Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

T Zone Cleanser Renser

150ml Renser | Parabenfri ansiktsrengjøring for T-Zonen

Skin Doctors

179.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skin Doctors™ Oil Control Cleanser er en den perfekte ansiktsrensen til fet hud. En skånsom og parabenfri ansiktsrens til oljete hud rundt T-sonen, store porer og glinsende hud etter at man har satt på sminke. Skin Doctors™ Oil Control Cleanser balanserer talgproduksjonen og får slutt på oljete hud uten å gi deg tørt ansikt. Den har en dyptvirkende formel og passer til oljete og kombinasjonshud.

 • Reduserer oljete hud
 • Parabenfri cleanser
 • Fjerner glans fra T-sonen som kommer av fet hud
 • Skin Doctors™ unik formel for oljete hud
 • Reduserer store porer, hudormer og
 • Balanserer talgproduksjonen i ansiktet
 • Kan brukes med sminke

Skin Doctors™ Oil Control Cleanser er et flott kombinasjonsprodukt med resten av Skin Doctors™ produktene til oljete hud. Med sine naturlig ingredienser så hjelper den med å redusere talgkjertelen sin overaktive produksjon av talg som vises på huden og som trenger gjennom sminken. Med Skin Doctors™ Oil Control Cleanser kan du sørge for at huden holder seg matt gjennom dagen og T-sonen ikke glinser.

Les Mer
Type: Cleanser
Størrelse: 150 ml.

Hva skaper oljete hud og glinsende T-sone?

Oljete hud og en glinsende T-sone er noe som starter i tenårene for mange. På hele kroppen så har vi talgkjertler som er med på å regulerer kroppstemperaturen sammen med svettekjertlene.

Andre grunner til oljete hud kan ligge dypere inne i kroppen. Ofte så er det et resultat av grunnene nevnt nedenfor i andre aldre enn tenårene.

 • Genetisk - for noen så spille genene en rolle i om huden har en overaktiv talgkjertel. Men dette lar seg redusere med riktige produkter.
 • Dårlig kosthold - mat man spiser påvirker hele kroppen, også huden. Derfor må man unngå mat som skaper utbrudd på huden og aktiverer talgkjertelen mer enn nødvendig.
 • Hormonelle endringer - for mange kvinner er dette grunnen til en fet T-sone, ved bruken av p-piller, dersom man er gravid eller i puberteten så vil oljete hud være helt vanlig.
 • Varm og fuktig vær - i fuktige og hete klimaområder så begynner huden naturlig å produsere mer talg for å regulere kroppstemperaturen.
 • Upassende hudpleieprodukter - mange mennesker bruker feil hudpleie produkter som gjør at huden bare produserer mer talg og kviser.

Hvordan kan Skin Doctors™ Oil Control Cleanser hjelpe?

Skin Doctors™ Oil Control Cleanser kombinerer to ingredienser som reduserer oljete hud i ansiktet og T-sonen og får talgkjertlene i balanse, så den ikke over produserer talg på huden. T-sonen er området som ofte er mest utsatt for ekstra talgproduksjon. T-sonen er nesen, pannen og kinn. På disse områdene så forekommer kives oftere og hudormer siden huden over produserer talg.

For redusere oljete hud så er produkter fra Skin Doctors™ sin T-sone linje perfekte for å få slutt på oljete hud. Skin Doctors™ Oil Control Cleanser reduserer talg, glans som trenger gjennom sminket hud, hudormer, store porer, rødhet, infeksjoner og kviser som skapes på grunn av en overaktiv talgkjertel.

Hva inneholder Skin Doctors™ Oil Control Cleanser og hvordan brukes den?

Med sine to aktive og naturlige ingredienser, så får Skin Doctors™ Oil Control Cleanser slutt på oljete hud rundt T-sonen og får hudens talgproduksjon i balanse.

Acnacidol™ BG - er en Royal Jelly-mimetisk talg regulator med antibakterielle egenskaper til T-sonen.

