• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Skin Doctors Relaxaderm Advance

30ml Krem | Krem rettet mot rynker
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Er du lei av synlige fine linjer og rynker? I så fall kan Relaxaderm Advance fra Skin Doctors være akkurat det du leter etter! Folk rundt om i verden kan være på utkikk etter et svar på disse bekymringene, men faktum er at Skin Doctors forstår seg på hud og våre følelser rundt huden vår på en måte som ingen andre gjør. Med all sin kompetanse som ligger til grunn kombinerte de forbindelser støttet av sterke forskningsresultater, til en fuktighetsgivende og lindrende krem som er ideell for dine daglige behov.

 • Har som mål å roe, fylle ut, løfte og glatte
 • Designet for å håndtere linjer og rynker
 • Med Dermatox-63 & hyaluronsyre
 • Sateng-myk silkeaktig krem-tekstur
 • Lett og forfriskende duft
 • Praktisk, effektiv pumpeflaske

Du trenger ikke å vurdere dyre, invasive prosedyrer lenger - med Skin Doctors Relaxaderm Advance kan du ha på en lindrende og avslappende krem i ditt eget hjem. Ved å høste fordelene av Dermatox-63 og hyaluronsyre i en herlig og lett krem, kan du enkelt ta skritt for å ta vare på hudens behov og å adressere de irriterende små plagene.

Å miste sin ungdommelighet

Når vi er unge, kan de fleste av oss nyte å ha hud som er fast, fyldig og stram - og som mest sannsynlig er fri for rynker! Men etter hvert som tiden går, kan både eksterne faktorer (forurenset luft, for lite søvn, mangel på næring og en travel livsstil) og genetiske tendenser ha sin innvirkning. Hud kan ende opp med å være livløs og være preget av linjer og rynker. Med en forståelse for hvordan disse endringene kan virke inn på vår selvfølelse, selvtillit og oppfattet attraktivitet, er det ingen overraskelse at markedet har eksplodert med produkter hvor alle hevder å kunne by på en perfekt løsning. Invasive prosedyrer blir gjennomført hver dag, ofte med betydelig risiko og skuffende resultater. Så ville vi ikke alle elsket å finne et klinisk basert, holistisk produkt som kunne bidra til å glatte bort de uønskede rynkene og den løse huden?

Relaxaderm Advance-formelen

Hvis det er ett selskap som gjør innovative og dristige fremskritt i å skape virkelig bemerkelsesverdige hudpleieprodukter, så er det Skin Doctors. Relaxaderm Advance er enda et revolusjonerende eksempel på deres fantastiske arbeid, med sin kreative tilnærming til dine utfordringer. I hjertet av formelen er to viktige ingredienser som lager bølger rundt om i verden: Dermatox-63 og hyaluronsyre. Disse ingrediensene arbeider i perfekt harmoni med andre aktiva i kremen for å gi deg en svært fokusert og målrettet metode for å håndtere fine linjer og rynker. For å bidra til dette, søker disse to forbindelsene også å ta vare på huden din ved å adressere slapp, hengende og livløs hud. Ved å bruke denne potente kremen hver dag, kan du endelig finne en måte å håndtere disse spesifikke hudproblemene.

Dermatox-63
Denne klinisk testede, trippeltvirkende ingrediensen er en unik sammensetning som er Skin Doctors sin egen. Den kombinerer peptidet SNAP-8 og peptidfremmende teknologi, og er designet for å begrense, løfte og redusere synlige fine linjer og rynker.

Hyaluronsyre
Stoffet kan utrolig nok holde på tusen ganger sin molekylvekt i form av vann, noe som gjør det til en overlegen fuktighetsbindende faktor innen hudpleie i dag. Denne egenskapen kan bidra til foryngelse av huden gjennom elastisitet, noe som gir huden et fastere, mykere og mer hydrert utseende.

Fullstendig ingrediensliste

Vann, etylheksylmetoksykinnamat, glyserylstearat, kapryl/kapritt, triglyserid, cetearylalkohol, etylheksylstearat, dimetikon, cyklopentasiloksan, acetyloktapeptid-3, pentapeptid-18, stearylalkohol, fenyltrimetikon, PEG-100-stearat, PEG-20-stearat, cetearet -20, titandioksid (CI 77891), PEG/PPG-18/18 dimetikon, karbomer, natriumhyaluronat, kaprylylglykol, trietanolamin, propylparaben, parfume, limon, linalool.

Hvordan du bruker Relaxaderm Advance

Denne lindrende, fuktighetsgivende, mildt duftende krem er designet for å bli det nyeste tillegget til hudpleierutinen din. Bruk Skin Doctors Relaxaderm Advance to ganger daglig - helst både morgen og kveld - ved å massere en moderat mengde inn i huden din. For å få mest mulig ut av kremen anbefaler vi at du bruker den kontinuerlig og investerer i langvarig bruk. Skulle du slutte å bruke den, kan du oppleve at huden din vender tilbake til hvordan den var før.

Veiledning

Skin Doctors legger stor vekt på å tilby førsteklasses hudpleie med innovative blandinger av forskningsbaserte ingredienser. Men som med alle nye hudpleieprodukter, anbefaler vi at du tar deg tid til å lese nøye gjennom hele listen over ingredienser for å sjekke for individuelle allergener. Det er også tilrådelig at du utfører en lappeprøve dagen før du bruker produktet for første gang.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

FANTASTISK 5

100% basert på 2 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Kjøper igjen jeg! Helt ny person blitt

  K

 • Deilig krem

  E

* Resultatene vil variere fra person til person