• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Instant FaceLift

30ml Serum | Prisvinnende anti-aldringskrem

Skin Doctors

209.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Få et mer ungdommelig utseendet i dag!

Skin Doctors Instant Facelift er et fantastisk serum. Du får umiddelbar løft og oppstramming av huden, slik som en ansiktsløft, men uten kirurgi. Reduser fine linjer og rynker i opptil 8 timer. Dette er et revolusjonerende serum som gir deg et ungdommelig utseende i løpet noen få minutter.

 • Ansiktsløft uten kirurgi
 • Løfter og strammer huden i løpet av 5 minutter
 • Kan tone, stramme opp huden og gi bedre konturer
 • Kombinerer 3 unike oppløftende og formende teknologier
 • Beauty Award Winner 2013
 • Kan friske opp trett hud
 • Kan redusere fine linjer og rynker
 • Kan løfte, stramme opp huden og former ansiktet til å bli mer yngre
 • Kan brukes av alle hudtyper
Les Mer
Type: Serum
Størrelse: 30 ml.

Skin Doctors Instant Facelift serum gir deg løft på 5 minutter og kan vare opptil 8 timer. Får ansiktsløft uten kirurgi og unngå smerte og kostbare utgifter. Serumet vil stramme opp huden og består av naturlige ingredienser som løfter og former huden. Egnet for alle, trygt å bruke og består av unike naturlige ingredienser.

Hva er Skin Doctors Instant Facelift?

Skin Doctors Instant Facelift serum er en spesiell kosmetisk serum som umiddelbart toner, løfter og kan stramme opp huden. Trett hud får ny energi, og fine rynke og linjer blir redusert. Du får ansiktsløft uten kirurgi til en rimelig pris.

Hvordan virker serumet for ansiktsløft uten kirurgi?

Skin Doctors serum for å stramme opp huden er laget en av unik kombinasjoner. Den består 3 oppløftende og oppstrammende ingredienser. Kombinasjonen av Lyftensyl, Argatensul og Fasylliance former en barriere på hudens overflate. Dette holder huden stram og reduserer forekomsten av rynker og fine linjer i løpet av kun 5 minutter. Huden din vil merke og føles mye yngre. Serumet gir deg en god ansiktsløft uten kirurgi.

Hvorfor skal jeg bruke Skin Doctors serum for å stramme opp huden?

Aldring, UV-stråler, miljøskader og røyking kan svekke hudens elastisitet og glød. Og dermed vil huden begynne å henge og få rynker, mange ønsker å motvirke dette. Det finnes mange anti-rynke produkter, men mange av dem inneholder sterke kjemikaler og plantevernmidler, som faktisk kan skade huden enda mer. Instant Facelift serum for å stramme opp huden inneholder aktive planteingredienser som ikke er skadelig for huden, og dessuten gir deg et yngre utseende raskt etter første påføring.

Hvordan bruker jeg serumet?

1. Rengjør og tørk huden. Sørg for at den er fri for sminke og kremer. 2. Rist flasken lett før bruk og test litt på håndflaten. Hvis konsistensen er kornet så skal du riste flasken litt lengre. 3. Påfør et par dråper på håndflate og bruk fingeren til å påføre et tynn lag i ansiktet. 4. Når du har påført serumet skal du sørge for å se frem og ikke la ansiktsbevegelser (f.eks. smile eller le) de neste 2-3 minutter til serumet er alt absorbert.

Hvor lang tid tar det?

Skin Doctors Instant Facelift serum gir ansiktsløft uten kirurgi, og virker i løpet av kun 5 minutter. Resultatene varer opptil 8 timer. Påfør om morgenen og få en god start på dagen. Påfør igjen om kvelden for å friske opp huden.

Aktive ingredienser i Skin Doctors ansiktsløft uten kirurgi

Liftensyl LS - er en polymer avledet av soya protein. Ingrediensen vil stramme opp huden øyeblikkelig. Slik du får reduser fine linjer og rynker.

Argatensyl LS - er et protein som er utvinnet fra Argania frukten, som vokser kun i sørlige Marokko. Argatensyl blir undersøkt i vitenskapelig forskningsprogrammer og blitt bevist at den vil gi stramme opp huden.

Easyliance - er en biopolymer blir produsert naturlige av mikroorganismer som lever i ulike planterøtter. Polymeeren danner en matrise hudoverflaten og samtidig strammer og glatter ut huden. Easyliance har en øyeblikkelig og synlig oppløftende effekt. Du får dermed ansiktsløft uten kirurgi i løpet av noen få minutter.

Hvordan bestiller jeg Skin Doctors ansiktsløft uten kirurgi?

Det er enkelt og raskt å bestille Skin Doctors ansiktsløft uten kirurgi serum. Kjøp fra ShyToBuy ved å trykke på «Legg i handlekurven» og klikk deg deretter videre til kassen når du er klar.