Evermat™ - bidrar til å kontrollere talgproduksjonen og overflødig skinne, gir huden en sunn, matt utseende. Den redusere glans og porestørrelsen med sine unike egenskaper.

Skin Doctors™ Oil Control Cleanser er lett å bruke. Det er viktig å ta av sminke og andre hudpleieprodukter før du setter på Skin Doctors™ Oil Control Cleanser.

 • Sett Skin Doctors™ Oil Control Cleanser på fuktig og ren hud
 • Masser den inn i huden med sirkulære bevegelser til den begynner å skumme
 • La den sitte på i et par minutter (2 min) mens du pusser tennene eller synger i dusjen
 • Skyld av skummet med lunkent vann og sett gjerne på andre produkter fra Skin Doctors™ T-zone control for optimal effekt mot oljete hud

Hvem kan bruke Skin Doctors™ Oil Control Cleanser?

Skin Doctors™ Oil Control Cleanse er for personer som sliter med oljete hud rundt T-sonen, hudormer og kviser som forekommer av at huden produserer mye talg, og derfor føles og ser fet ut. Med Skin Doctors™ Oil Control Cleanse og andre produkter fra Skin Doctors™ T- sone control linje så kan du erstatte din nåværende hudpleie med noe som funker og og er naturlig.

Etter å ha brukt Skin Doctors™ Oil Control Cleanse eller andre produkter fra Skin Doctors™ T-sone control så kan du fortsatt sette på sminke som vanlig. Vi anbefaler at man sjekker ingredienslisten for å unngå potensielle allergiske reaksjoner. Det er lurt å teste produktene på et lite hudområde først, før en begynner å bruke dem. Produktet er helt naturlig og ingen bivirkninger har blitt dokumentert så langt.

Hvordan bestiller jeg Skin Doctors™ Oil Control Cleanser?

Det er lett og diskret å bestille Skin Doctors™ Oil Control Cleanser. Trykk bare på «Legg i handlekurven». Når du er ferdig med å handle på nettsiden, kan du trykke deg videre til kassen. Der velger du levering og betaler for kjøpet. Husk at vi har høy prioritering på full diskresjon, slik at alle produkter blir sendt i nøytrale hvite esker uten hverken produktets navn eller navnet på vår hjemmeside på den. Dermed blir pakken helt anonym og ingen vil vite hva du har kjøpt. Hvis du bestiller innen kl. 16:00 (mandag-torsdag), så behandler vi bestillingen din samme dag.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 8 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Er ikke helt enig med at det må bli verre før det blir bedre...fikk veldig bra resultat etter to uker med bruk. Men det kan hende det har noe å si med at jeg ikke bruker sminke til daglig, huden trenger å puste.
 • * Skal ikke skrive et innlegg som andre gjør, men ut i fra min egen erfaring så har dette produktet virkelig levert :)
 • * Fikk test prøver i apoteket en dag, men prisen her var så mye bedre! Flotte produkter, skin doctors er min favoritt!
 • * Bruker denne sammen med zit zapper :D gir enda bedre resultat !
 • * Venninnen min og jeg valgte å prøve ut produktene fra skin doctors, må si at slik som jeg har erfart med andre behandlinger, at det må blir verre før huden renser seg, så gikk denne fasen mye fortere enn det jeg har erfart med andre produkter. Anbefales på det sterkeste videre!
 • * Jeg er veldig skeptisk til produkter, men denne fikk en close femmer! Er ikke ideal for meg, men jeg er på jakt videre. Men har redusert glansen som trenger gjennom sminken til en viss grad. Men nå har jo jeg veldig oljete hud i følge hudlegen min. Men flott erfaring med SkinDoctors har jeg hatt så langt !!
 • * UTROLIG BRA!
 • * Brukte denne en gang tilbake i tiden, men valgte å prøve noen andre liknende, men ingen har fungert like bra som denne :O
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev