FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Slik virker Jes Extender og slik bruker du den

For mange menn er det gjerne slik at selvbildet henger litt sammen med størrelsen på deres penis. I tillegg har veldig mange menn det slik at de tror at nettopp deres penis er mindre enn alle andres penis, og at alle andre har veldig store peniser. Undersøkelser viser at penisen er den delen av kroppen som bekymrer en mann aller mest. Andre undersøkelser viser også at mer enn 60 % av alle menn ønsker seg en større penis.

Gjennomsnittsstørrelse på penis

Man som slapper av

Størrelsen på penis varierer veldig, både fra person til person og fra folkeslag til folkeslag. For hvite europeiske menn har ekspertene kommet frem til et gjennomsnitt på 15 cm i erigert tilstand. Gjennomsnittet for verden ligger på 13,4 cm og de aller fleste ligger et sted mellom 10 og 13,4 cm, og alle størrelsene er like normale. Spør du menn om hvor stor penis de ønsker seg er svaret gjerne rundt 18 cm. Til tross for at gjennomsnittsstørrelsen er mindre enn den størrelsen mange menn ønsker seg, er det ofte slik at et dårlig selvbilde når det kommer til egen penis påvirker menn på mange måter og det som blir mest påvirket er antagelig selvtilliten i sengen og dermed gleden av de aktiviteter som foregår der.

Dette ønsket om en større penis har ført til et stort marked for penisforlengende produkter. Ikke alle disse produktene virker og noen av dem inneholder også kjemikalier eller andre kunstige stoffer som ikke er bra for kroppen. Ønsker du å øke størrelsen eller omkretsen på din penis for å oppnå den størrelsen som vil gi deg selvtilliten tilbake, er det viktig å finne et smertefritt og naturlig produkt som faktisk virker.

Jes Extender – et trygt valg

Jes Extender er et apparat som kan brukes av alle menn over 18 år. Den fungerer uavhengig av opprinnelig størrelse og omkrets og er et trygt og naturlig apparat. Jes Extender er faktisk godkjent av FDA (Food and Drug Administration, en etat som er underlagt det føderale amerikanske Helse- og sosialdepartementet) og er klassifisert som en Klasse 1 medisinsk enhet. I København finnes det en skandinavisk klinikk for plastisk kirurgi og her ble apparatet utsatt for en omfattende studie. Resultatet ble presentert i Spania i 1998 ved «International Interdisciplinery Symposium on Genitourinary Reconstructive Surgery”. Undersøkelsen viste at menn opplevde en 30 % økning av penis når de brukte Jes Extender i en 24-ukersperiode.

Slik fungerer Jes Extender

Jes Extender er rett og slett en luksuriøs penisforlenger, som ble skapt av den danske kirurgen Dr. Jorn Ege Siane. Apparatet bruker cytokinesis, eller trekkraftteknologi om du vil, som en naturlig måte å øke både lengde og omkrets på penis. Det som skjer er at apparatet tar i bruk kroppens egen evne til å dele og faktisk øke antall celler når hudvevet blir strukket. Det er faktisk akkurat den samme teknikken som brukes på ofre for brannskader.

En av de mange fordelene med Jes Extender er at den kan brukes under et par vide bukser eller en shorts, og det er ingen som vil legge merke til at du har den på. Apparatet er behagelig å ha på, og påvirker ikke dine daglige gjøremål. Det vil heller ikke påvirke sexlivet ditt, da du fint kan fortsette med dette selv om du bruker apparatet for å øke lengde og omkrets. Mange brukere av Jes Extender kan faktisk rapportere at sexlivet og orgasmene blir bedre underveis, noe som antagelig blant annet skyldes den økte blodgjennomstrømningen i penis.

Slik bruker du selve apparatet

Selve apparatet, Jes Extender, kommer i flere utgaver som for eksempel Gold, Standard og Comfort. Prinsippet bak de alle er akkurat det samme. Det som utgjør forskjellen er antall ekstradeler, materialet (noen er belagt med gull, andre med platina eller titan) og lengden på garantien. Denne strekker seg fra fem år til livstid.

Du plasserer penis gjennom ringen, slik at du får forlengerdelene på hver side av penis. Selve penishodet skal gjennom silikonbindet og så skal det hele festet ordentlig. Trekkraften justeres enkelt ved hjelp av forlengerdelene, som altså er på hver side av penis. For å få et best mulig resultat anbefales det flere ting. Det ene er at du bruker Jes Extender i minst tre måneder. Det andre er at du bruker et tilskudd, som kosttilskudd eller krem, som ytterligere vil hjelpe deg med å oppnå ønsket resultat. Det tredje er at du følger et ukeprogram som varer i rundt seks uker. Dette programmet hjelper deg til å venne deg til bruken av Jes Extender og trekkraften og fungerer på den måten at trekkraft og antall timer du bruker apparatet hver dag øker gradvis gjennom hele perioden. Kort fortalt vil det si at du begynner med en time per dag, som så gradvis økes til seks timer. Oppstartprogrammet Det anbefales at du ikke bruker Jes Extender i mer enn tolv timer hver dag, når kroppen din har vendt seg til apparatet.

Ikke alle som bruker Jes Extender vil oppnå samme resultat. Resultatet avhenger av hvor stor penis var i utgangspunktet og hvor lenge du bruker apparatet. De fleste brukere forteller at resultatene kommer allerede etter at de har brukt Jes Extender i få måneder.

De mange fordeler med Jes Extender

Målings teip

Jes Extender har altså mange fordeler. De største av dem alle er kanskje at det har dokumentert effekt, er diskret, smertefritt og uten bivirkninger. Apparatet kommer med garanti på minimum fem år, og du slipper dyre og potensielt smertefulle kirurgiske inngrep. Dermed kan du på en helt naturlig måte øke både lengden og omkretsen på din penis, slik at du oppnår den størrelsen du drømmer om. Mer enn en halv million kunder på verdensbasis bruker apparatet og føler det har gitt dem større penis og, ikke minst, økt selvtillit generelt og i sengen. Nå er det altså din tur til å ta dette medisinske og trygge apparatet i bruk. Velg den modellen som passer deg best og øk lengden på din penis på en effektiv og diskret måte.