• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Skinception Illuminatural 6i Advanced

50ml Krem | Blekekrem for ansiktet - Skin Lightener

Skinception

429.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Er du lei av å ha flekker, fregner og pigmentflekker på huden? Skinception Illuminatural 6i Advanced er en avansert krem som gjør at du kan få lysere hud. Den er utviklet for å bleke pigmenteringer på en naturlig måte uten skadelige kjemikalier. Du får dermed lysere hud på en naturlig og trygg måte.

 • Egnet for både ansikt og kropp
 • 100% naturlig
 • Egnet for å få lysere hud, bleke fregner, fødselsmerker og pigmenteringer
 • Trygg og effektiv
 • Enkel å bruke
 • Inneholder ikke kvikksølv, steroider eller giftstoffer

Skinception Illuminatural 6i Advanced gir deg fantastiske resultater som ligner på kjemisk peeling, men uten å bruke kjemikalier. Denne krem er fremstilt av kun naturlige ingredienser som kan bleke huden.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 50 ml

Er det farlig å bleke huden?

Å bleke huden er ikke noe nytt, og det finnes mange produkter som gjør at du kan få lysere hud. Men dessverre så inneholder også mange produkter kvikksølv, som er veldig giftig. Flere produkter inneholder også hydrokinon som er et giftig kjemikalie og dessuten kreftfremkallende.

Skinception Illuminatural 6i Advanced er avansert krem for bleking av huden som kun inneholder naturlige ingredienser. Produktet har ingen av de skadelige ingrediensene eller kjemikalier du vanligvis finner i mange andre produkter som kan bleke huden og fjerne pigmentering. Kremen inneholder plantebaserte ingredienser og er dermed trygg å bruke på huden, slik at du kan gradvis fjerne pigmentering.

Hvordan virker Skinception Illuminatural 6i Advanced?

Denne kremen som bleker huden er trygg å bruke. Den inneholder seks aktive ingredienser som hjelper med å bleke flekker, og redusere mørke områder på huden. Kremen har en eksfolierende effekt som gjør at du kan få lysere hud, samtidig vil produktets plantebaserte solfiltre beskytte huden. Ingrediensene samarbeider med din huds naturlige 28-dagers regenereringsprosess. I løpet av denne perioden vil døde hudceller bli erstattet av nye sunne celler. I tillegg bidrar kremen til optimal kollagenproduksjon.

Skinception Illuminatural 6i Advanced krem hjelper deg med å bleke:

 • Fregner
 • Fødselsmerker
 • Aknearr
 • Solflekker
 • Aldersflekker
 • Melasma

Hvordan bruker jeg Skinception Illuminatural 6i Advanced?

For å få lysere hud skal du påføre kremen på utsatt områder to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Gni kremen forsiktig inn i huden til den er fullstendig absorbert.

Er den trygg å bruke?

Skinception Illuminatural 6i Advanced for å få lysere hud inneholder mange plantebaserte og naturlige ingredienser. Disse stoffene er helt trygge, i motsetning til kjemiske peelinger som vanligvis inneholder farlige kjemikalier.

Hvilke ingredienser inneholder Skinception Illuminatural 6i Advanced?

Vann, saft fra Aloe Barbadensis, natriumlactat, magnesium ascorbyl fosfat, Niacinamid, Dimethicone, Pentylenglycol, sølekstrakt, Titandioxid(CI 77891), silica, mica, aluminiumoxid, stearylalkohol, glycerylstearat, PEG-100 stearat, glycerin, beta-glucan, alpha arbutin, bladekstrakt fra grønnte, ekstrakt fra druekjerne, blåbærekstrakt, marietidsel ekstrakt, barkekstrakt fra Pinus Pinaster, ginkgo biloba ekstrakt, tocopherylacetat, magnesium-aluminum silicat, sodium acryloyldimethyl taurat copolymer, tetrasodium glutamate diacetate, parfyme, xanthangummi, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.

Hvordan bestiller jeg Skinception Illuminatural 6i Advanced?

Det går raskt og enkelt å bestille Skinception Illuminatural 6i Advanced fra ShytoBuy. Vi sender kremen samme dagen dersom du bestiller på man-tors innen kl.16.30. Bare trykk på «Legg i handlekurven» og fortsett til betalingssiden og start å få lysere hud allerede i morgen.