne opptil 6 ganger mer sminke enn en vanlig ansiktsrensing
 • Bruk Silk'n Sonic Clean Plus daglig for mild og dyp ansiktsrens
 • Silk'n Sonic Clean Plus kan behandle hele ansiktet på noen få minutter
 • Du får med 2 utskiftbare børstehoder
 • Silk'n Sonic Clean Plus kommed 2 års fabrikkgaranti

Silk'n Sonic Clean Plus fjerner opptil 6 ganger mer sminke og urenheter fra huden din. Du får en dyp ansiktsrens med dette unike og nye renseapparatet. Silk'n Sonic Clean Plus har også et ergonomisk designet håndtak som gjør det lett for deg å få en dyp ansiktsrens på kort tid.

Les Mer

Hva er Silk'n Sonic Clean Plus?

Tradisjonell sminkefjerning tilhører fortiden takket var Silk'n Sonic Clean Plus. Denne håndholdte ansiktsrenseren for dyp ansiktsrens er vanntett og kan brukes daglig. Silk'n Sonic Clean Plus har 2 funksjonsinnstillinger og 2 hastighetsnivåer, slik at det blir lett å finne riktig innstilling. Apparatet kan behandle alle deler av ansiktet, inkludert panne, kinn, nese og hake. Et roterende børstehode gir deg en dyp ansiktsrengjøring slik at du kan lett fjerne sminke, urenheter og andre miljøpåvirkninger fra huden. Du får dermed en grundig dyp ansiktsrens effektivt og raskt.

Hvordan bruker jeg Silk'n Sonic Clean Plus?

Det er veldig enkelt å bruke Silk'n Sonic Clean Plus for få en dyp ansiktsrengjøring. Apparatet kan brukes i badet ettersom den er vanntett. Du kan bruke den på panne, nese, hake og kinn for få en dyp ansiktsrens.

Påfør kun varmt vann på ansiktet og legg apparatet over de fire nevnte områdene for få en dyp ansiktsrens. Ansiktsrenseren har en innebygget tidtaker på 60 sekunder; den stanser når tidsintervallet har gått og gir dermed beskjed om at du skal flytte apparatet til et annet området av ansiktet, slik at du får en tilstrekkelig dyp ansiktsrengjøring.

Hvem kan bruke Silk'n Sonic Clean Plus?

Ansiktsrenseren kan brukes av både menn og kvinner som ønsker å fjerne urenheter fra huden. Mange kvinner synes at apparatet er svært godt på fjerne sminke, faktisk kan den fjerne opptil 6 ganger mer sminke enn vanlig rensemetode.

Når kommer resultatene?

Det fantastiske ved Silk'n Sonic Clean Plus er at du kan nesten umiddelbart se resultatene. Fra første gang du bruker Silk'n Sonic Clean Plus dyp ansiktsrens så vil du oppleve en renere hud: med regelmessig bruk så vil du oppleve en mer glødende hudtone. Imidlertid så vil resultatene variere fra person til person.

Hvordan rengjør jeg Silk'n Sonic Clean Plus?

Silk'n Sonic Clean Plus dyp ansiktsrens er veldig enkel å rengjære. Håndtaker kan tørkes med en fuktig klut. Børstehode kan tas av og bør rengjøres etter hver bruk. Skyll børstehodet med varmt vann og en mild såpe for å fjerne skitt og sminke. Rist bort overflødig vann og tørk din Silk'n Sonic Clean Plus.

Hva får jeg i esken?

 • Silk'n Sonic Clean Plus dyp ansiktsrens apparat
 • 1 adapter
 • 2 utskiftbare børstehoder
 • 1 ladestasjon
 • Bruksanvisning

Hvordan bestiller jeg?

Silk'n Sonic Clean Plus gir deg dyp ansiktsrens og apparatet kan du bestille raskt og enkelt gjennom ShytoBuy. Du kan straks starte med å få en dyp ansiktsrens dersom du bestiller på man-tors før kl.16.30. Da sender vi nemlig pakken samme dag. Bare trykk på «Legg i handlevognen» når du er klar og start reisen mot en renere og friskere hud med Silk'n Sonic Clean Plus dyp ansiktsrens.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Jeg har den i dusjen og bruke med mine Clinique produkter mon , gud har blitt glatt og så fin i huden min nå ! Skal kjøpe en for mamma også ...
 • * Jeg kjøpte en for min sønn som har tenåring kviser . Jeg håper det gjør susen fordi han ikke vaske ansiktet hans normal, "det er ikke mandig " pfff ...
 • * Dette gjør det egentlig veldig lett å vaske ansiktet mitt , jeg har hatt det i en uke nå, og er super fornøyd !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev