FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Selvbruning

Selvbruning

Vi ønsker oss alle den perfekte, naturlige brunfargen året rundt, men som vi alle vet så har været andre ideer mesteparten av året. De aller beste selvbruningsprodukter kan gi flotte resultater av høy kvalitet, og er faktisk mye tryggere enn skadelige UV-stråler.

Filtre

En glødende brunfarge har lenge blitt ansett som vakkert, spesielt da det har blitt assosiert med en kostbar livsstil i form av reise og luksus. I de senere år har mange mennesker nytt solens UV-stråler og brukt av en solfaktor har vært ideelt. I en travel hverdag og med dårlig økonomi, så har ikke alle muligheten til å dra på en kostbar ferie og har vendt seg til risikable solsenger og ofte ubeleilig sminke og selvbruningsprodukter. Nå kan du finne kosttilskudd, i form av kapsler, som tar sikte på å forbedre solens glødende effekter. Perfekt for de som ønsker å øke sin naturlige brunfarge, uten å betale for mye.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.