Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

T Zone No More Oil Krem 30ml Krem | Parabenfri Krem for T-Zonen

Skin Doctors

329.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

En lett og parabenfri krem for T-sone er noe alle sin hud trenger. Skin Doctors™ T-Zone Oil Control er en krem til fet hud som regulerer T-sonen. Dens formel er utviklet til å regulere oljete hud ved å absorbere olje som dannes på hudens T-sone. Skin Doctors™ T-Zone Oil Control gjør huden din matt og glødende, samt fjerner urenheter som ofte dannes av høy talgproduksjon.

 • Parabenfri Krem for T-sone mot oljete hud
 • Regulerer talgproduksjonen og gjør huden matt
 • Absorberer overflødig talg på huden og gjør huden glans fri
 • Har fire unike ingredienser
 • Gir huden fuktighet og holder den oljefri
 • Lett krem for alle hudtyper
 • Utviklet av Skin Doctors™

Skin Doctors™ T-Zone Oil Control er en naturlig krem til fet hud som regulerer sebum og talgproduksjonen i ansiktet og redusere store porer, hudormer og kviser som dannes på grunn av høy talgproduksjon. Med Skin Doctors no more oil krem for T-sone kan du nyte en matt hud i sommer som holder seg glatt og matt.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 30 ml.

Hva er Skin Doctors™ T-Zone Oil Control?

Skin Doctors™ T-Zone Oil Control så kan du få kontroll på hudens talgproduksjon. Med en parabenfri krem for T-sone som inneholder naturlige ingredienser, så vil glansen som kommer på nesen, pannen og kinn og resten av ansiktet forsvinne med bruken av Skin Doctors no more oil. Den er spesielt utviklet for T-sonen, siden huden produsere mer talg på disse områdene enn andre steder.

Oljete hud er ikke noe nytt. Høy talgproduksjon kommer av at talgkjertelen produserer mye talg som vises på huden og er veldig vanlig i tenårene og puberteten. Men ofte så fortsetter denne produksjonen når man blir eldre. Noen grunner til dette kan være;

 • Oljete hud kan være genetisk
 • En overaktiv talgkjertel
 • Dårlig kosthold
 • Fuktige og varme værforhold
 • Upassende hud-produkter som ikke passer ens hudtype
 • Hormonelle endringer

Hva inneholder Skin Doctors™ T-Zone Oil Control?

Skin Doctors™ T-Zone Oil Control mot fet hud er en krem for T-sonen som får slutt på overflødig talg og olje på hudens T-sone (nese, panne og kinn). Dens effektive kombinasjon av ingredienser er utviklet spesielt med tanke på å redusere talgproduksjonen. Skin Doctors no more oil holder huden fuktig og tørker den ikke ut som andre T-sone produkter mot fet hud. Den holder huden myk og vakker, slik at dannelsen av kviser, hudormer og andre urenheter reduseres.

Skin Doctors™ T-Zone Oil Control inneholder 4 aktive ingredienser:

Acnacidol: er en Royal Jelly-mimetisk olje regulator med antibakterielle egenskaper som har vist seg effektiv til å regulere overaktiv talgproduksjon.

Evermat: hjelper med å kontrollere oljeproduksjon av talg og overflødig skinne, gir huden en sunn og et matt utseende. Denne ingrediensen har vist seg effektiv til å redusere størrelsen på porene og talg.

Resistem™: er en anti aging plantestamcelle kjent som en ‘Bodyguard’ for huden. Fremmer celle avgiftning og lang levetid samtidig som den beroligende gjør og reduserer rødhet i ansiktet.

Ronacare Bisabolol™: er et naturlig planteekstrakt fra kamille og fungerer som en anti inflammatorisk ingrediens, og reduserer derfor rødhet i huden. Den inneholder sterke antioksidantegenskaper som bekjemper frie radikaler som forårsaker skader på huden.

Hvordan brukes Skin Doctors™ T-Zone Oil Control?

Skin Doctors™ T-Zone Oil Control mot fet hud og oljete T-sone er best å bruke morgen og kveld. For best resultat så, burde den brukes i kombinasjon med andre Skin Doctors™ produkter for optimal effekt og en full hud behandling som gir huden den pleien den trenger.

Hvordan kjøper jeg Skin Doctors™ T-Zone Oil Control?

Det er lett og diskret å bestille Skin Doctors™ T-Zone Oil Control til fet hud og oljete T-sone. Trykk bare på «Legg i handlekurven». Når du er ferdig med å handle på nettsiden, kan du trykke deg videre til kassen. Der velger du levering og betaler for kjøpet. Husk at vi har høy prioritering på full diskresjon, slik at alle produkter blir sendt i nøytrale hvite esker uten hverken produktets navn eller navnet på vår hjemmeside på den. Dermed blir pakken helt anonym og ingen vil vite hva du har kjøpt. Hvis du bestiller innen kl.16:00 (mandag-torsdag), så behandler vi bestillingen din samme dag.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (92.5% basert på 8 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Lever opp til det den lover !
 • * Liker denne kremen veldig godt, bruker den i kombinasjon med zit zapper. Har fått bra resultater, detter noe en hver jente burde kjøpe seg!
 • * Har slitt lenge med oljete hud, dette er den første kremen som har klart å regulere dette !
 • * brukte denne i hele vinter, den har virkelig bra kvalitet!
 • * For meg så tok det tid før den begynte å funke, jeg og søsteren min brukte den begge to. Jeg har mix hud og hun har fet hud, men jeg tror det kan ha noe med aldersforskjellen å gjøre og hormonene. Føler den er veldig individuell, men er virkelig verdt å prøve!
 • * Glem alle primere og fundation som "lover" matt look, dette er supert, bruker den under sminken :D
 • * bruker hele kombinasjons pakken for T-zone, sier bare W O W, sykt bra
 • * Fikk den i julegave for to år siden og har kjøp den her siden. Huden min har kommet seg sikkelig :)
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev