FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Skin Doctors T-Zone Control Cream

Daglig fuktighetskrem for fet hud
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Ideelt sett så liker vi alle å ha sunn og strålende hud! Ingen av oss ønsker hud som ser ut som om den svetter, skinner, er rød eller konstant har kviser. Skin Doctors streber etter å finne en måte å hjelpe deg med å adressere disse problemene. De har derfor utviklet en innovativ fuktighetskrem som du kan bruke daglig. Den søker å gi deg mykere, mattere hud som ikke skinner, samtidig som den gir mye fukt. T-Zone Control Cream kan være en flott måte å få din ytre skjønnhet og indre selvtillit tilbake på.

 • Fuktighetskrem for fet og kombinert hud
 • Designet for å absorbere og kontrollere overflødig sebum
 • Bringer tilbake matt og sunn glød
 • Beroligende, mild og lett
 • Perfekt for varmt vær
 • Ingen parabener!

Du kan ta vare på huden din med en mild, gjenoppbyggende og næringsrik krem ved å bruke T-Zone Control hver dag. Den gir huden din den fuktigheten den trenger, og du unngår å bruke et potensielt skadelig og tungt produkt. I stedet for å maskere problemene med sminke, har Skin Doctors funnet en oppskrift som kan hjelpe deg med å umiddelbart håndtere problemet. Du får tilbake selvtilliten og kan vise frem din naturlige skjønnhet.

Problemer i T-sonen

I en tydelig og umiskjennelig T-form over ansiktet, fra pannen og nedover nesen, finner du “sonen”. Her er huden gjerne fet og skinnende, med kviser og sorte porer. For de med kombinert hud vil det også være utfordringer med tørre partier. For begge disse hudtypene, både kombinert og fet hud, er det ønskelig med en forsiktig og veloverveid tilnærming. Å finne en krem som kan håndtere disse bekymringene kan virke umulig, men forskere har utviklet produkter som søker å imøtekomme hudens ulike behov.

Skin Doctors fuktighetskrem for T-sonen

Det er lett å tro at den beste måten å håndtere fet hud på er å bruke sterke kjemikalier, som fjerner alt av fuktighet. Heldigvis har Skin Doctors bevist noe annet. En mild og lett, men likevel kremete og næringsgivende produkt som bringer balansen tilbake. Den fjerner oljen der det er for mye av den og gjenoppretter fuktighet i tørre områder. Fire aktive ingredienser jobber i perfekt harmoni for å hjelpe huden din med å håndtere dens mange behov. De er virkningsfulle, men milde. Den perfekte fuktighetskrem som søker å absorbere, berolige og kjøle ned.

Resistem

Resistem™
Kjent blant eksperter som hudens ‘bodyguard’. Denne plantebaserte ingrediensen søker å fremme avgiftning og styrke cellenes motstandsdyktighet. Samtidig virker den også beroligende. Den bidrar til gjenoppbygging og øker hudens motstand mot overfladiske aldringstegn.

Evermat

Evermat™
En aktiv ingrediens som kom til takket være forskning. Den søker å bidra til kontrollere hudens olje samt tilsynekomsten av store porer. Å takle disse områdene gir deg mulighet til å få matt hud som gløder av helse og vitalitet

Acnacidol

Acnacidol™
Denne unike og svært virkningsfulle ingrediensen ble skapt for å hjelpe deg med å få en hud i balanse. Den fjerner giftstoffer og urenheter, slik at huden får puste og gjenvinne sitt naturlige sebumnivå.

Ronacare Bisabolol

Ronacare Bisabolol™
Et naturlig kamilleekstrakt, som er kjent for å ha beroligende evner. Det er designet for den mest sensitive hudtypen, inkkludert de som ofte får betennelse, rødhet og kviser. Samtidig beskytter den huden mot ytre faktorer.

Komplett liste over ingredienser

(Vann) Aqua, glyserin, butylenglykol, caprylic/capric triglyceride, glyseryl stearate SE, cetylalkohol, propanediol, Hamamelis Virginiana (med hasselnøtt) vann, Globularia Cordifolia Callus Culture ekstrakt, bisabolol, Enantia Chlorantha (bark) ekstrakt, 10-Hydroxydecanoic-syre, sebasinsyre, 1,10-Decanediol, oleanolsyre, polyakrylat-krypolymer-6, lauroyl lysine, isoamyl laurate, C12-15 alkyl benzoate, allantoin, fenoksyetanol, dehydroeddiksyre, tocopherylacetat, benzylalkohol, EDTA, benzoesyre, sodium hyaluronate, benzyl benzoate, hexyl cinnamal, limonene.

Bruksanvisning

Skin Doctors Oil Control Cream vil raskt bli en del av din daglige rutine. Kremen er designet for å brukes hver dag, morgen og kveld. Den er ideell for både menn og kvinner. Den passer perfekt sammen med rensekremen T-Zone Control Cleanser, som også kommer fra Skin Doctors. Masser den inn i ren hud, helt til den har trukket seg helt inn i huden. Bruk den fast, to ganger om dagen.

Råd

Denne beroligende og lette kremen har ingen kjente bivirkninger, og strever etter å opprettholde de høye standardene til førsteklasses hudpleie. Det anbefales likevel at du leser over instruksjonene og ingredienslisten, i tilfelle den inneholder noe du personlig er allergisk mot. Utfør gjerne en test av kremen på et lite område 24 timer før bruk.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews4.5

94% basert på 10 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Brukt kremen en stund og den gir meg et glødende look men ikke oljete. Har prøvd en del kremer og må si at jeg er veldig fornøyd med denne. Enkelt å ta med rundt også om sommeren, da jeg ikke bruker foundation!

  S Sophie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fungerer som smurt! Bruker egentlig ikke mye produkter, men denne hjelper gjennom en lang arbeidsdag.

  T Tom small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • For meg så tok det tid før den begynte å funke, jeg og søsteren min brukte den begge to. Jeg har mix hud og hun har fet hud, men jeg tror det kan ha noe med aldersforskjellen å gjøre og hormonene. Føler den er veldig individuell, men er virkelig verdt å prøve!

  Ho Hanna og Karoline small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Glem alle primere og fundation som "lover" matt look, dette er supert, bruker den under sminken :D

  N Nora small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • bruker hele kombinasjons pakken for T-zone, sier bare W O W, sykt bra

  M Mari small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fikk den i julegave for to år siden og har kjøp den her siden. Huden min har kommet seg sikkelig :)

  . . small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lever opp til det den lover !

  A Anonym small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Liker denne kremen veldig godt, bruker den i kombinasjon med zit zapper. Har fått bra resultater, detter noe en hver jente burde kjøpe seg!

  F Fride small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har slitt lenge med oljete hud, dette er den første kremen som har klart å regulere dette !

  J Johanne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person