• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Slik tar du vare på håret

Nå har det kommet flere forskjellige måter man kan ta vare på håret og stoppe håravfall. Ikke minst finnes det flere gode produkter til å bekjempe hårtap og vinne tilbake friske og fyldig hår. Det finnes alt fra Sjampo, balsam, hårspray, til og med apparater som Theradome laser hjelm, Hairmax laser kamp som bekjemper hårtap fra ditt hjem.

Ta Vare på håret ditt

Flertallet av kvinner og menn opplever hårtap en gang i løpet av livet. 75% av folk i Storbritannia mener at det er ingenting du kan gjøre for å forhindre håravfall, mens i realiteten forebygger tusener av briter hvert år hårtap og opprettholder sunt hår ved hjelp av behandlinger som Kerafiber hårprodukter som har fått mye oppmerksomhet i media. HairMax LaserComp Professional 12 som har blitt kåret til ”årets oppfinnelse” av Time Magazine og ”årets produkt” av National Hair Journal. Det er også blitt bevist at 90% av folk som mister håret, som har brukt Theradome ™ LH80 PRO Laser hjelm har opplevd at Theradome har vært svært effektiv behandling mot hårtap , og med nesten ingen bivirkninger. Alt dette tyder på at det finnes mange løsninger for å bekjempe hårtap og opprettholde hårets vitalitet.

Hvordan behandle håret riktig

Vask håret riktig. Hvis du kan, prøv å ikke vaske håret hver dag. Daglige bad og dusj vil stripe håret av sin naturlige oljer. Som blir sagt, hvis du bruker produkter som hårspray, mus, gel, anti-frizz produkter etc, disse bygge opp i håret og hemmet fordelingen av hår naturlige oljer. Det er lurt å vaske hår produkter ut av håret regelmessig. Massere hodebunnen med sjampo, ikke med balsam. KeraFiber Sjampo er spesielt utviklet for å forlenge hårets levetid. Tilfører håret keratinprotein for maksimal styrke og fylde. KeraFiber er fri for silikon, parabener, sulfater, mineralolje, ethylenoksid og fosfat. Gjør dette i ca. 40 sekunder før du vasker den ut. Hvis du har fett hår, gjenta prosessen en gang til . Når du massere toppen av hodet ditt, sirkulasjonen øker og det bidrar også til å hindre flass. Sulfat og silikonfri sjampo egner godt til krøllete eller bølgete hår også.

Hell balsam i hånden og gni fra tuppen av håret til røttene. Hvis du vil ha mykere hår, la balsam i håret i noen minutter før du skyller den av. Du kan også bruke KeraFiber Balsam som er spesielt beregnet for folk som sliter med hårtap og tynt hår. Produktet gir håret fukt, gjenoppbygger glansen og gir håret volumet – alt dette uten å tynge håret.

Unngå vrir håret med et håndkle etter at du får ut av en dusj. Vått hår er mer skjør, og vred det kan føre hårstrå til å bryte eller faller ut. Bruk varmebeskyttende spray når du føn håret. Du bør også bruke beskyttelse spray når du bruker et flatt jern eller en krølltang. Unngå å børste håret mens det er vått. Vått hår har en tendens til å bryte. Også, ikke børste håret for mye.

Når du børster håret, prøv en naturlig børste som et villsvin børste. Disse børster distribuere oljer i hele håret for å gjøre det mykere og blankere. Bruk kun en bred kam i vått hår. Påfør KeraFiber hårspray, den gir håret ditt mer volum slik at det ser mer fyldigere ut

Du kan bruke dype balsam behandlinger som egg, olivenolje, argan olje, avocado olje eller kokosolje. Eller bare bruke KeraFiber Balsam for tynt hår som inneholder unike, naturlige ingredienser som gjør håret sterkere og mer fyldig. Noen av de viktigste ingrediensene er:

Keratin: et protein som finnes naturlig i hår. Ved å tilfør mer keratin via balsamen så blir håret sterkere og gjør at håret kan reparere skader raskere. Dessuten får du også tykkere hår.

Avokado-olje: fettsyrene i avokado-olje er enda sunnere en ekstra virgin olivenolje, og er derfor utrolig sunt for håret. Dette hjelper med å stimulere frem ny hårvekst og renser tilstoppede hårfollikler.

Kamille: er en kjent ingrediens innen hudpleie pga. dets mykgjørende egenskaper som kan reparere skadet og tørr hud. Ingrediensen er også kjent for å redusere ødelagte hårfibre og gjenoppbygger hårets smidighet.

Salvie: Den lilla blomsten finnes i middelhavsområdene og Sør-Europpa. Den er som kamille også kjent for sin utstrakte bruk i hudpleie – og renseprodukter, spesielt pga. den friske duft.

Du kan bruke Mousse for tynt hår på små og store områder med tynt hår eller der håret har begynt å falle av. HairGenesis vil dekke de områdene.