FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Silk'n

Silk'n

Filtre

Type
Pris
388 kr5000 kr
Merke
Vurdering
 

Hva er Laser Hårfjerning?

Melanin er et stoff som håret ditt inneholder og det samme stoffet finnes også i huden din. Melanin er et naturlig pigment stoff, og jo mørkere hud du har jo mer pigmenter har du. Laserbehandling har en grunnleggende regel, hvor hårene må være mørkere enn huden for at laseren skal fungere og kunne identifisere riktig melanin og ikke treffe huden.

Hårfjerningslaser benytter seg av forskjellige bølgelengder med forskjellig lys som gjør dem effektive for absorpsjon av melanin pigmentene i hårene, på denne måten reduseres skaden på huden rundt. Laserbehandling kan ikke behandle hvite og grå hår, hårene må være mørke eller brune for at laseren skal ha effekt.

Under en laser behandling så skal hårene være i en vekstfase, derfor så burde man barbere dagene framover før behandling. Dersom hårene er i hvilefase, så vil dette før til at flere behandlinger trengs. De fleste personer bruker 5-8 ganger på å oppnå ønsket resultat, men ofte kan hormonelle forandringer i kroppen før til at flere behandlinger trengs, fordi sånne hormonelle forandringer påvirker hårene og gjør at vekstfasen aktiveres igjen. Antall behandlinger vil også avhenge av hår og hudtype, og ikke minst hvilket område du behandler.

Hvem er Silk’n?

Silk’n sitt formål ved oppstart i 2006 var enkelt: bli den verdensledende produsenten og utvikleren av hjemmebasert laser hårfjerning og laser ansiktsbehandling. Disse hjemmebaserte produktene måtte også være enkle å ha med å gjøre og dessuten produkter som de fleste kunne ha råd til. Med dette enkle (og ambisiøse!) formålet i siktet ble Silk’n grunnlagt. I 2008 ble Silk’n sin Home Pulse Light™ linje av hårfjerningsprodukter den første hjemmebaserte teknologien for laser hårfjerning som ble godkjent av FDA.

Hva er HPL™?

HPL™ er den innovative og prisbelønte teknologien som ligger bak mesteparten av Silk’n sine hårfjerningsprodukter. HPL™ står for Home Pulse Light™ og fungerer gjennom å sende ut energipulser som absorberes av hårstråene i området hvor teknologien brukes. Disse energipulsene hemmer videre hårvekst og du vil raskt bli værende igjen med silkeglatt og hårfri hud. Det beste av alt er naturligvis at metoden er helt smertefri for deg samtidig som den er ufarlig for huden. I motsetning til den laserhårfjerningen som tilbys i mange salonger er bruken av Silk’n sine produkter altså både smertefritt og betydelig billigere. Da er det ikke rart at millioner av fornøyde Silk’n brukere hver dag benytter seg av denne patenterte hårfjerningsteknologien!

Utforsk vårt store utvalg av Silk’n hårfjerningsprodukter

Vår absolutte bestselger er Silk’n Glide. Er det silkeglatt hud og permanent hårfjerning du ønsker er Silk’n Glide det beste alternativet. Med dette produktet kan du oppnå permanent laser hårfjerning på en smertefri, effektiv og trygg måte – alt uten å måtte gå ut av ditt eget hjem! Med Silk’n Glide kan du oppleve inntil en 50% hårreduksjon etter bare tre til fem behandlinger. Med Silk’n sin patenterte HPL™ teknologi, er Silk’n Glide et ekstremt brukervennlig hårfjerningsprodukt som ikke bare er egnet for alle hudfarger – Silk’n Glide kan til og med brukes på selv de mer sensitive områdene på huden din! Du kan dessuten selv bestemme intensitetsnivået på din hårfjerning med Silk’n Glide sine fem energinivåer. Silk’n Glide kommer også med en to-års garanti.

Men laser hårfjerning stopper ikke med Silk’n Glide. Silk’n tilbyr nemlig en rekke hårfjerningsprodukter med forskjellige bruksområder – da kan du selv velge hvilket produkt som passer deg og din livsstil best. Det raskeste innenfor laser hårfjerning får du fra Silk’n Glide XPress 300.000. Her kan laser hårfjerning fra hele kroppen ta så lite som tjue minutter. Dette er nesten dobbelt så raskt som de andre Silk’n Glide enhetene Silk’n tilbyr og egner seg derfor meget godt for deg som ønsker en hurtig, men smertefri og permanent, løsning på din uønskete hårvekst.

Utforsk vårt store utvalg av Silk’n ansiktsbehandlingsprodukter

Silk’n tilbyr en hel rekke produkter innen laser ansiktsbehandling. Også her er alle produktene smertefrie, trygge og effektive – uten at du trenger å bruke tusenvis av kroner i en salong. Med Silk’n betaler du én gang – og får nytte av produktet så lenge du behøver det! I tillegg så selger vi reservedeler for din Slik’n ansiktsbehandler sånn at du kan bytte ut børstene og sørge for at utstyret er klart til bruk og kan yte optimalt. Delene er fra Silk’n, slik at du slipper å lete etter reservedeler andre steder, og kan finne alt på en plass rett på siden våres.

Hva er fordelene med Laserbehandling som hårfjerningsmetode?

Mange forbinder laserbehandling med permanent* hårfjerning, men det er ikke helt det det er, laserbehandling er en mer langvarig løsning for hårfjerning. Den er med på å redusere hårveksten som fører til at noen steder så får du mindre hår og de vokser saktere, de blir også mindre synlig. Den aller største fordelen med laserbehandling må være tiden som brukes på selvbehandling, andre behandlinger sånn som elektrolyse er mer tidskrevende.

Laserbehandling er en sikker hårfjerningsmetode, men den krever varsomhet og at personen som utfører laserbehandlingen hjemme passer på lese forsiktighetsreglene som nevner ting man skal være “obs” på før man begynner. Laserbehandling er også mindre smertefullt enn det andre metoder er, sånn som elektrolyse. Mange opplever langvarig reduksjon av hår eller også områder som blir hårfri til slutt. Laserbehandling som en effektiv hårfjerningsmetode er veldig populær å bruke på områder som tar mest tid å barbere, sånn som rygg og ben.

Hvor smertefullt er laserbehandling?

Laserbehandling er ofte mer ubehagelig for personer med mørkere hud, siden huden deres inneholde mer melanin som betyr flere fargepigmenter som absorberer lysbølgene, noe som forårsaker mer smerte. I moderne laserbehandling apparater så har det blitt utstyre med et nedkjøligs system som kjøler ned huden rundt behandlingsområdet, så den ikke utsetter for forbrenning. Dersom du har veldig lav smerteterskel, så anbefales det å ta en ibuprofen før bruken av behandlingen for å redusere smerte, dette gjelder mennesker med veldig sensitiv hud også. Laseren har også forskjellige funksjoner, slik at intensiteten kan reduseres og smerten minskes, men dette vil påvirke effekten. Noen beskriver laserbehandling som et gummibånd som ryker og treffer huden, noen opplever det mer smertefullt og andre mer. Mer intime behandlingsområder er også mer smertefulle.

Hva må man passe på under hjemme laserbehandling?

Det er ofte forskjellig fra person til person men, laser er alt i alt med på å skade hårene som er i huden. Med ny og innovativ teknologi så har skadene i huden blitt redusert til en viss grad, men ofte så vil huden bli følsom etter en laserbehandling og man må være oppmerksom på at den ikke kan eksponeres på direkte sollys.

Dersom man velger å bruke hårfjerningslaser hjemme så burde man være klar over enkelte forsiktighetsregler som skal forebygge skader og andre ting uvitenhet ofte har skyld i. For å få best mulig resultat så er dette grunnleggende ting som de fleste behandling klinikkene også anbefaler. Les mer nedenfor for å finne ut hva du burde forholde deg til dersom du ønsker å bruke laserbehandling hjemme.

 • Fire uker etter behandling og fire uker før behandling, så burde man unngå solarium.
 • Man burde unngå å bruke selvbruningsprodukter en uke før man bruker behandlingen.
 • Dersom man er brunere enn vanlig, så kan det i enkelte situasjoner dette skape forbrenning av huden.
 • Forbrenning av huden kan føre til avpigmentering eller økt pigmentering i huden.
 • Forbrenning av huden blir en varig skade av huden, derfor er det viktig å passe på.
 • Bruk solfaktor 30+ til 50+ på områder som ikke er dekket av klær men er behandlet, hver dag selvom det ikke er sol.
 • Du skal ikke vokse, epilere eller nappe hårene fire uker før behandling, men du kan fint barbere dem før planlagt behandling.
 • Unngå å bruke kremer og peeling produkter en uke før behandling som er med på å irritere huden.
 • Områder som har blitt behandlet kan smøres med aloe vera etter behandling.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.