Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Manuka Natural™ Kombinasjonspakke mot skabb Antibakteriell såpe, krem og olje

639.00Kr

Manuka Natural™ produkter mot skabb er helt naturlige og de fjerner raskt skabbmidd og egg fra disse. I tillegg lindres utslett, hevelser reduseres og kløen forsvinner. Alle disse effektene får du helt uten bivirkningene som du opplever ved kjemiske behandlinger. Produktene kan brukes av barn over 2 år.

Denne kombinasjonspakken inneholder:

  • 2 x Manuka Soap (75g/2.65oz)
  • 1 x Manuka Tea Tree Cream (50g/1.76oz)
  • 1 x Manuka Tea Tree Oil (50ml/1.69oz)
Les Mer

Om Manuka Natural™ og skabbmidd

Skabbmidd er nesten blitt umulige og behandle for mange mennesker fordi de er blitt så resistente for kjemiske behandlinger.

Manuka Natural™ kombinasjonspakke mot skabb inkluderer unike formler på olje, krem og såpe med Manukaolje fra New Zealand, te-tre, lavendel og sitrongress. Dette er alle effektive midler mot skabb.

De siste årene så har skabbinfeksjoner blitt mer utbredt. En gang så var dette infeksjoner vi nesten bare så hos hjemløse eller hos de som bodde i trange og små kvartaler. I dag ser vi at skabbmidden har spredt seg til alle demografier, og de kan til og med finnes på sykehus og klinikker.

Skabbmidd er veldig smittsomt, og de sprer seg raskt mellom familiemedlemmer og i sosiale fellesskap. Det er derfor svært viktig å komme raskt i gang med behandlingen etter at skabbmidden er oppdaget.

Sikkert og naturlig

Manukaproduktene består av naturlige ingredienser og inneholder ikke noen kjente bivirkninger. Vi anbefaler deg allikevel å lese på innholdsfortegnelsen før oppstart, slik at du unngår allergiske reaksjoner.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev