Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hair No More System

Hårfjerning Package

Skin Doctors

169.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skin Doctors Hair No More er en unik hårfjerning pakke som effektivt og skånsomt fjerner kroppshår. Hårfjerning hjemme pakke består av 2x hårfjerningskrem og en hårfjerning spray som gjør at håret ikke vokser tilbake så fort som normalt. Skin Doctors hair no more produkter er alltid mild og snill mot huden. Hårfjerning hjemme er blitt mye enklere nå

  • Full pakke til å foreta hårfjerning hjemme
  • Egnet for ansiktet, la den virke i 2-3 minutter
  • Mild krem som passer til intime områder som underlivet
  • Skin Docotor hair no more hjelper håret til å vokse tilbake saktere
  • Skånsom mot huden
  • Naturlige ingredienser
  • Mykere mot huden enn barbering og voksing
  • Rask og diskret forsendelse
  • Består av 2 hårfjerningskrem og 1 spray

Skin Doctor Hair No More er et hårfjerningssett som kombinerer både hårfjerningskrem som fjerne uønsket hår på ansiktet, kropp pg intime områder og spray som gjør at håret vokser tilbake tregere. Hårfjerning hjemme er blitt mye enklere med denne hårfjerningssett. Den er enkel å bruke Skin Doctors hair no more, først bruk hårfjerningskrem til å fjerner hår, la den sitte i 8 minutter på kropp, og rundt 3 minutter på ansiktet og skyll med vann og deretter bruk sprayen på kroppen. Sprayen bidrar til at håret vokser tilbake mye saktere enn normalt. Bestilling før 16.30 og vil bli sendt ut samme dag.

Les Mer
Type: Krem og Spray
Størrelse: 120 ml & 2 x 100 ml

Hva er Skin Doctors Hair No More System?

Skin Doctor hair no more hårfjerning sett inneholder 3 produkter, 2 hårfjeringskrem og en spray som hindrer at håret vokser tilbake raskt. Hårfjerning hjemme er enkel og raskt nå. Produktene kombineres med effektiv og mild hårfjerningskrem for å fjerne uønsket hårvekst på ansikt, kropp og intime områder og spray for å hindre veksten. Hårfjerningskrem er raske og enkle å bruke, slik at du kan bli kvitt tykt, grovt hår uten voksing eller barbering. Skin Doctors hair no more Lotion og Spray er designet for å bruke på alle type hud og hår. Det tar bare ca 10 minutter å utføre en behandling.

Hvordan fungerer Skin Doctors Hair No More?

Skin Doctors Hair no more system bruker en to trinns behandling. Hårfjerningskrem er spesielt formulert for å fjerne alle typer hår uten å forårsake smerte eller ubehag. Hårfjerningskrem fungerer på alle hudtyper og kan til og med fjerne grov mørkt hår. Denne behandlingen løser opp proteiner som utgjør hår og bokstavelig talt smelte håret fra huden i løpet av minutter. La hårfjerningskrem sitte i ca 8 minutter og skyll med lunkent vann.

I fase 2 av Skin Doctors hair no more Set bruk sprayen på området du nettopp har behandlet og la det trenge inn i porene i huden og fylle poren. Sprayen forstyrrer hårrotens naturlig vekst syklus, noe som gjør det blir vanskelig for nye follikler å utvikle. Håret som vokser ut igjen er ofte tynnere enn før.

Hvordan bruker jeg Hair No More?

Hvor lenge hårfjerningskrem skal virke i det området som dekkes, kan variere avhengig av området som blir behandlet og hvor grov håret er. For eksempel, hvis du bruker hårfjerningskrem på ansiktet (over leppen) ikke bruk mer enn 2-3 minutter, på bena kan du bruke det i åtte minutter. Når du merker at håret blir oppløst skyll med lunkent vann. Skin Doctor hair no more hårfjerningskrem er ganske mild og skånsomt mot huden


Registrer
For Nyhetsbrev