• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy

Revitaliserende hudkrem
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Øynene kalles ofte sjelens speil, men de viser også hvert uttrykk vi noen gang har gjort. Vi har smilerynker som bevis på glade minner, men også hovenhet og mørke skygger som ødelegger det mange ellers mener er deres vakreste trekk. For å hjelpe og gi deg en naturlig metode som er lett og virker beroligende, har Skinception skapt sin krem Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy

 • Søker å jevne, lysne og beskytte
 • Ideell på poser og mørke sirkler under øynene
 • Med grønn te og aloe vera
 • Beriket med druestein og maritim furu
 • Enkel påføring to ganger daglig
 • Lett og virkningsfull krem

Det kan ikke nektes at det finnes mange eksisterende metoder for å takle poser og mørke ringer under øynene - men mange av oss liker ikke ideen om skalpellen eller syntetiske kjemikalier. I et forsøk på å skape en naturlig vei framover, formulerte Skinception deres Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy-krem. Med en unik balanse av botaniske faktorer, søker den å jevne, lysne og beskytte.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal-vennlig
 • Kosher-vennlig
 • Vegetarian

Øynene: Sjelens speil

I århundrer har øynene blitt beskrevet som det viktigste aspektet ved ansiktets skjønnhet. Dette gjelder uansett rase og kjønn. Vi vet alle hvor mye følelser de kan avsløre, og hvor minneverdig en spesiell øyenfarge kan være. Huden rundt øynene blir ofte mer grå og slitent etter som årene går. Mange av oss opplever at livet setter sine spor og etterlater oss med poser og sorte ringer under øynene. For noen er det fristende å be kirurgen om hjelp, men for alle suksesshistorier finnes det en annen og dystrere historie. I tillegg er både kostnader og risiko for høye for mange. I tillegg finnes det kremer som lover mirakler, men som har en ingrediensliste full av kjemiske navn. Vil ikke en naturlig metode, som bruker både anerkjente og nyskapende plantefaktorer, bli ønsket velkommen av mange?

Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy

Med en dyp forståelse for sine kunder, vet Skinception hvor viktig øynenes utseende er. De har derfor satt sammen ti planteekstrakter, der hver og en er valgt for sine utrolige evner når det kommer til den sensitive huden rundt øynene. Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy søker å svare på denne hudens unike behov, slik at du hver dag kan nyte fordelene til denne lette og virkningsfulle kremen.

Jevne
For å avhjelpe hovenhet er det viktig at blodstrømmen gjennom området ivaretas. Grønn teekstrakt og Ginkgo Biloba tar sikte på å gjenopplive og vekke huden fra innsiden, noe som naturlig øker mikrosirkulasjonen og derved jevner ut hovenhet.

Lysne
Misfarging av huden kan være en av de mest bekymringsfulle endringene. Forfriskende og revitaliserende Aloe Vera kombineres med stimulerende ekstrakt av maritim furu. Formålet er å adressere akkumuleringer som forårsaker mørke sirkler under øynene.

Beskytte
Utseendet til huden rundt øynene forandrer seg med alderen. Derfor brukes hydrolysert fiber fra soyabønner for å øke biotilgjengeligheten. Dette brukes til å støtte naturlig elastisitet. Olje fra druestein og blåbærhydrat virker beskyttende. Disse er alle ideelle i kampen mot rynker og fine linjer

Komplett liste over ingredienser

Vann, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) juice fra blader, Capryl Capric Triglyserider, Beta Glucan, Pentylen Glykol, Acetyl Tetrapeptid-5, Hydrolysert risprotein, Oksidoreduktaser, Glycine Soya (Soyabønne) Protein, Glyserin, Dipeptid Diaminobutyroyl Benzylamid Diacetat, Hydrolysert Soyabønnefiber, Vitus Vinifera (drue) olje fra stein, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Camellia Sinensis (grønn te) ekstrakt av blad, Vitis Vinifera ekstrakt av stein, Vaccinium Myrtillus (Blåbær) ekstrakt, Silybum Marianum (melketistel) ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (maritim furu) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Laureth-4, Dinatrium EDTA, Quaternium-15.

Bruksanvisning

Kremen Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy blir garantert et hyggelig tillegg til din daglige rutine. Bruk den to ganger daglig på ren hud, morgen og kveld. Bruk fingeren og press kremen veldig lett mot huden. Deretter stryker du den forsiktig inn. Det anbefales at du bruker kremen hver dag over lengre tid. På den måten får du best resultater.

Anbefalinger

Alle produktene fra Skinception er laget med det mål for øyet å skape hudpleie av førsteklasses kvalitet. Ta deg likevel tid til å lese listen over ingredienser, i tilfelle den inneholder noe du personlig er allergisk mot. Dersom du har spesifikke hudproblemer, bør du snakke med legen eller annet helsepersonell før bruk.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Min go-to! Bruker den hver eneste dag. Anbefales masse

  M Maria

 • Hjelper masse mot mørke ringer. Øynene mine er ofte hoven etter en god nattssøvn og dette produktet er flott

  J Jenny

 • Hjelper masse! Takk for fin krem for øyne!

  M Mia

 • Sliter masse med hovne øyne, spesielt når pollen og sommer er rundt - vil kjøpe en ny en nå.

  A Annette

 • Så deilig med et fantastisk produkt for øyne. Supert!

  H Hanna

* Resultatene vil variere fra person til person