• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Slik får du tykkere øyebryn

Det er ikke nødvendig å ta dyre behandlinger for å få tykkere øyebryn. Hvis du behandler øyebrynene med essensielle oljer og har et sunt kosthold, bidrar du til sunnere og tykkere hårvekst. Da blir også øyebrynene ekstra formfulle med Wunderbrow

Tykke og formfulle gir deg et yngre utseende. Mange har naturlige tykke øyebryn, mens andre har mer fine øyebryn. Mange går til drastiske grep for å få tykke øyebryn. Slik som kirurgi og kjemiske behandlinger. Men dette er veldig dyrt og det finnes faktisk mye bedre og mer naturlige måter å få tykke øyebryn på.

Riktig pleie og smink

For å få øyebryn med mye volum og form så er det viktig å ta vare på øyebrynene. Velg alltid kvalitetsprodukter slik som Wunderbrow når du skal pleie eller sminke brynene. I tillegg bør du bruke produkter i samme produktlinje for få best effekt. F.eks. Wunderbrow har en rekke øyepleie produkter som fungerer best med Wunderbrow. Hva du spiser og drikker påvirker brynenes utseende.

Aloe vera og mandelolje

Sunn hårvekst er avhengig av flere vitaminer og proteiner. E-vitamin er svært viktig for god hårvekst og finnes i mandelolje. Påfør gjerne mandelolje over øyebrynene og la det trekke i 30 minutter. Vask deretter av med vann eller la det ligge over natten. Over lengre tid så vil du få tykkere og lengre øyebryn. Da blir det også lettere påføre sminke som Wunderbrow og få den til å vare lengre.

Aloe vera er også en god løsning for å få tykkere øyebryn. Påfør Aloe vera på brynene til de blir tørt. Deretter skyller du av med vann. Gjør dette om morgen for å få tykkere øyebryn. Du kan også kombinere dette med Wunderbrow for å øke tykkelsen på brynene.

Sminke for brynene

I dag finnes det en rekke gode produkter for øyebrynene. F.eks. Wunderbrow farger og gir brynene en mer formfull fasong. I tillegg varer Wunderbrow lenge også. Hvis du velger å gjøre brynene tykkere med sminke, så må du kun bruke de beste produktene. Bruk gjerne produkter fra samme produktlinje. Ettersom produkter som Wunderbrow og Wundercleanse er tilpasset for å brukes sammen.

Castorolje

Hvis du ønsker tykke, sorte øyebryn så er castorolje en god løsning. Denne oljen kan du massere på brynene to til tre ganger om dagen. Da tilfører du næring til hårrøttene som igjen stimulerer hårveksten. Castorolje er veldig tykk og klissete, så det er lurt å bruke en bomullsdott for å påføre oljen. Hvis du vil f.eks. farge øyebrynene med en mørk Wunderbrow farge, så kan castorolje hjelpe deg å få en dypere fargenyanse.

Kokosolje

Kokosolje har gunstige egenskaper for både hår, hud og generell helse. Den har også en velduftende lukt. Istedenfor for castorolje så kan du påføre kokosolje på brynene. Vask bort oljen etter 30 minutter og påføre gjerne hver dag for best resultat. Kokosoljen er også en fin måte gjøre fargenyansene fra Wunderbrow enda mer tydeligere.

Essensielle oljer

Essensielle oljer gjør underverker for håret. Den bevarer fuktigheten og styrker håret. Hvis du kombinerer essensielle oljer så får du ekstra god effekt. Ta for et eksempel lavendelolje med olivenolje og sitronolje og bland sammen. Du kan påføre blandingen på brynene om kvelden og la det sitte over natten. Dette styrker håret i brynene og gjør at sminke som Wunderbrow sitter mye bedre og lengre.

Eggeplomme

Som du sikkert vet så består håret av proteinet keratin. Egg er fylt med proteiner og kan dermed øke hårtykkelsen. Alt du trenger å gjøre er å ta et egg, knekke egget og ta eggeplommen. Deretter visper du eggeplommen så den blir tykk og kremaktig. Så påfører du det på brynene med en bomullsdott. Du kan la det sitte i omtrent 15 minutter og så skyller du av med kaldt vann. Hvis du gjør denne behandlingen to eller tre ganger i uka så får du gode resultater. Kombinerer gjerne disse naturlige måtene med gode produkter for øyebryn slik som Wunderbrow for best resultat.

Frø fra bukkehornkløver

En naturlig og økonomisk måte å få tykkere bryn på er å bruke bukkehornkløver-frø. Du må først ta to til tre teskjeer med frøene og så la dem i ligge i vann over natten. Dagen derpå moser du frøene slik at du får en myk kremaktig konsistens. Deretter påfører du dette på øyebrynene før du legger deg. Om morgenen vasker du det bort med vann. Dette vil hjelpe deg å få tykkere og mer ungdommelig øyebryn.

Kombiner Wunderbrow med naturlige metoder

Som du sikkert har forstått er det viktig å tilføre næringsstoffer til håret. Da får du god tykkelse og hårvekst på brynene. Å bruke naturlig oljer er både skånsomt og økonomisk. Dersom du kombinerer naturlige metoder med øyesminke, slik som Wunderbrow vil du få enda bedre resultater. Det er også lurt å spise sunt og få i seg nok vitaminer for å sikre god hårvekst. Hvis kroppen mangler vitaminer som B6, sink, sulfur, magnesium og folsyre så kan øyebrynene bli tynne og mindre formfulle.