Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Skinception Instant Wrinkle Krem 15ml Krem | Med argireline og hyaluronsyre

Skinception

499.00Kr

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Registrert Medisinsk Enhet

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skinception Instant Wrinkle er et vitenskapelig hudpleieprodukt basert på argireline, som bruker en proprietær blanding av ingredienser for å bidra med tegnene til aldring. Ettersom vi blir eldre kommer også rynkene, og for de som ønsker å unngå dyre og smertefulle metoder kan Skinception Instant Wrinkle være et perfekt valg.

  • Laget med argireline og hyaluronsyre
  • Kan bidra til å berolige, fukte og revitalisere huden
  • Absorberes lett og enkelt
  • Elegant design med hygienisk pumpe
  • Flaske som kan tas med over alt

Ved å kombinere to førsteklasses hudpleiefavoritter, Acetyl Hexapeptide-8 (mer kjent som argireline) og hyaluronsyre, er Skinception Instant Wrinkle en effektiv måte å ta vare på huden din på. Den har en geleaktig konsistens som er enkel å påføre og som absorberes raskt av huden. Den er ideell å bruke alle de gangene du ønsker å ta deg godt ut.

Les Mer

Hudens aldring

Kollagen er et av de proteinene menneskekroppen har mest av, og det finnes i både muskler, skjelett og hud. De er kjent for å danne grunnlaget for huden og gjøre den tykkere, og det finnes mye av den i yngre hud. Ettersom vi blir eldre synker kollagennivået sakte med sikkert, noe som resulterer i aldringstegn som rynker og fine linjer. Når kollagenet brytes ned på grunn av aldring og miljøfaktorer som sol og forurensning, dannes korte segmenter av aminosyrer. Dette er små proteiner og aktive molekyler som er kjent som peptider. De kollagenlignende peptidene har blitt mer og mer populære, og er gjenstand for stor interesse når det kommer til forskning på hudens aldring. Forskningen har vist at de kan ha betydning for rynker og andre aldringstegn. Finn ut mer her.

Skinception: Vitenskapen bak skjønnheten

Produktet er basert på synergien mellom to hovedingredienser, som sammen jobber for huden din. Disse to ingrediensene er argireline (Acetyl Hexapeptide-8) og hyaluronsyre, som begge har blitt svært populære i eksklusive anti-aldringsprodukter.

Argireline
Argireline
Argireline er også kjent som Acetyl Hexapeptide-8, og er et peptid eller en kjede av aminosyrer, proteinets byggeklosser. Det brukes i kosmetikk på grunn av sine revitaliserende evner. Det kan binde vann og forskning har vist at dette peptidet kan trenge dypere inn i huden dersom en spesifikk fremgangsmåte blir fulgt, inkludert emulsjonstype (høyere innhold av vann ga større penetrering). Finn ut mer her.
Hyaluronsyre
Hyaluronsyre
Denne ingrediensen opptrer naturlig i kroppen og kan bidra til sunn, fast og ungdommelig hud. Ettersom vi blir eldre synker de naturlige nivåene og derfor kan det være fordelaktig for huden og få det tilført gjennom hudpleieprodukter. Når det påføres huden kan det bidra til å fukte og roe huden og redusere tegn til aldring.

Komplett liste over ingredienser

Vann (Aqua), Acetyl Hexapeptide-8, Etoxydiglykol, Hydroxyetylcellulose, Hyaluronsyre, Natrium Hyaluronat, Fenoksyetanol.

Bruksanvisning

Ta ganske enkelt en liten mengde på fingertuppene dine og masser det forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser. Dersom du påfører for mye kan du fjerne det overskytende med en bomullspinne. Den er helt trygg for huden din og du kan derfor bruke den flere ganger om dagen. Bruk den om morgenen når du gjør deg klar for dagen og om kvelden før du skal ut og hygge deg.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev